Τι συμβαίνει με τη δωρεά που έταξε η Πάολα στο νοσοκομείο Λάρισας; - «Δεν έχει επικοινωνήσει»

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, Γαρμπή, Τριαντάφυλλος, Βίσση, Μακρή απαντούν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πάολα: Τι συμβαίνει με τη δωρεά που θέλει να κάνει στο νοσοκομείο της Λάρισας – «Δεν έχει επικοινωνήσει»

Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που τραγουδάει το περασμένο Σάββατο 4/3, λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο κοινό πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας απαντά για τη δωρεά που θέλει να κάνει η Πάολα.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα και ανακοίνωσε στο κοινό πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε η Πάολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά ότι ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχει επικοινωνήσουν μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Ακόμη, εξήγησε πως έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολας ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο

Η Καίτη Γαρμπή – η οποία μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους και το Σάββατο και την Κυριακή λόγω πένθους – εναντιώθηκε στην απόφαση των συναδέλφων της, να ανέβουν στην πίστα και να τραγουδήσουν.

«Η απώλεια είναι ασύλληπτη και δεν νοείται χώρος από κάθε τέχνη να μην ανέλαβε το καθήκον να συμβάλει στο μεγάλο εθνικό μας πένθος. Η ενσυνείδηση είναι καλλιτεχνικό χαρακτηριστικό και η ώρα απαιτούσε & αυτό το ΣΚ από όλους μας σιωπή και σεβασμό στα θύματα και τις οικογένειες τους» έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter.

Η Μελίνα Μακρή ρωτήθηκε για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν στα νυχτερινά κέντρα, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορούσαμε να τραγουδήσουμε, ακόμα δεν έχει συνέλθει κανένας μας. Η ζωή συνεχίζεται βέβαια. Καλά δεν το συζητώ για τις πρώτες ημέρες, όποιος πήγαινε κόντρα σε αυτό λάθος! Είναι ασέβεια, καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας με τέτοιο πένθος» είπε αρχικά.

Για την Πάολα που θα δώσει τα χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας, η Μελίνα Μακρή απάντησε: «Τα θύματα δεν είναι αναξιοπαθούντες, έχουν χάσει τα παιδιά τους. Δε νομίζω ότι χρειάζονται χρήματα, δεν είναι σεισμοπαθείς. Διαφωνώ με αυτό. Καλύτερα να κάτσουμε σπίτι μας και με τη σιωπή να τιμήσουμε τα θύματα».

Στην εκπομπή #HappyDay μίλησε με καλλιτέχνες για την απόφασή τους να τραγουδήσουν, τέσσερις μέρες μετά την φονική σύγκρουση των τρένων και την κήρυξη εθνικού πένθους.

«Δεν είναι εύκολο μετά από μια τέτοια τραγωδία να κάνεις τη δουλειά που κάνουμε εμείς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και ζουν από αυτό. Δεν δούλεψε κανείς στο τριήμερο πένθος. Σάββατο τελείωσε το πένθος και άνοιξαν κάποια μαγαζιά, είναι και θέμα επιβίωσης» τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

«Το Σάββατο αποφασίσαμε να ανοίξουμε διότι υπάρχουν πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Έχασαν δύο μεροκάματα, δεν είναι θέμα δικό μας αλλά κάποιοι άνθρωποι περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ούτε Τετάρτη, ούτε Παρασκευή ανοίξαμε» ανέφερε η Ελένη Καρουσάκη.

«Αν μου έλεγε ο επιχειρηματίας να πάω για δουλειά, θα πήγαινα. Είμαι υπάλληλος, δεν πάω να διασκεδάσω. Σταμάτησαν να δουλεύουν τα εμπορικά και τα λούνα παρκ; Όλοι δεν πήγαν στις δουλειές τους;» σημείωσε η Νάσια Κονιτοπούλου.

«Στα μαγαζιά υπάρχουν οικογένειες, το δικό μας μαγαζί στηρίζει 50 οικογένειες που περιμένουν το μεροκάματο για να ζήσουν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ήρθε να δουλέψει λόγω πένθους» είπε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Και ο Τριαντάφυλλος, δεν θεώρησε σωστό εν μέσω τραγωδίας να ανοίξουν τα νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα.

«Εγώ μπορώ να σου πω και το άλλο. Θα μπορούσαμε όλοι οι καλλιτέχνες να κάνουμε μια μεγάλη συναυλία, Τρίτη ή Τετάρτη και όλα αυτά τα λεφτά που θα μαζεύονταν να τα δίναμε. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Εγώ δεν θα τραγουδούσα. Δηλαδή τώρα το Σάββατο μαζεύτηκαν υπερβολικά λεφτά για να σταλθούν στις οικογένειες; Μαζεύτηκαν πόσοι; 600 άτομα, 700, 1.000; Όλοι οι τραγουδιστές αν μαζευόμασταν σε ένα γήπεδο μεγάλο, πόσο κόσμο θα φέρναμε; Αν είχε οργανωθεί κι είχε διαφημιστεί αυτό; 20.000; 30; Αυτά είναι λεφτά για να πάνε εκεί πέρα και όλα τα υπόλοιπα είναι βερεσέ. Sorry παιδιά, πείτε με κομπλεξικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Μάλιστα, με τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος συμφώνησε και η Άννα Βίσση, η οποία έστειλε ένα μήνυμα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής #SuperΚατερίνα.

«Πες του Τριαντάφυλλου “και η Άννα είναι μαζί σου”. Με τι κέφι να τραγουδήσουν; Δεν ήταν θέμα εθνικού πένθους», έγραφε το μήνυμα της κορυφαίας σταρ, η οποία επίσης αποφάσισε να μην τραγουδήσει ούτε το Σάββατο στο Hotel Ermou.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!