Ο Ρουβίκωνας έκανε ντου στο εστιατόριο του Μποτρίνι και τα έκανε λαμπόγυαλο

 
 

Τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο εστιατόριο, που ανήκει στον σεφ Έκτορα Μποτρίνι - Είχαν «προαναγγείλει» την επίθεση μετά το σάλο που είχαν προκαλέσει καταγγελίες μαθητευόμενου σεφ για τις συνθήκες εργασίας σε εστιατόριο του σεφ, στην Κέρκυρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Επίθεση σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, που πέταξαν μπογιές στην πρόσοψή του.

Πρόκειται για το εστιατόριο Botrini's που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

ΔΕΙΤΕΕΠΙΣΗΣ:


Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο. Το εστιατόριο στο Χαλάνδρι ήταν κλειστό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, πέταξαν μπογιές παντού και έσπασαν μια τζαμαρία.

 

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

H οργάνωση χαρακτηρίζει τον Μποτρίνι «γνωστό τηλεμαϊντανό, κακέκτυπο έταιρου βρετανού τηλεμαϊντανού σεφ».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης σημειώνεται ότι: «Πέρα από την εικόνα που θέλει να πουλήσει λόγω δημοσιότητας η κάθε τηλεπερσόνα, τα ριάλιτι αυτά προωθούν το πρότυπο του υποτακτικού εργαζόμενου, ο οποίος αν θέλει να κερδίσει μια θέση στην κουζίνα οφείλει να αφήσει στην άκρη την όποια αξιοπρέπειά του και να δέχεται αδιαμαρτύρητα, στην καλύτερη, ‘’χαλαρό μπινελίκι’’ και στην χειρότερη εκσφενδονισμένα πιάτα και κατσαρόλες, από τον ευέξαπτο προϊστάμενο/ αφεντικό. Αν αυτή η εικόνα προβάλλεται μπροστά στις κάμερες, πίσω από αυτές, η πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια σκληρή. Το ‘’χαλαρό μπινελίκι’’ μετατρέπεται σε καθημερινή λεκτική βία σε σημείο ψυχολογικού πολέμου, ενώ τα εκσφενδονισμένα κουζινικά γίνονται βασανιστήρια με καυτό λάδι, πυρακτωμένα σκεύη, κλωτσιές και χαστούκια. Στο τοξικό αυτό περιβάλλον έρχονται να προστεθούν η ανασφάλιστη και κακοπληρωμένη εργασία, τα απλήρωτα 12ωρα και η επισφάλεια».

Και καταλήγει με το σύνθημα «Αφεντικά θα μας βρείτε μπροστά σας»

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο