Ποιος κέρδισε τα 2.500 ευρώ στο #PowerOfLoveGR; 'Αννα Vs. Παύλος

Επίθεση Ίονα και Αντώνη στον Παύλο! Οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί και ο θυμός! Έλενα και Φίλιππος παραδέχτηκαν ότι δεν νιώθουν ερωτευμένοι, παρά τη σχέση τους!  Ένταση ανάμεσα στις παίκτριες! «Έστησαν στον τοίχο» τη Θεοδώρα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μία απουσία υπάρχει σήμερα στο Power of Love Gala…

Πρόκειται για την απουσία της Κατερίνας Σαββοπούλου η οποία όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου όταν συγκέντρωσε τους παίκτες για την έναρξη του Gala, είναι αδιάθετη. 

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια, η Κατερίνα, αν δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο Gala μέχρι την ψηφοφορία αποχώρησης παικτών, θα αναγκαστεί να επικοινωνήσει μέσω skype ώστε να δώσει και εκείνη τη δική της ψήφο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Gala τελικά η Κατερίνα κατάφερε να βρεθεί στη θέση της στο σπίτι του ριάλιτι αγάπης... 

Δείτε το απόσπασμα με την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου... 

Δεν έχει λήξει αυτή η κόντρα...

Το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στον Παύλο, τον Αντώνη και τον Ίονα δεν φαίνεται να έχει αποφορτιστεί στο σπίτι του Power of Love. Το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Gala του ριάλιτι με τον Παύλο να παίρνει για ακόμα μια φορά τη φωτογραφία του δίπλα από εκείνες των συμπαικτών του σχολιάστηκε πυροδότησε νέα ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

«Όταν θα νιώσω ότι είμαι καλά εδώ μέσα θα τη βάλω δίπλα στη θέση της ακριβώς εκεί που ήταν» σχολίασε ο Παύλος και ο Αντώνης Χρόνης έριξε λάδι στη φωτιά: «Δεν πειράζει γιατί μας διευκόλυνε από το να πάρουμε εμείς τη δική μας φωτογραφία. Ούτε εγώ θέλω να έχω τη φωτογραφία μου δίπλα στου Παύλου. Η γνώμη μου είναι ότι είναι τραμπούκος. Φάνηκε άλλωστε σε πάρα πολλά σημεία», αναφερόμενος και στο επεισόδιο με τον Ίονα, ο οποίος ανέφερε πως είπε κι άλλα που δεν προβλήθηκαν.

«Τη λέξη τσουτσέκι που είπες καταρχήν πάρ’ την πίσω και πρόσεχε πως μιλάς και πως ανοίγεις το στόμα σου. Δεν σου έχω δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα να πεις αυτή τη λέξη», διαμαρτυρήθηκε ο Παύλος, με τον Αντώνη να διευκρινίζει ότι αυτή ήταν μια λέξη που είπε εκείνος για τη Νέρτζη και τον Ίονα να συνεχίζει λέγοντας πως ο Παύλος έχει πολλά νεύρα».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

 

Έλενα και Φίλιππος, παρ' όλο που έχουν έρθει κοντά και είναι ζευγάρι μέσα στο Power Of Lοve, δήλωσαν στη Μαρία Μπακοδήμου... ευθαρσώς πως δεν νιώθουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον! 

Η όλη κουβέντα κατέληξε εκεί καθώς λίγο πριν ο Φίλιππος είπε πως αν καλούνταν να σώσει κάποιον συμπαίκτη του, θα το έκανε για τον Αντώνη και όχι για την Έλενα. 

Και τότε η Έλενα πήρε τον λόγο και είπε ότι ακριβώς το ίδιο θα έκανε και εκείνη για τις φίλες της μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως και εκείνη δεν θα έσωζε τον Φίλιππο αλλά κάποια από τις κοπέλες με τις οποίες κάνει παρέα μέσα στο Power of Love. 

Δείτε το σχετικό βίντεο... 

 

Η νέα παίκτρια, Θεοδώρα είπε διάφορα που δεν άρεσαν στην Ζένια, στη Ρένια και στην Έλενα!

Έτσι λοιπόν, εκείνες με τη σειρά τους ζήτησαν εξηγήσεις!

Τότε, άναψαν τα αίματα μέσα στο σπίτι και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να το αναλύσουν λίγο παραπάνω... 

Δείτε τι ακριβώς συνέβη παρακάτω.. 

Άλλη μια βδομάδα έκλεισε στο Power of love με το καθιερωμένο Gala!

Οι παίκτες αρχικά ψήφισαν για το ποιος θα πάρει την ασυλία αυτή την εβδομάδα! Έτσι λοιπόν ασυλία έχουν η Έλενα και ο Ίον!
Η Θεοδώρα και ο Παύλος, ο καινούργιος παίκτης, βρέθηκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση με βάση την ψηφοφορία των παικτών!

Ο αγαπητός παίκτης δεν είναι εντός του σπιτιού για να προστατέψει κάποιον και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, τη Δευτέρα θα επιστρέψει!

Έτσι λοιπόν οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν την αρνητική τους ψήφο, σε μια ανοιχτή ψηφοφορία, έτσι ώστε αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει!

Με βάση την ψηφοφορία αυτή λοιπόν, αποχώρησε η Θεοδώρα!

Αξιζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στην Άννα και στον Παύλο, τα 2500 ευρώ κέρδισε ο Παύλος! Η Άννα μάλιστα συγκινήθηκε παρόλο που δεν κέρδισε το χρηματικό έπαθλο, λέγοντας πως ο Παύλος είναι φίλος της!

Δείτε τι συνέβη παρακάτω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»