H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της

Η αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα για τη βάπτιση του γιου της - Άναυδη με την ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ακόμα ένα ρεκόρ έκανε η Ελένη Φουρέιρα γράφοντας παράλληλα μουσική ιστορία, καθώς το άλμπουμ της «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο διαμαντένιο σε πωλήσεις άλμπουμ στην Ελλάδα.

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης 24/03 καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Η Ελένη Φουρέιρα μετρά πάνω από 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις του άλμπουμ «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ τα official videos από το άλμπουμ βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube κι έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τα 150 εκατομμύρια views.

eleni-foureira-3 album-panik foureira-arsenakos eleni-foureira foureira-1 foureira-2 foureira-3-3
eleni-foureira-3 album-panik foureira-arsenakos eleni-foureira foureira-1 foureira-2 foureira-3-3

Από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδερφές της και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο έφτασαν μαζί.

Ο ποδοσφαιριστής καθ’ όλη της διάρκεια της βραδιάς δεν πήρε τα ματιά του από την αγαπημένη του και δεν σταμάτησε να την χειροκροτά. 

Η Ελένη Φουρέιρα δε παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια και τη μητέρα της που απόψε κράτησε τον γιο της ώστε να μπορέσει η ίδια με τον σύντροφό της να βρεθούν στην απονομή και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Το άλμπουμ, με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album στη χώρα, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams.

botia-2 eleni-botia alberto-botia foureira-3 eleni-oikogeneia eleni-foureira-2
botia-2 eleni-botia alberto-botia foureira-3 eleni-oikogeneia eleni-foureira-2

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί τραγουδιστές, συνεργάτες και φίλοι της τραγουδίστριας για να βρεθούν στο πλευρό της, ενώ η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κόνι Μεταξά.

koni papadopoulos panik anastasios-rammos trannos vrettos fy light vourou fy panik-3
koni papadopoulos panik anastasios-rammos trannos vrettos fy light vourou fy panik-3

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ελένη Φουρέιρα.

«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου. Ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία του δίσκου έμεινα έγκυος και αγχώθηκα πολύ για το πως θα πάει αλλά η εταιρεία μου ήταν δίπλα μου και με στήριξε πολύ… Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες έναν χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου» είπε σε άλλο σημείο η Iconic pop star για το πόσο εύκολο είναι να συνδυάζει την καριέρα με τη μητρότητα.

«Δε θα σας πω πολλές λεπτομέρειες για τη βάπτιση, αλλά θα γίνει σύντομα… Το όνομα του παιδιού θα το μάθετε σύντομα, αφού γίνει η βάπτιση, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Θα είναι έκπληξη, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά… Κάποια στιγμή θα το πει…Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω. Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου» είπε ακόμη εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε,  «Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δε σκέφτηκα να αφήσω αυτό που αγαπώ, αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου.

Τέλος, για την «κόντρα» που φημολογούνταν ότι είχε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το ποιος από τους δυο πήρε τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στη χώρα μας, η Ελένη Φουρέιρα είπε, «Εγώ με τον Κωνσταντίνο έχουμε κόντρα; Δε ξέρω τι γράφτηκε στα site. Tον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Δεν υπάρχει καμία κόντρα».

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»