Το σεξιστικό παραλήρημα Αχιλλέα Μπέου & η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη - H αντίδραση των δημοσιογράφων

Η on air αντίδραση της Ράνια Τζίμα, Σίας Κοσιώνη, Νίκου Στραβελάκη, Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτου στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Παρέμβαση στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Με έντονο ύφος, ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να απαντήσει στα όσα έλεγε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Καλησπέρα σας, είμαι στο σπίτι και πάω σε εκλογικό κέντρο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή η λάσπη… Αν η ΠΑΕ Βόλος από το Πανθεσσαλικό οφείλει ένα ευρώ, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Αλλά αυτό έχουν μάθει από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα. Λάσπη, κατηγορίες. Να μας πει ο κύριος Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Ηλιόπουλο ανεπάγγελτο.

«Δεν το επιτρέπω. Κύριε Μπέο να είστε σε ένα κόσμιο πλαίσιο. Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε με. Χωρίς ύβρεις παρακαλώ, απαντήστε» σημείωσε η Σία Κοσιώνη, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι δε μπορεί να ανεχτεί αυτό το «καραγκιοζιλίκι».

«Η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις» πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος, με τον Αχιλλέα Μπέο να αναφέρει ότι σε λίγη ώρα ο λαός του Βόλου θα δώσει την απάντησή του.

Λίγη ώρα μετά την επανεκλογή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, στον δήμο Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε δηλώσεις στον κόσμο και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε: “εγώ επειδή δε ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα;» είπε χαρακτηριστικά.

Η Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ, διέκοψε τη σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

Την ώρα της ζωντανής μετάδοσης στο Mega, και μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Ράνια Τζίμα αντέδρασε λέγοντας:

«Συγγνώμη αλλά αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν αυτό. Είναι αδιανόητο! Είναι ο κ. Μπέος που όλοι ξέρουμε. Δυστυχώς. Και είναι και ο μόλις νεοεκλεγής δήμαρχος του Βόλου».

«Δεν υπάρχουν λόγια» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

«Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου είναι το μαύρο γεγονός της ημέρας», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Στραβελάκης στο OPEN.

Μετά από τις κατάπτυστες δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο δήμαρχος Βόλου μίλησε ζωντανά στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο δεν πήρε πίσω την αισχρή φράση του, αλλά την επανέλαβε στον αέρα.

«Χαμός θα γίνει από εδώ και πέρα! Δεν κατάλαβα; Είναι πρότυπο για τα παιδιά μας ο κ. Κασσελάκης; Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν με αφορούν προσωπικά και έτσι πρέπει να είναι, είναι δικαίωμά τους. Όχι όμως να τις προβάλουμε.

Τον κρίνω, λοιπόν, γιατί είπε σε μία δήλωσή του ότι θέλει να μεγαλώσει δύο αγόρια, όχι κορίτσι. Δηλαδή, τι; Θα παράγουμε πού…δες κ. Χατζηνικολάου;», είπε για ακόμα μία φορά ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον διέκοψε, ενώ λίγο αργότερα είπε ότι με το θέμα θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη.

Σε έναν καβγά άνευ προηγούμενου ξέσπασαν ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος.

«Οι δημοσιογράφοι κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι «εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια». Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλουνε; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού…δες; Για να μην τρελαθώ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος προκαλώντας, εύλογα, ντόρο σε όλα τα τηλεοπτικά τραπέζια.

Έτσι, ο Νίκος Μπογιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής από το πλατό του ΑΝΤ1 όταν βρισκόταν σε εξέλιξη η σύνδεση με τον κ. Μπέο. «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

Α.Μ.: Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας!

Ν.Μ.: Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές.

Α.Μ.: Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;

Ν.Μ.: Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού.

Α.Μ.: Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;

Ν.Μ.: Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους που κανέναν δεν τον κατηγόρησε ποτέ για στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Α.Μ.: Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε:

«Φαντάζομαι πως θέλετε να με ρωτήσετε για τα σχόλια του κ. Μπέου. Δεν έχω πολλά να πω. Αν και φανερώνουν πολλά από μόνα τους, απλά θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, όπως πάντα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της. Σας ευχαριστώ πολύ».

Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασε, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino.

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε για τις επίμαχες δηλώσεις του κατά  του Στέφανου Κασσελάκη: «Μετά τις δηλώσεις που έκανα on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω άλλη μία φορά. Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και κανένα πρόβλημα.

Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά και είναι δικαίωμά τους. Είναι άλλο αυτό κι άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές και ιδιαίτερα τα πρωινάδικα, να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε μία διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει αν θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας είναι».

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως: «αν η δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Θα το ξαναπώ πάλι: αυτό το νούμερο που λέγεται Κασσελάκης που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μας ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;».

«Τι θα γίνει ξαφνικά; Θα πρέπει να πάρουμε όλοι έναν ράφτη δίπλα μας συνοδό;», ήταν η αρχική φράση που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, η οποία πυροδότησε την συζήτηση.

«Αν τη λέξη πού…δες την θεωρείτε προσβλητική, την παίρνω πίσω, αλλά αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω για τον κύριο Κασσελάκη αφορούν κι εσάς στις εκπομπές που κάνετε. Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες. Κάνω παρέα μαζί τους γιατί είμαι γλυκός… Είμαι γλυκούλης», είπε στο ξέσπασμά του ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αν κάποιοι με τη λέξη πού…δες θίχτηκαν ή προσβλήθηκαν, εγώ ζητάω από αυτόν τον κόσμο συγγνώμη», ανέφερε στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλη Περρή και ακολούθησε κακός χαμός.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»