Καινούργιου & Χρηστίδου κατά Αχιλλέα Μπέου μετά τον νέο σάλο που προκαλεσε με το χαστούκι σε νεαρό

Αχιλλέας Μπέος: «Tο παιδί εδώ, ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε. Eίμαι μεγαλόψυχος» - Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ντροπή, ασχολούμαστε με τις γελοιότητές του» - Σίσσυ Χρηστίδου: «Θα τρελαθώ, οφείλει μία συγνώμη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, στο οποίο τον βλέπουμε να χτυπάει έναν νεαρό πολίτη.

Όλα ξεκίνησαν στην περιοχή Άλλη Μεριά στον Βόλο όπου κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί, με αφορμή το μπάζωμα του ρέματος στην περιοχή, το οποίο καταγγέλλουν πως γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κατέληξε να έχει έντονη λογομαχία με έναν από τους κατοίκους, τον οποίο γύρισε και χαστούκισε.

Ακολούθησε ανταλλαγή χαρακτηρισμών και βαριών εκφράσεων.

Τελικά τόσο ο Α. Μπέος όσο και ο πλημμυροπαθής φαίνεται πως τα… βρήκαν μετά από λίγη ώρα, στο γραφείο του δημάρχου Βόλου.

Ο δήμαρχος ανήρτησε βίντεο μέσα από το Δημαρχείο κατά το οποίο συνομιλεί με τον πολίτη.

Με τη φράση «αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα» απάντησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά το χαστούκι που έδωσε σε πλημμυροπαθή το πρωί του Σαββάτου μετά από λογομαχία που είχε προηγηθεί.

«Όταν εμένα μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει και να μου πει άντε γ@@@, έτσι λειτουργώ. Και όταν έχω να κοιμηθώ 30 ημέρες για να φτιάξω τους δρόμους, να καθαρίσω την πόλη μου, να φτιάξω να τα ποτάμια. Έτσι λειτουργώ εγώ. Το παιδί ήρθε και ζήτησε συγγνώμη με τον πατέρα και τον παππού του. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. ”Συγγνώμη δήμαρχε, δεν το ήθελα, παρεκτράπηκα, ήταν λάθος μου’’. Του είπα κι εγώ, δεν πειράζει αγόρι μου γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Αλλά εγώ βρέθηκα εκεί στις 7 η ώρα όταν κάποιοι κάθονται στον καναπέ και πληκτρολογούν στο facebook. Έχει διαφορά ξέρετε. Και πήγα εκεί για να φτιάξουμε έναν δρόμο, να μαζέψουμε ξύλα και φερτά υλικά από τα ποτάμια. Δεν πήγα σπίτι μου, για την επιχείρησή μου. Πήγα γι’ αυτούς», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Άνθρωπος είμαι, δεν είμαι μηχανή. Και εν πάση περιπτώσει, όταν μου βρίζουν τη μάνα και με βρίζουν, αντιδρώ έτσι.  Προκλήθηκα, την ώρα που προσφέρω για την πόλη μου. Και δεν δέχομαι όταν προσφέρω να μου βρίζουν τη μάνα και να μου λένε, άντε γ@@@. Το θέμα θεωρείται λήξαν, ήρθε το παιδί εδώ, ζήτησε συγγνώμη, τελείωσε. Ένα παιδί ήταν, ήταν μία κακιά στιγμή, τελείωσε για εμένα. Θα μπορούσε να περάσει αυτόφωρο αλλά δεν το επιθυμώ. Εάν δηλαδή, ήταν κάποιος άλλος στη θέση μου, θα μπορούσε να περάσει. Αλλά είμαι μεγαλόψυχος».

Την έντονη αντίδρασή της για το απαράδεκτο σκηνικό μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και ενός νεαρού πολίτη στον Βόλο εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το χαστούκι που έριξε ο δήμαρχος του Βόλου σε πλημμυροπαθή κάτοικο της περιοχής, όταν ο δεύτερος του εξέφρασε την οργή του για την ολιγωρία στις πρόσφατες καταστροφές.

«Εγώ τώρα εδώ θα τρελαθώ! Νόμιζα ότι όταν ερωτηθεί, θα ζητήσει συγνώμη. Συνεχίζει να ισχυρίζεται ο κύριος Μπέος ότι αυτό ήταν λάθος του παιδιού και ότι είναι μεγαλόψυχος και τον συγχωρεί. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι το 2023 όλο αυτό περνάει στην τηλεόραση σαν φυσιολογικό, «είμαι μεγαλόψυχος» ενώ έχει χειροδικήσει στο παιδί αυτό;», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ό,τι κι αν έχει κάνει ο κύριος Μπέος για τους κατοίκους εκεί στον Βόλο, που είναι και υποχρέωσή του στο κάτω-κάτω, μηδενίζεται όταν οι αντιδράσεις του είναι αυτές και χάνει και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», σημειώνει σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του MEGA.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει μετανοήσει για αυτό που έχει κάνει, ότι θεωρεί πως αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση και μία προειδοποίηση πως οποιοσδήποτε από εσάς μου επιτεθεί ξανά, αυτό θα συμβεί. Αυτές οι δηλώσεις είναι χειρότερες από την πράξη του», επισημαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανώς εξοργισμένη.

«Αυτό το «μεγαλόψυχος» μπορεί να με τρελάνει. Οφείλει μία συγνώμη ο κύριος Μπέος», υπογραμμίζει η Σίσσυ Χρηστίδου κλείνοντας το θέμα και προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2/10 στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

«Παιδιά τι λέμε; Βλέπουμε έναν δήμαρχο να χτυπάει τον άνθρωπο. Τι συζητάμε τώρα; Είναι, όχι απλά ντροπή… Αν τον είχα ψηφίσει, θα ντρεπόμουν. Να χτυπήσει; Ζήτησε πουθενά συγγνώμη; Έκανε και κάτι απαίσιες δηλώσεις, ότι έτσι έχει μάθει να λύνει τις διαφορές του. Αν είναι δυνατόν. Νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν. Αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα τον πλημμυροπαθών, ασχολούμαστε με τις γελοιότητες που κάνει ο Μπέος» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»