Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο

Κώστας Αρζόγλου: «Οικτίρω τον εαυτό μου που έπεσα σε τέτοιο λάθος» - H τοποθέτηση της Μαίρης Βιδάλη, το ευχαριστώ της Έλενας Αθανασοπούλου & η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κατερίνα Διδασκάλου περιέγραψε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο, πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» στη σειρά «Έρωτας». Όπως είπε κάποια στιγμή ο ίδιος μπήκε στο καμαρίνι της και της είπε ότι τον «κα**** πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ.

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα ”τί κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω”. Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας» περιέγραψε η ηθοποιός μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Μετά την κατάθεση αυτή, ο Κώστας Αρζόγλου που αρχικά είχε αμφισβητήσει την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου, μετά την Κατερίνα Διδασκάλου φαίνεται πως άλλαξε στάση και στρατόπεδο.

Μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε,  «Πριν αρκετούς μήνες είχα δηλώσει ότι ο Κώστας Κωστόπουλος ως βοηθός του σκηνοθέτη Κουτσομύτη με βοήθησε στα “βαμμένα κόκκινα μαλλιά” και στην “εκτέλεση” του Ίωνα Δραγούμη, σειρές που γυρίστηκαν σε πολλές περιοχές και πάμπολλες χώρες. Η εικόνα όμως γι’ αυτόν που είχε κατηγορηθεί από την κυρία Αθανασοπούλου, ηθοποιό που δεν γνώριζα καν, άλλαξε εντελώς από τη μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Διδασκάλου και την επικοινωνία μας.

Θλίβομαι βαθειά για τον έως τότε φίλο Κωστόπουλο, λυπάμαι πολύ για την κυρία Αθανασοπούλου, αλλά παράλληλα οικτίρω τον εαυτό μου που έπεσα σε τέτοιο λάθος. Είμαι πάντα με το μέρος των θυμάτων εκβιασμών»

437147545_10231376258014500_7062286773996025919_n

Στην ίδια ανάρτηση και ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, έγραψε: « Δεν είσαι ο μόνος η μαρτυρία της Κατερίνας μου ανέτρεψε όλη την εικόνα»

«Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου που είστε Άνθρωπος! Konstantinos Arzoglou» έγραψε σε ανάρτηση της η Έλενα Αθανασοπούλου, ευχαριστώντας τον ηθοποιό για την επανατοποθέτηση του.

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή #PrwinoSousou για την υπόθεση του τηλεοπτικού σκηνοθέτη και κατηγόρησε τον εαυτό του για το λάθος στο οποίο υπέπεσε.

«Εγώ είχα την εικόνα ενός βοηθού του Κώστα Κουτσομύτη, πάρα πολύ καλού. Κάναμε πολλά μαζί, έχουμε περάσει μαζί με τον άνθρωπο χρόνια. Αυτή την εικόνα προσυπέγραφα, υποστήριζα. Και νόμιζα ότι η κ. Διδασκάλου, είναι εκ μέρους των μαρτύρων που μαρτυρούν τα ίδια με εμένα. Ξαφνικά όμως, από μια δημοσίευση έμαθα ότι η Κατερίνα δεν είναι. Την πήρα τηλέφωνο και μου περιέγραψε με πάσα λεπτομέρεια ένα περιστατικό και δεν ήταν μόνο αυτό, μετά επικοινώνησα και με άλλη, και μου άλλαξαν οπτική γωνία», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.

«Δεν με είχαν καλέσει να καταθέσω στο δικαστήριο. Απλώς ακολουθώ μια ειλικρινή εικόνα που είχα. Του έστειλα μήνυμα ότι δεν τον περίμενα και ότι από εδώ και μπρος μην με υπολογίζεις στους μάρτυρες υπεράσπισης. Με πονάει και κάτι άλλο, γιατί ένας φίλος, τόσο καιρό με άφησε να έχω άλλη εικόνα, ενώ εκείνος ήξερε πάρα πολύ καλά το περιστατικό. Δεν είναι απλό με την κ. Διδασκάλου», πρόσθεσε.

«Το σημείο καμπής ήταν με την κ. Διδασκάλου. Μετά μίλησα με την ίδια την κ. Αθανασοπούλου. Ο πόνος που έχουν υποστεί και η στεναχώρια, είναι απίστευτο και είναι τελείως αντίθετο από την εικόνα που είχα δώσει εγώ. Δεν μου απάντησε στο μήνυμα», κατέληξε.

Επίσης, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε και την πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου.

Συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα στο #ToPrwino, λίγο καιρό μετά τα όσα υποστήριξε στη δικαστική αίθουσα η Κατερίνα Διδασκάλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε πως τιμάει τον ηθοποιό η αλλαγή στάσης αλλά η ίδια θλίβεται για το γεγονός που χρειάστηκε να του μιλήσει ένας άλλος άνθρωπος για να κρατήσει μία άλλη στάση.

«Τον τιμάει η αλλαγή της στάσης του κι εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι χρειαζόταν μία ώθηση για να αλλάξει κάπως, όμως από την άλλη θλίβομαι κάπως που χρειαζόταν ο κύριος Αρζόγλου να του μιλήσει μία καταξιωμένη ηθοποιός που τον ξέρει και μιλάει μαζί του για να κρατήσει μία πιο ουδέτερη στάση σε ένα θέμα» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Λίγο αργότερα, η Φωτεινή Πετρογιάννη πρόσθεσε: «Σου λέει τώρα ότι τα λέει μία κοπέλα μέσα στο δικαστήριο που έχει κάνει την επίσημη καταγγελία κι από εκεί και πέρα, υπερθεματίζει μία γυναίκα που γνωρίζει και εμπιστεύεται και του είπε τα πράγματα με πάσα λεπτομέρεια. Δεν έβγαλε ετυμηγορία, απλά πείστηκε επειδή μίλησε με έναν άνθρωπο που γνωρίζει».

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι