Κατέρρευσαν στην αποχώρηση - Έτσι σχηματίζεται η τελική 5άδα του #MasterChefGR

 

Και ο 1ος Ημιτελικός ξεκινά! Σε μια δοκιμασία ζευγαριών τα λάθη είναι ικανά να στοιχίσουν την παραμονή κάποιων στον διαγωνισμό. Λάθη άλλων, που θα φέρουν όμως δύο από τα ζευγάρια σε μια τελική δοκιμασία αποχώρησης. Κάποιοι νόμιζαν ότι τα δύσκολα πέρασαν και πως βαδίζουν σταθερά στο δρόμο για τον τελικό αλλά διαπιστώνουν το ακριβώς αντίθετο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την αποχώρηση του Τζιοβάνι Σκαράτζι, οι έξι που παραμένουν στον διαγωνισμό, έχοντας περάσει αρκετές δοκιμασίες, βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο: τον τίτλο του MasterChef 5… ή έτσι πιστεύουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Φέτος δεν χαρίζεται τίποτα, αφού σε ένα ανεβασμένο, από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, επίπεδο, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να λειτουργήσουν διαφορετικά.

«Μετά από όσα περάσατε και περάσαμε, είμαστε εδώ κι εσείς είστε η τελική εξάδα του φετινού MasterChef. Συγχαρητήρια και στους έξι παιδιά. Ξεκινάνε οι Ημιτελικοί. Τι σημαίνει αυτό; Μετά από διάφορες και συνεχόμενες δοκιμασίες θα καταλήξουμε στους δύο φιναλίστ, στους δύο που θα επικρατήσουν και θα είναι στον φετινό τελικό του MasterChef 5», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αμέσως οι παίκτες φάνηκαν προβληματισμένοι, θέλοντας πάντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου...

«Έχουμε δύο δοκιμασίες. Στο τέλος της ημέρας, από έξι θα μείνετε πέντε. Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστείτε σε ζευγάρια. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα πάει στον εξώστη και είναι αυτόματα στους πέντε του φετινού MasterChef. Οι υπόλοιπο τέσσερις δυστυχώς θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης», ανέφερε ο κριτής.

 

Έτσι οι παίκτες ξεκίνησαν τη διαδικασία προκειμένου να χωριστούν σε ζευγάρια. Ο ανταγωνισμός και τα...νεύρα έφεραν για άλλη μια φορά επικές ατάκες.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Μαργαρίτα και ο Παύλος, το δεύτερο η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ, ενώ το τρίτο, ο Ιωάννης και ο Διονύσης.

Παύλος: «Πάτησα πόδι γιατί η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική»

 

Ένα μοναδικό πιάτο αντιγραφής για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, από τον Executive Chef στο Mykonos No5, Μιχάλη Μάρθα, θα καθορίσει ποιοι πρόκειται να περάσουν στην εκλεκτή πεντάδα.

Άγρια πάπια με Duxelles από φακές, με συκωτάκια πουλιών και γλάσο από τον ζωμό της με ξύδι μυρτιάς.

 

Ποια ομάδα είχε το καλύτερο πιάτο και πέρασε κατευθείαν στην τελική 5αδα;

Η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν το πιο τεχνικά άρτιο, δημιουργικό και γευστικό πιάτο. Έτσι, κερδίζουν τη δοκιμασία και περνάνε στην ασφάλεια του εξώστη.
 

 

Ο Παύλος, η Μαργαρίτα, ο Ιωάννης και ο Διονύσιος φόρεσαν για ακόμα μία φορά τις μαύρες ποδιές και καλούνται να αγωνιστούν για μία θέση στους ημιτελικούς!

Ακολούθησε νέος κύκλος μαγειρικής δοκιμασίας. Ο Παύλος, η Μαργαρίτα, ο Ιωάννης και ο Διονύσιος φόρεσαν για ακόμα μία φορά τις μαύρες ποδιές και καλούνται να αγωνιστούν για μία θέση στους ημιτελικούς!

 

Για τον Ιωάννη η πορεία στο #MasterChefGR τελειώνει εδώ. Δείτε τι είπε στο backstage σχετικά με τις προβλέψεις του για τον νικητή του διαγωνισμού.
 

 

Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, μιλώντας για την εμπειρία που βίωσε μέσα στο παιχνίδι.

«Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις… Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchefgr Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε ο Ιωάννης Αυλωνίτης στη λεζάντα της ανάρτησής του. 

 Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, 5 διεκδικούν τον τίτλο του φετινού Master Chef! 

 

Δες την Δευτέρα 24.5.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»