Η κοινή on camera εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη - Ελπίδας Νίνου - Στις 3 Ιουνίου το Εφετείο

Στις 3 Ιουνίου το Εφετείο για τον ηθοποιό - Χρίσλα Γεωργακοπούλου για Βασίλη Γκουρούση: «Λέει ότι δεν έπαιξε όλη η συνέντευξή του, δεν θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Πέτρος Φιλιππίδης»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά τις δηλώσεις που έκανε χθες στο #ToPrwino του Γιώργου Λιάγκα ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο του, ο ηθοποιός που έχει βρεθεί στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και όχι για καλούς λόγους, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Γκουρούσης είπε: «Όντως υπάρχει ένας χώρος, τον έχουμε πάρει, τον ανακαινίζουμε και προσπαθούμε να τον φτιάξουμε. Να κάνουμε 2-3 παραγωγές για να ομορφύνουμε το χώρο και να ξεχαστούν αυτά που έχουν κάνει, τα metoo και όλα αυτά. Μακάρι να τελειώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης με το Εφετείο και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε.».

Και πρόσθεσε: «Να τελειώσει ο Πέτρος με τα δικαστήρια και νομίζω θα επανέλθει. Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από το χώρο, είναι φτωχοί οι υπόλοιποι ηθοποιοί χωρίς αυτούς. Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες. Η ψυχολογία του είναι μια χαρά, ζει ο άνθρωπος, ζει… Ο γιος του θα είναι σε εμάς κατά 95%. Οκτώβρη θα ξεκινήσουν παραστάσεις, οπότε Αύγουστο, Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν πρόβες».

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση και την ατάκα του ότι «όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες», η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν άντεξε και ξέσπασε.

«Να πούμε, βέβαια, στον κύριο Γκουρούση ότι οι καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού δεν είναι ιδιαιτέροτητες μιας φίρμας και ενός καλλιτέχνη. Δεν είναι ότι ζητάω ένα καμαρίνι μεγαλύτερο γιατί δεν μου φτάνει το μικρούλι. Μιλάμε για δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού, δεν είναι ιδιαιτερότητα, δεν είναι πώς πίνε το καφέ του ο Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί.

Να προσέχουμε τι λέμε γενικά! Τη χαρά του δεν μπορεί να την κρύψει ο κύριος Γκουρούσης, ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε ένας τεράστιος ηθοποιός, αλλά δεν είναι ιδιαιτερότητα να έχει αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες. Εάν αυτό ισχύει, θα το αποφασίσει το δικαστήριο».

Σημερα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος είχε μιλήσει χθες στο #ΤοPrwino, σχετικά με το ρεπορτάζ που ήθελε να έχει δεχθεί βολιδοσκοπήσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί ακούστηκε το τελευταίο 24ωρο πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο. Χθες επειδή επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο, ο οποίος υποδεικνύεται ως θεατρικός επιχειρηματίας και είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, μου είπε ότι ποτέ και ουδέποτε είπε πως θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σας μεταφέρω τα λόγια του» είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Αυτό που είπε και θεωρεί ότι δεν έπαιξε ολόκληρη η συνέντευξή του και είναι δικά του λόγια, μίλησε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος όντως θα είναι μέσα στον θίασο σε ένα καινούριο θέατρο όπου κάνει επένδυση ο Βασίλης Γκουρούσης για το φθινόπωρο. Θα είναι ηθοποιός» συνέχισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Από αυτό που είδα πάντως ο ίδιος ο κ. Γκουρούσης το είπε» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Προφανώς θα υπήρξαν αντιδράσεις μετά κι ήρθε η αναδίπλωση στην Χρίσλα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου παραμένουν ενωμένοι μετά τα όσα έγιναν. Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα εντόπισε το ζευγάρι και το απαθανάτισε.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας, είναι φανερά αδυνατισμένος ενώ κυκλοφορεί με μαύρα γυαλιά και καπέλο. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, αφού ασχολείται με τις μεταφράσεις.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να πάρει μια δήλωση όμως κανένας από τους δύο δεν θέλησε να πει κάτι στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο στο 00:20' ΕΔΩ

georgakopoulou2005-1200x657

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»