«Ω να σου… γ@@@!» – Άφησε τους πάντες άφωνους ο Κουτσόπουλος με το σχόλιο του

#MasterChefGR: Αυτός κέρδισε τα 1.000 ευρώ του Mystery Box; Οι χειρότερες προσπάθειες και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση! - #MyStyleRocks του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Σωτήρη Κοντιζά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την οριστική αποχώρηση του Βαγγέλη Φυλακτάκη από το #MasterChefGR 2023, οι 18 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του επάθλου και των 50.000 ευρώ!

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με δοκιμασία Mystery Box και αυτή τη φορά τους επίδοξους μάγειρες περιμένει ένα κουτί για «τολμηρούς», που κρύβει αρκετές εκπλήξεις. Ποιοι θα αποφασίσουν να «προκαλέσουν» την τύχη τους και να ρισκάρουν μέχρι τέλους και ποιοι θα προτιμήσουν πιο ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια;

Η Μαρία Μπέη, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή της τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας και οι επιλογές της μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά το αποτέλεσμα. Ποιοι θα μπουν στο «στόχαστρό» της και ποιους θα ευνοήσει;

Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο και αυτή τη στιγμή οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιμείνουν περισσότερο στο στόχο τους. Η προηγούμενη εβδομάδα έφερε στην επιφάνεια αρκετές διαμάχες και προστριβές ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Άραγε, πόσο θα επηρεάσει η ψυχολογία τους τη μαγειρική τους απόδοση;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα. Εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές, θα καταφέρει να κερδίσει τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, δόθηκε στο Μότο Μότο η ευκαιρία να «κρίνει» τις στυλιστικές επιλογές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Σωτήρη Κοντιζά και να επιλέξει ποιον θα φωτογράφιζε. Η προτίμηση του παίκτη ήταν ξεκάθαρη:

«Σεφ το καραβόσχοινο είναι άποψη όμως. Μου αρέσει πολύ ο κύριος Κοντιζάς. Το ντύσιμό του εννοώ. Πάρα πολύ και θα ήθελα πολύ και να τον φωτογραφίσω κιόλας. Θέλω να κανονίσουμε και με τους τρεις φωτογράφιση.»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλλον «απογοητεύτηκε» και δεν φάνηκε πρόθυμος να αποδεχθεί την πρόταση του Μότο Μότο στο MasterChef.

Η τάρτα του Δημήτρη άρεσε στους κριτές του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εκφράζει λίγο… διαφορετικά την ευχαρίστηση του από αυτό που δοκίμασε.

«Είναι η τέλεια τάρτα, πανέμορφη, είναι τάρτα από βιτρίνα ενός πολύ καλού ζαχαροπλαστείου. Στο Παρίσι. Συγγνώμη μονολόγησα. Το σημαντικό είναι ότι είναι λαχταριστή. Την βλέπεις και θέλεις να δοκιμάσεις. Ελπίζουμε να είναι και τεχνικά σωστή, όσο κι όμορφη.

Είναι η δεύτερη φορά που με περίσσιο θάρρος κι ένταση μπορούμε να πούμε ω να σου…» είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους για τα εκπληκτικά σχόλια που έλαβε η τάρτα του Δημήτρη.

Ποιος κέρδισε το σημερινό Mystery Box;

Οι χειρότερες προσπάθειες του Mystery Box και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αντίθετα, εκείνοι με τις πιο αδύναμες προσπάθειες θα είναι και εκείνοι που θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και θα κληθούν να φορέσουν τη μαύρη ποδιά της υποψηφιότητας για αποχώρηση στην επόμενη δοκιμασία και να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

To trailer 37ου επεισοδίου - Τρίτη 14.3.2023

Δειτε Επισης

Τριαντάφυλλος: «Ο Χρήστος Δάντης έπεσε στα μάτια του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του»
«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»