Κατά μέτωπο επίθεση της Καινούργιου, σε Μποφίλιου και Τσαλίκη

Η δημόσια ανάρτησή Μποφίλιου - Η παρέμβαση Γιώργο Τσαλίκη στην εκπομπή της Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά το χθεσινό αδιανόητο ξέσπασμα της Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της #SuperΚατερίνα για την Πάολα:

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα για τον κόσμο που γέμισε τα συγκεκριμένα μαγαζιά, εν μέσω πένθους.

«Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος από την απόφαση κάποιων νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν το Σάββατο 4/3. Έγινα έξαλλη το Σαββατοκύριακο. Στο συλλογικό πένθος μπορεί να μην πενθούμε τον αδερφό μας, το παιδί μας, τον διπλανό μας, πενθούμε όλοι και έχουμε ψυχοπλακωθεί με όλο αυτό που συμβαίνει.

Οι συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους δεν έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, δεν ζήτησαν κάτι τέτοια. Κάποια νυχτερινά κέντρα θέλησαν να ανοίξουν το μαγαζί και παρ’ όλα αυτά να πουν ότι τα έσοδα θα τα δώσουν εκεί…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί και να δώσει τη δική της απάντηση στο θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών και για το αν πρέπει αυτό να προβάλλεται από δελτία ειδήσεων ή και ψυχαγωγικές εκπομπές. 

«11.33. Γενικώς, επειδή μιλάμε για μία τεράστια τραγωδία, το λέω και για εμάς και για όλους όσοι μας παρακολουθούν και γενικότερα και σε συναδέλφους να ρίξουμε τους τόνους. Εννοώ, το σημείο είναι η τραγωδία, άνθρωποι όντως πενθούν αυτή τη στιγμή, έχουν χάσει τα παιδιά τους… τους συντρόφους τους… Μιλάμε για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ασύλληπτο όλο αυτό.

Αυτό δεν διαχωρίζεται, αν θα το πιάσει το δελτίο ειδήσεων ή αν θα το πιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή. Όλους μας πονάει. Ανεξαρτήτως αν είναι έντεχνοι, αν είναι λαϊκοί, αν ανεβαίνουν στην πίστα, αν κάνουν δελτίο ειδήσεων ή αν κάνουν ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον σεβασμό και την ανθρωπιά που έχει.

Αυτό γιατί διαβάζω διάφορα περίεργα που με θλίβουν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη #SuperΚατερίνα και πέρασε στον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος παρενέβη για το θέμα των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στις νυχτερινές πίστες, τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Καινούργιου, αναίρεσε όσα είπε πιο πάνω και ξέσπασε on air εναντίον της Νατάσσας Μποφίλιου ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που εργάστηκαν κανονικά, κάνοντας μάλιστα και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που εξηγούσε τους λόγους της απόφασής της.

«Με ενσυναίσθηση, με θέση, με αγωνιστικότητα εμείς θα παίξουμε μουσική και απόψε» έγραψε η καταξιωμένη ερμηνεύτρια.

«Εδώ πολιτικοποιείται το θέμα. Τι σημαίνει τριήμερο εθνικό πένθος; Είναι ένας σεβασμός. Το συλλογικό πένθος μας αγγίζει όλους. Είναι άλλο να φύγει ένας πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας να φύγει στα 90 και καλά κάνουν να κηρύξουν εθνικό πένθος και άλλο να φεύγουν με φρικτό τρόπο 57 νέα παιδιά» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου, αντιδρώντας στην απόφαση της Νατάσσας Μποφίλιου να εμφανιστεί στη σκηνή.

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα ο Γιώργος Τσαλίκης προκειμένου να μιλήσει για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών – ανάμεσά τους και ο ίδιος – να ανέβουν κανονικά στη σκηνή τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που παρεμβαίνω σε μια εκπομπή…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και αφού έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να εμφανιστούν κανονικά το Σάββατο στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, τέσσερις μόλις μέρες μετά το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Οι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να βγαίνουμε στη σκηνή…. Ας μη μιλάμε για σεβασμό και ενσυναίσθηση όταν οι καλλιτέχνες, στο δικό τους προσωπικό πένθος… Οι καλλιτέχνες δυστυχώς είμαστε ταγμένοι σε αυτό που λέγεται προσφορά πάνω στη σκηνή και τέχνη για τον κόσμο που έρχεται…

Το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το απόγευμα, όλα τα μαγαζιά δέχονταν κρατήσεις. Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κατακλύσει τα νυχτερινά μαγαζιά και τα θέατρα, ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;» ανέφερε ο τραγουδιστής με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά λέγοντας πως στο συλλογικό πένθος θα περίμενε μια άλλη στάση.

«Μιλήσαμε με το μαγαζί και είπαμε ότι το Σάββατο το βράδυ θα ανοίξουμε κανονικά γιατί πέρα από το γεγονός πως είμαστε συντετριμμένοι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα μαγαζιά και τα θέατρα που αυτό το βδομαδιάτικο το χρειάζονται για τα δικά τους παιδιά. Πιστεύετε ότι εμείς που ανοίξαμε, το κάναμε για να πάρουμε τα χρήματα αυτής της βραδιάς; Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» συνέχισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να αντιδρά λέγοντας πως γνωρίζει ότι ο τραγουδιστής σε άλλη περίπτωση που το μαγαζί είχε μείνει κλειστό, είχε δώσει ο ίδιος τα χρήματα στους υπαλλήλους, γι΄ αυτό και σε αυτή την περίπτωση διαφωνεί με τη στάση του. «Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να πατήσει ένα προσωπικό break σε αυτό που νιώθει» ανέφερε από τη δική του πλευρά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Γιώργο Τσαλίκη να ζητά από την Κατερίνα Καινούργιου να μιλήσουν σε πιο ήρεμο ύφος, προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση του και τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή το βράδυ του Σαββάτου. «Κανένας δεν ένιωσε καλά όταν ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο το βράδυ. Κι εγώ δεν πήγα χαρούμενος στη δουλειά μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε και πάλι σε αντιπαράθεση με την Νατάσσα Μποφίλιου για το θέμα με την φωτογράφιση στο Λονδίνο, ενώ τα ίδια έκανε και με το Γιώργο Τσαλίκη όταν βρισκόταν στα χαρακώματα με το Γρηγόρη Γκουντάρα.

Την ίδια αντιμετώπιση είχε και χθες απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου που είχαν με την οποία είχε τσακωθεί μόνη της στο παρελθόν, γιατί δεν μίλησε την κάμερα της εκπομπής της .

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δειτε Επισης

#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour