Διπλή αποχώρηση στο #PowerOfLoveGR! 'Eδιωξαν Φάνο και Παπαδόπουλο!

O εκνευρισμός της Μαρίας Μπακοδήμου με την αντίδραση της Ρεγγίνας  και η ανακοίνωση της για τη Νέρτζη! «Μετά από αυτή τη συμπεριφορά…»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 

Τι αποφάσισε η παραγωγή για την παίκτρια που έφυγε απροειδοποίητα από το παιχνίδι;

Η Μαργαρίτα Νέρτζη έφυγε απροειδοποίητα από το Power of Love πριν δύο εβδομάδες χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Οι άνθρωποι της παραγωγής την έψαχναν και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς κανείς δεν μπορούσε να την εντοπίσει. Στο τέλος του προηγούμενου Gala, η Μαργαρίτα έκανε μια ανάρτηση στον Instagram βάζοντας τέλος στην ανησυχία που υπήρχε, ενώ σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες την απόφαση της παραγωγής.

«Η Νέρτζη έφυγε χωρίς να ενημερώσει, δεν μίλησε με κανέναν από την παραγωγή, δεν τηλεφώνησε σε κανέναν. Και όταν η παραγωγή την αναζήτησε τηλεφωνικά δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα τηλεφώνημα. Της δώσαμε την ευκαιρία να βγει να μας εξηγήσει τους λόγους, να μιλήσει, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Επίσης δεν ανταποκρίθηκε στην πιθανότητα, επειδή έχει μεγάλο κοινό, να ψηφιστεί ο Αλέξανδρος και να ξαναέρθει. Εννοώ να παραμείνει στο σπίτι περιμένοντας να επιστρέψει ο Αλέξανδρος. Η Νέρτζη μετά από αυτή τη συμπεριφορά δεν θα ξαναμπεί στο σπίτι του Power of Love, έχει αποκλειστεί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Η αντίδραση της Ρεγγίνας προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας!

Ανατροπή στο Gala του Power of Love, καθώς είχαμε διπλή αποχώρηση! Και αυτό διότι ενεργοποιήθηκε η αρνητική ψηφοφορία του κοινού.

Οι πιο αγαπημένοι παίκτες ήταν η Άννα Ελευθερίου και ο Bill Σαντρίας, ενώ οι Μανώλης Σαββάκης και Ρένια Τσακίρη ήταν οι δύο που προστατεύτηκαν από τους συμπαίκτες τους.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος αναδείχθηκαν το πιο αγαπημένοι ζευγάρι και κέρδισαν 2.500 ευρώ. Στην αρνητική ψηφοφορία των παικτών, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ρεγγίνα Γκαϊνά και ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου.

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως η Άννα Ελευθερίου είναι η πιο αγαπητή παίκτρια της εβδομάδας και ως εκ τούτου προστάτευσε το σπίτι της, με αποτέλεσμα ο Φάνος να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτί και πήρε από μέσα το χαρτί, στο οποίο αναφερόταν πως ενεργοποιείται για σήμερα η αρνητική ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει ο πιο ανεπιθύμητος.

Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε με τη σειρά του από το σπίτι της αγάπης.

Την ώρα της ανακοίνωσης, η Ρεγγίνα Γκαϊνά έβαλε τα γέλια, προκαλώντας την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Ρε συ Ρεγγίνα, γιατί γελάς; Συγγνώμη, γιατί γελάς; Η φίλη σου στεναχωριέται γιατί φεύγει το αγόρι της, εσύ γιατί γελάς; Η ίδια η Άννα κλαίει που φεύγει ο Παύλος κι εσύ γελάς. Σε παρακαλώ!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της