Σταματίνα Τσιμτσιλή - Γιώργος Λιάγκας: Πινγκ Πονγκ αλληλο-ακύρωσης on air

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επιμένω στο ρεπορτάζ μου, διασταύρωσε και εσύ το δικό σου» - Γιώργος Λιάγκας: «Να τη διαβεβαιώσω για να κοιμάται ήσυχη ότι οι πληροφορίες μου είναι σωστές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασαν στην εκπομπή #HappyDay με τη Δευτέρα 20/5.

Σε μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα για την έξοδο του ζευγαριού στα μπουζούκια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε τους συνεργάτες της για να κάνει μια αποκάλυψη σχετικά με τον γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση». 

Ο Γιώργος Λιάγκας, στον αέρα της εκπομπής του, διέψευσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σχετικά με το γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, έχει άλλες πληροφορίες…

«Άκουσα το πρωί στη Σταματίνα ότι του έκανε πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει στο γάμο του και εκείνος την έχει αποδεχτεί την πρόταση», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο».

Την απάντησή της στον Γιώργο Λιάγκα, θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 21/5, καθώς ο παρουσιαστής διέψευσε το ρεπορτάζ της σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ ο Γιώργος Λιάγκας, θέλω να πω ότι επιμένω στο ρεπορτάζ μου. Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο και ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αναλάβει τη διασκέδαση. Είπα ότι όλο αυτό θα γίνει φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, οπότε Γιώργο μου διασταύρωσε και εσύ το δικό σου ρεπορτάζ. Θα είναι ένα καλεσμένος που μεταξύ άλλων, θα αναλάβει και τη διασκέδαση. Το πόσα τραγούδια θα πει δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι σε μια μορφή συνεργασίας, εγώ όμως, δεν μίλησα για συνεργασία. Αν μας καλέσει ο κύριος Κασσελάκης στον γάμο θα δούμε», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος -σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ- θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χανιά.

Ο παρουσιαστής επιμένει για δεύτερη ημέρα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τώρα θέλω να κάνω λίγο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπα ότι δεν πρόκειται. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δικιά μου. Όταν λέω ‘τραγουδάω στον γάμο’, σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο. Δε σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότι μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι πληροφορίες μου συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια πέφτω έξω. Θέλω να πω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ. Μάκμπεθ. Τέλος. Μάλιστα, το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη ότι ο Στέφανος για λόγους αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε κάποιον σελέμπριτι να τραγουδήσει. Και παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, και ο πατέρας του Αργυρού είναι μάλλον αριστερός, δε θα καλούσε ποτέ έναν σελέμπριτι στον γάμο του. Εδώ πήγε στα μπουζούκια και τον έκραξαν κάποιοι».

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Ρήγας: «Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Tο ξύλο ήταν νομιμοποιημένο & εξευτελιστικό»
Η Ana Beatriz Barros ταξίδεψε ξανά στη Μύκονο με τον δισεκατομυριουχο σύζυγό της Karim El Chiaty
Ανακοίνωση «βόμβα» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του
Αντρέας Γεωργίου: «Θα κάνω, τριήμερο, κυπριακό παραδοσιακό γάμο με την Σιμώνη»
Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχω υπάρξει ξανά στη ζωή μου βίαιος. Θα ζητήσω βοήθεια για να θεραπευτώ»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν!
Η 6χρονη με τα καταπράσινα μάτια, κούκλα κόρη της Ήβης Αδάμου και του Stavento, έκανε πάρτι γενεθλίων
Καίτη Γαρμπή: «Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και εκείνος ξέρει πόσο αρέσω κι εγώ»
Γιορτή του Πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια
Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο