Survivor: Μαλλιά κουβάρια έγιναν Ντάνος, Κοκκινάκης, Μάριος και Σπαλιάρας!

Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω τραβήγματος και πόνου που είχε στη μέση.

Ενώ ένα δεύτερο περιστατικό ηλέκτρισε και αυτό την ατμόσφαιρα. Μια ατάκα του Μάριου που ο Μπο εξέλαβε πως έλεγε πως οι Διάσημοι θα πάνε στην παραλία να κλάψουν…

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Διαμονή σε έπαυλη με πλούσιο γεύμα απόλαυσαν οι Μαχητές!

«Πέρασε η μέση ε;» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Αγεγλόπουλος βλέποντας το, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δημιουργήθηκε εκτεταμένη ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες με Γιώργο Χρανιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη κατά Σπαλιάρα και Μάριου Ιωαννίδη.

Χρανιώτης: «Πες την αλήθεια. Είναι ωραίο πράγμα η αλήθεια, όχι να κερδίσεις έτσι.»

Σπαλιάρας: «Όταν χάνετε προσπαθείστε να το διαχειριστείτε.»

Χρανιώτης: «Όταν πονέσει η μέση σου θα σου στείλω μασέρ, πήγαινε φάε πίτσα και εύχομαι πραγματικά να την ευχαριστηθείς.»

Κοκκινάκης: «Σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύεσαι. Έκανες κάτι ανήθικο αθλητικά και μιλάς και παραπάνω. Σταμάτα, πες έκανα μαλ… σταμάτα το εδώ. Αυτό είναι ανήθικο. Να λες πως πονάει η μέση σου και να κάνεις τούμπες εκεί πέρα. Κι εμείς πεινάμε και εσείς πεινάτε» ήταν μόνο μερικές απο τις ατάκες που ακούστηκαν!

Οι Μαχητές δεν δέχτηκαν ότι έγινε κάτι ανήθικο από μέρους τους, ενώ οι Διάσημοι επέμειναν στην άποψη τους. Όσο για τη φράση του Μάριου, ο ίδιος είπε ότι είναι έκφραση κυπριακή που χρησιμοποιεί.

Σπαλιάρας και Κοκκινάκης συνέχισαν να είναι εκνευρισμένοι μετά τα όσα ειπώθηκαν στο χώρο των αγωνισμάτων του Survivor. Μιλώντας on camera αργότερα έδειξαν να επιμένουν στις απόψεις τους, κάτι που θα κάνει τη συνέχεια πολύ δύσκολη, όταν έχουν ειπωθεί σκληρές κουβέντες.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Νομίζω ότι ο λόγος που παρεξηγήθηκε ο Κοκκινάκης και ο Χρανιώτης είναι ότι τους πείραξε η ήττα πάρα πολύ και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Γιατί είχε ξαναγίνει αυτό. Λυπάμαι που βλέπω έναν τόσο μεγάλο αθλητή με τόσο μεγάλη καριέρα και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, σαν τον Κοκκινάκη να πέφτει τόσο χαμηλά, σε τέτοιο επίπεδο. Δεν μπορώ να κατρακυλήσω εκεί. Δεν δέχομαι χαρακτηρισμούς: «Ντροπή σου» «Ανήθικος» κλπ»

Κώστας Κοκκινάκης: «Πιο πολύ με εκνεύρισε επειδή ήξερα ότι το έκανε επίτηδες και έκανε τη βουτιά σαν να μας λέει σας γράφω, δεν με ενδιαφέρετε, δεν σας σέβομαι, να το πω κομψά. Εκεί εγώ εκνευρίστηκα πάρα πολύ και είπα αυτά που πιστεύω. Ότι είναι ανήθικο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν περιμένω από κάποια παιδιά να έχουν αθλητική παιδεία. Ότι ζούμε σε κοινή παραλία, δεν σημαίνει ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Εγώ προσωπικά νομίζω έχω πάει μια φορά από εκεί.»

Διαβάστε επίσης: 

Οι πιο δύσκολες δοκιμασίες σε Survivor ανά τον κόσμο!

Δειτε Επισης

Γιατί όλες οι αποφάσεις της #EBU για το Ισραήλ «λερώνουν με υποψίες» το υπερshow της #Eurovision 2024;
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!
Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference
#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι