Η Πατούλη αδειάζει τον Πετρέλη και κατηγορεί για έλλειψη παιδείας την Βανδή

 

 

Χαλασμός για Βανδή – Πατούλη: «Διαφωνώ πλήρως, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έκανε η Μαρίνα Πατούλη εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το #J2US. 

 

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε της έκπληξή της για όσα είπε ο Θάνος Πετρέλης αδειάζοντάς πως δεν ισχυεί ότι ήθελε να αποχωρήσει από πριν ενώ έδειξε και την ενόχλησή της για όσα της είπε η Δέσποινα Βανδή κατηγορώντας μάλιστα για έλλειψη παιδείας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικειοθελής αποχώρηση της τελευταίας στιγμής! Ποιος έφυγε από το #J2US; Το καυστικό σχόλιο του Πετρέλη για την επιτροπή και η απάντηση του Φασουλή

 

Με αφορμή την κριτική που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην Μαρίνα Πατούλη για την εμφάνισή της στο J2US, στο «Πρωινό» έγινε χαμός. 

 

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε στην εκπομπή τα εξής:

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και «τσαλακώματος» για έναν σκοπό.   

«Όταν δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ήρθα για φιλανθρωπικό σκοπό, τότε είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε «να μην επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό στόχο» και ότι αυτό ενοχλεί προσωπικά κάποιο πρόσωπο.

Ένιωσα πολύ άβολα σε όλη αυτή τη διαδικασία, θεώρησα ότι δεν έχω θέση. Θα μπορούσαν να μου μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα χαρακτηριστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι, εμένα αυτό δεν με εκφράζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου -και δεν μιλάω για όλη την επιτροπή- και ο τρόπος αντιμετώπισης δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μία πορεία ζωής. Βγαίνει εκεί για να εκπληρώσει έναν στόχο. Απαιτούσα μεγαλύτερη ευγένεια δηλαδή, αυτό».

 

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε σε υψηλούς τόνους: «Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας».

Στην διαφωνία που είχε η Φαίη Σκορδά μαζί του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»