Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor!

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγώνισμα ασυλίας και έτσι θα αποχωριστούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

 Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι μπλε δεν τα κατάφεραν στον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, όπως άλλωστε έλεγαν και τα spoiler! 

Την πρώτη ατομική ασυλία εξασφάλισε ο Ηλίας Γκότσης, ως MVP της εβδομάδας, ενώ η Μελίνα Μεταξά πήρε τη δεύτερη μέσω του αγωνίσματος.

Η Ροδάνθη Καπαρού πήρε τις περισσότερες ψήφους στην κάλπη και είναι η πρώτη υποψήφια. Οι Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Φελίσια Λαπάτη και Κωνσταντίνο Τσεπάνη αντίστοιχα.

Ο κακός χαμός έγινε για άλλη μια φορά  πάντως στο συμβούλιο! Ο Χάρος κατηγόρησε την συμπαίκτρια του Εύη Σαλταφερίδου πως μετέφερε πληροφορίες στον αντίπαλο Νικόλα Αγόρου κατά την είσοδο της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αλλάξει "στρατηγική" ο παίκτης των Μαχητών απέναντι στην ομάδα του! 

Τι ήθελε και το είπε; Εγιναν "μαλλιά κουβάρια"! 

Η Εύη και ο Νικόλας προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, πράγμα που "απασφάλισε" περισσότερο τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο που συνέχισε τις αποκαλύψεις για τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες. Ο Νικόλας προσπάθησε να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις λέγοντας: "μήπως τα είδε στον ύπνο του;". 

Τα καρφια΄του Χάρου πήραν.. ξώφαλτσα και την Κατερίνα Δαλάκα η οποία δήλωσε αμέσως μετά πως γνωρίζει τον Νικόλα Αγόρου πριν το παιχνίδ αφού ήταν μαζί στα ΤΕΦΑΑ και πως τον νοιάζεται.  Η διαμάχη των τριών παικτών κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έκανε τον διαιτητή και... σφύριξε λήξη!

Στο συμβούλιο του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ανακοίνωση που είχε προαναγγείλει η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν μερικές ώρες. Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η ένωση των δύο ομάδων. Όλοι οι παίκτες ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την συγκεκριμένη ανακοίνωση και πλέον περιμένουν με ανυπομονησία την ένωση.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της