Η on camera αντίδραση του Αλκίνοου Ιωαννίδη μετά το βρισίδι του Αχιλλέα Μπέου - Το χρονικό της κόντρας

Δημάρχος Βόλου Vs. Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο «ανεκδιήγητος Δήμαρχος» και «ο φλώρος, τραγικό νούμερο, πάλαι ποτέ ευαισθητούλης τροβαδούρος μ@@@κας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας 11/9 ανέβηκε στη σκηνή της Τεχνόπολης για την προγραμματισμένη συναυλία του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με αφορμή τις καταστροφές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel, αναφέρθηκε στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεκδιήγητο. Ακόμη, τον κατηγόρησε ότι για να κάνει προεκλογικό σποτ, ανέβηκε σε μπουλντόζα και «φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”».

Από την άλλη, μετά τις δηλώσεις του στο #ToPrwino και #SuperΚατερίνα, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, με δική του ανάρτηση στο Facebook.

«Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα. Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ…ς ο δήμαρχος. Δεν είναι κακό το μαλ…ς» είπε ο δήμαρχος με την παρουσιάστρια να απαντά σοκαρισμένη: «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν».

Λίγο παρακάτω συνέχισε για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει… Έχουμε μία κόντρα, δεν θα ασχοληθώ με τον Ιωαννίδη». Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: ‘»Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε! Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας.»

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεις έχει αυτός ο τύπος.

Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης και η Ζευγαρά με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός τη συναυλία τι την έκανε; Για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

«Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;» πρόσθεσε στο #ToPrwino ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου τον χαρακτήρισε «πάλαι ποτέ τροβαδούρο» και «ευαισθητούλη» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ενώ αναρωτήθηκε αν τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν σε ανθρώπους που υποφέρουν και πονούν.

«Αβάσταχτος ο πόνος του πάλαι ποτέ τροβαδούρου, Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα όσα βιώνουν οι πολίτες του Βόλου, διοργάνωσε και μια συναυλία για να τον εκφράσει (κα να βγάλει το απωθημένο του βρίζοντας με). Ελπίζω ειλικρινά ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν και πονούν και δεν πρόκειται για μια «αρπαχτή» με μπόλικη σάλτσα από υποκριτική ευαισθησία και αλληλεγγύη. Στο χέρι του ευαισθητούλη Αλκίνοου να μας το δείξει και ας με βρίζει όσο θέλει. Πρέπει να υπάρξει κι αυτός…» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.

Η κάμερα πέτυχε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο αεροδρόμιο της Κύπρου και τον ρώτησε για όσα ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο Βόλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει ευγενικά.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»