Η Βίκυ Καγιά πέταξε βόμβες από βελούδο & μετάξι! Τους έσφαξε όλους με το γάντι

 

Διευκρινήσεις για Χριστοπούλου και Ηλιάνα: «Δεν αποφασίζω εγώ για τα πρόσωπα, δεν είμαι το κανάλι. Δεν ζητήθηκε η γνώμη μου, ήταν τετελεσμένο γεγονός η απομάκρυνση του Σκουλού και του Μπράτη. Η Ζενεβιέζ δεν θα μου λείψει. Εδώ και καιρό δεν μιλάμε!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ για το Μεγάλο Κανάλι. 

Το μοντέλο μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της, αλλά και για την παρουσία της στο φεστιβάλ των Καννών.

«Περάσαμε πολύ ωραία, οι Κάννες είναι μαγικές, βγήκαν οι μάσκες , όλοι ορεξάτοι, ωραία ήταν», δήλωσε για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Συνεχίζουμε του χρόνου στο Shopping Star, ακάθεκτοι! Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει οτι θα τα πάμε καλά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο! Ξέρω για το DWTS ότι δεν θα συνεχιστεί του χρόνου, γι’ αυτό μου ζητήθηκε να επιστρέψω στο GNTM. Δεν ξέρω αν θα γίνει άλλη σεζόν. Το GNTM θα βγει τον Σεπτέμβριο μέχρι τα Χριστούγεννα, ακόμα δεν έχουμε κλείσει τα ονόματα, έχουμε αγωνία, ανυπομονώ και εγώ να δω ποιοί θα είναι οι νέοι συνεργάτες μου», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Δίπλα μου θα ήθελα ό,τι λειτουργεί. Να έχουμε καλή χημεία και να κάνουμε καλά τις δουλειές μας. Κανείς δε σου εγγυάται νούμερα, και επιτυχία. Φέτος, δεν υπάρχει ηλικιακό όριο στο GNTM εάν υπάρχει το model material. Δεν ξέρω εάν ήταν δίκαιο ή άδικο η απομάκρυνση του Δημήτρη Σκουλού και του Άγγελου Μπράτη, εγώ τους εκτιμώ και θα συνεχίσω να τους εκτιμώ. Δεν ζητήθηκε η γνώμη μου, ήταν τετελεσμένο γεγονός. Συμφώνησα γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος του καναλιού, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ και είχα την υποχρέωση, όταν κάποιος μου εξηγεί τους λόγους γιατί πρέπει να είμαι σε ένα πρότζεκτ, τότε σίγουρα θα το κάνω», δήλωσε συμπληρωματικά.

Για την σχέση της με την Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε πως, «με τη Ζενεβιέζ είμαστε συνεργάτες πολλά χρόνια, εδώ και καιρό δεν είμαστε κοντά, οπότε δεν θα μου λείψει από αυτή την άποψη. Θέλω να πάει καλά και να είναι ευτυχισμένη. Καιρό τώρα δεν μιλάμε, δεν έχει γίνει κάτι, δεν υπάρχει ίντριγκα!».

 

 

Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε – και συζητήθηκαν – σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό; Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…».

«Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη».

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν. Εγώ θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να συνεργάζομαι αρμονικά με το κανάλι. Από κει και πέρα τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλω εγώ και το ξέρουμε όλοι όσοι συνεργαζόμαστε με κανάλια. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Είναι υποτιμητικό και για τη διοίκηση του καναλιού μου, στο STAR και τους ανθρώπους που δουλεύουν μέρα νύχτα για να πηγαίνουν τα πράγματα αρμονικά να λέγονται αυτά τα πράγματα» συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Όσο για το ενδεχόμενο να βρεθούν όλοι μαζί στο σόου;

«Θα ήταν τέλεια κάποια στιγμή να είμαστε ξανά μαζί στο GNTM με την Έλενα και την Ηλιάνα».

 

 

 

Στις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά η οποία είπε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δε θα επέστρεφε στο GNTM αφού από εκεί πήρε δόξα» απάντησε η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου μέσω της κάμερας της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Άρτ Αντιμιάν.

«Η μόνη δόξα που αγαπώ, είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το GNTM είναι τρεις σεζόν πίσω. Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο… Εύχομαι να εισακουστεί γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε ότι πει.» ήταν οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την άλλη σχολίασε  τη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι δεν υπήρχε χώρος στο GNTM για την ίδια με την απλή φράση “γνώμη της” ενώ για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της επέλεξε να μην απαντήσει κάτι συγκεκριμένο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»