«Νιώθω απίθανα! Είχα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου! Είμαι ευτυχισμένη!»

 

 

 

Εκτός από την πρόκριση, η Κύπρος το #ElDiablo κέρδισε τα social media - Πρώτο trend και viral ανά την Ευρώπη - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό - Στο πρώτο μισό του τελικού η Κύπρος 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo». Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance, που μάγεψε τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Η προετοιμασία της Έλενας Τσαγκρινού πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

 

Η εμφάνισή της ήταν τόσο καλή που δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει από τον Α' Ημιτελικό της Eurovision στον μεγάλο τελικό. Σύμφωνα μάλιστα με αυτό που είδαμε, η Έλενα Τσαγκρινού θα μπορούσε άνετα να πάρει την πρωτιά και να είναι η μεγάλη νικήτρια!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε καταενθουσιασμένη και ευχαρίστησε το κοινό για τις ψήφους. «Νιώθω απίθανα! Δεν σταμάτησα να τσιρίζω από ευτυχία! Είχα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου! Είμαι ευτυχισμένη!», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

Με χειροκροτήματα, ουρλιαχτά και… χορό υποδέχτηκαν οι θεατές την Κύπρο
 
 

 

Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Τσαγκρινού μετά το «εισιτήριο» για τον τελικό αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε»
 
 

 

Το El Diablo, που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy Joker Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. 

 

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

​Εκτός από την πρόκριση, η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo κέρδισαν και τα social media, καθώς έγιναν πρώτο trend και viral ανά την Ευρώπη. Τώρα, η Έλενα Τσαγκρινού και το ElDiablo, ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν ακόμα μία φορά, στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

 

Μετά την ολοκλήρωση του Α Ημιτελικού οι 10 προκριθέντες χώρες έδωσαν μια συνέντευξη τύπου, και μετά την ολοκλήρωση της οποίας πραγματοποιήθηκε κλήρωση σχετικά με το ποιο από τα δύο μέρη του ημιτελικού θα εμφανιστούν. 

Να αναφέρουμε ότι η ακριβής σειρά του τελικού θα καθοριστεί μετά το τέλος και του Β Ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί αύριο 20 Μάϊου!

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

  1. Νορβηγία – Β Μισό
  2. Ισραήλ – Α μισό
  3. Ρωσία – Α μισό
  4. Αζερμπαϊτζάν – Β Μισό
  5. Μάλτα – Α μισό
  6. Λιθουανία – Β Μισό
  7. Κύπρος – Α μισό
  8. Σουηδία – Β Μισό
  9. Βέλγιο – Α μισό
  10. Ουκρανία – Β Μισό  
 
 

Αποθεώθηκε η Κύπρος και στο press center! 

 

Μέχρι και η ολλανδική πλατφόρμα του Netflix Ασχολήθηκε με το El Diablo και την Έλενα Τσαγκρινού, αναρτώντας φωτογραφία της δημοφιλούς σειράς «Lucifer» με τον πρωταγωνιστή να δίνει το δωδεκάρι στην τραγουδίστρια.

 

Λίγο μετά την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στη σκηνή της Eurovision, ο Mike δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει μπροστά από την τηλεόραση του την ώρα που τραγουδά η σύντροφός του και έγραψε με νόημα:

«Σήμερα είναι η μέρα σου!

Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου και να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ατελείωτο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου!

Δεν έχει σημασία τι θέση θα φέρεις,γιατί και μόνο που ένα όνειρο σου το έχεις κάνει αληθινό σε καθιστά νικήτρια!

Όλοι σου οι φίλοι και η οικογένεια σου είμαστε στο πλευρό σου!!!

Goooo baby GO CYPRUS!!! ⭐️🇨🇾»

 

Το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με πολύ καμάρι αναφέροντας πως η κόρη του είχε αφοσιωθεί 100% σε αυτή την προσπάθεια.

«Η Έλενα είναι ένας πολύ ήπιος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πολύ συνεργάσιμος και πολύ δουλευταρού. Ανταλλάσσουμε κάθε μέρα μηνύματα, είναι πολύ ήρεμη, δεν έχει άγχος και πιστεύει πολύ στον εαυτό της. Από χθες δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε… Θα μιλήσουμε σίγουρα αργότερα. 

Δούλευε πάρα πολλές ώρες, έκανε πρόβες, τρομερή γυμναστική, προσεγμένη διατροφή και ωράρια ύπνου. Είχε δοθεί 100% σε αυτό το πράγμα. Ήταν αφοσιωμένη σε αυτό» είπε.

Στη συνέχεια, και αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του συντρόφου της Mike ο οποίος ανέφερε πως αν είναι μαζί μερικά χρόνια ακόμα θα ήθελε να την παντρευτεί ο κύριος Στέλιος δήλωσε:  «Είναι μικρά τα παιδιά ακόμα. Έχουνε μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλλιτεχνικό».

 

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»