Κατακραυγή για την παραμονή της Ευρυδίκης! Ποιοι μιλούν για παράγκα;

Από την ώρα που βγήκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποψήφια βούιξε όλο το διαδίκτυο και οι τηλεοράσεις πως εκείνη θα αποχωρήσει από το Survivor…

Η αλήθεια είναι, πως η αρχική πληροφορία που είχαμε ήταν αυτή, χωρίς όμως να μας λέει κανείς τίποτα, γιατί… οι ψήφοι είχαν ελάχιστη. Τελευταία στιγμή, προς έκπληξη όλων ανατράπηκαν τα δεδομένα

Όπως γνωρίζουμε όλοι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ! Όχι μόνο γιατί είναι υπάλληλος του σταθμού, αλλά για τον λόγο ότι η οικογένεια της έχει προσωπικές σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού, αφού ο πατέρας της είναι ο προσωπικός οδηγός του κ.Αλαφούζου!

Αυτό καταλαβαίνετε πως έχει κάνει το κοινό να θεωρεί πως ήταν στημένη η ψηφοφορία υπέρ της…

Δεν είναι τυχαίο, που στο επεισόδιο πριν την αποχώρηση, όλα τα πλάνα ήταν δικά της, προσπαθούν τώρα να δείξουν άλλο προφίλ της στο κοινό… Η παραγωγή θα δείξει άλλο προφίλ της, για να την συμπαθήσει ο κόσμος… Όπως και ξεκίνησε να το κάνει! Την θέλουν στον τελικό και θα την στείλουν τελικό ο κόσμος να χαλάσει…

Η ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρη στην διαφορά των δύο κοριτσιών…

Δεν μαγειρεύτηκαν οι ψήφοι από το τηλεφωνικό κέντρο… Είναι η πρώτη φορά που η «τάση» του κοινού, δηλαδή η αντιπάθεια που έχουν προς την Ευρυδίκη δεν αποτυπώθηκε στις ψήφους! Το γεγονός ότι μπορεί το κανάλι της να την υποστήριξε με παραπάνω μηνύματα είναι άλλο θέμα… 

Αλλά οι ψήφοι από το τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορούν με τίποτα να μαγειρευτούν. Και μην ξεχνάμε, πως οι διαδικτυακές ψηφοφορίες, οι οποίες είναι δωρεάν δεν ταυτίζονται πάντα με τα κανονικά μηνύματα που χρεώνονται! O κόσμος από ότι φαίνεται ψήφισε καθαρά αγωνιστικά… Μην ξεχνάμε πως καμία από τις δύο κοπέλες δεν ήταν συμπαθής στο κοινό, για τους δικούς της λόγους η καθεμία…

Διαβάστε επίσης:

Tο κοινό έδιωξε την Λάουρα! Ξέσπασε σε κλάματα η Βαλαβάνη!

Στο Happy Day σχολίασαν την απρόσμενη αποχώρηση της Λάουρας από το Survivor, την κατάρρευση της Ευρυδίκης, καθώς και τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι. «Ρε παιδιά, τόση στενοχώρια, γιατί δεν αποχώρησε οικειοθελώς η Ευρυδίκη;» είπε δηκτικά η Σταματίνα και ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: «Αν ήταν ένας που πρέπει να κλάψει, ήμουν εγώ, για μένα το Survivor τελείωσε, ήθελα να βλέπω το Λαουράκι, τι να δω τώρα, την Ευρυδίκη, που ήθελε να φύγει εκείνη; Δεν τα μπορώ αυτά! Γιατί δεν είπε να φύγει εκείνη αντ’ αυτής; Εγώ νομίζω ότι ήρθε πιο κοντά με τον Ντάνο παρά με τη Λάουρα!» ξεσπάθωσε ο δημοσιογράφος. «Κυριακή κοντή γιορτή, θα δούμε όταν γυρίσουν πόσο κολλητές είναι, που λένε ότι δεν ξεκολλάνε. Αυτά είναι τα προβλήματά σας, κορίτσια. Τη δεδομένη στιγμή είμαι ερωτευμένη μαζί σου, μετά σας περνάει!»

Η εκπομπή ευχήθηκε περαστικά στο Γιώργο Χρανιώτη για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα. «Άλλη ανοησία μεγάλη. Ξέρεις πού βουτάς; Δεν πέφτεις με το κεφάλι αν δεν ξέρεις! Θα τον σκάσουν τον Τούρκο παραγωγό!» είπε ο Παπανώτας. «Μου άρεσε το ραπ του Σπαλιάρα. Έχει ταλέντο, να βρει όλους αυτούς τους στίχους να κολλάνε, είχε ατάκα, βγαίνει και ραδιόφωνα!» ήταν τα επιδοκιμαστικά σχόλια της εκπομπής για το ραπάρισμα του παίκτη των Μαχητών. «Εμείς λέμε ότι όταν κάτι δεν πάει καλά, σου φταίνε όλοι, αυτό με την κακή ενέργεια της Λάουρας δεν το μπορώ! Μπορεί να την ένιωσε από τις ψήφους που έπαιρνε για να φύγει!» είπαν Τσολάκη και Παπανώτας. «Η Ευρυδίκη τότε τι να πει!» συμπλήρωσε η Σταματίνα. «Το ότι ακούγονται όλα αυτά για την Ευρυδίκη και έφυγε η Λάουρα τελικά, πώς το σχολιάζετε; Η κυρία Βαλαβάνη δεν εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό; Κάτσε να δούμε!» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας και συμπλήρωσε: «

«Για το ειδύλλιο με τον Ντάνο, να δει τι θα γίνει, μπορεί να την κράτησε ο κόσμος, σου δίνω και τον λόγο γιατί μπορεί να έχει μαγειρευτεί αν έχει μαγειρευτεί!» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς. «Όλοι μου λένε για τη Λάουρα τι σέξι κοριτσάκι, καλό, φιλικό, για τη Βαλαβάνη δεν μου έχουν πει τίποτα!» ξεσπάθωσε ο Παπανώτας. «Μπορεί κάποιος εκ του πονηρού να ήθελε να στενοχωρήσει τη Βαλαβάνη. Γενιικά πάντως βλέπουμε ότι και στρατηγικές έχουμε και υποκρισία, όσο φτάνουμε στην τελική ευθεία» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε τι είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η αποχώρηση της Λαόυρα από το Survivor δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από το Πρωινό, με τα καυστικά σχόλια να παίρνουν φωτιά! «Όλος ο κόσμος έλεγε ότι φεύγει η Ευρυδίκη και χτες, λες και ξαναζούσαμε τις εκλογές του 2000, έφυγε η Λάουρα!» είπε ο Κώστας Τσουρός. «Πάντως στα social media έλεγαν οι περισσότεροι ότι δεν συμφωνούν, και θέλουν να δουν τα αποτελέσματα!’ είπε η Φαίη. «Παίζει ρόλο το ότι η Βαλαβάνη εργάζεται στον Σκάι;»αναρωτήθηκε η Σάσα. «Κάτι έγινε!» συμπλήρωσε ο Τσουρός.

«Θα χάσει ένα κανάλι την αξιοπιστία του για να τσιρίξει έναν εργαζόμενο; Μην τρελαθούμε!» είπε η Φαίη. «Είναι καλή στα αθλήματα, υπάρχει φλερτάκι με τον Ντάνο, η Λάουρα ήταν μόνο κοτσίδια! Τι θα γίνει τώρα; Ο κόσμος δεν είναι χαζός, βλέπει!» παρατήρησε δηκτικά η Σάσα. «Βοηθάει και στο πρότζεκτ!’ είπε ο Στέφανος. «Παράγκα στο Survivor!» αναφώνησε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η σφιχτή αγκαλιά της Λάουρας στον Κοκκινάκη έκανε τα μέλη της παρέας του Πρωινού να μείνουν με το στόμα ανοιχτό: «Ωραία παράσταση, να πάμε να τα δούμε!» αναφώνησε ο Κωνσταντινίδης και η Φαίη αναφώνησε: Κάτι γίνεται, αυτή η αγκαλιά του Ντάνου στην Ευρυδίκη κάτι λέει! Καταλαβαίνω ότι θέλει να της κάνει τρυφερή αγκαλιά, αλλά κρατιέται!

«Εγώ πιστεύω ότι θέλει να της κάνει κάτι άλλο!» πέταξε η Σάσα και η Φαίη εξερράγη: «Σταμάτα Σάσα, τι έπαθες σήμερα; Δεν θα σου απαντώ! Εκτίμησα τη Λάουρα, ήταν πολύ αξιοπρεπής! Πήγε να υποστηρίξει τη Βαλαβάνη, ενώ ήταν η δική της στιγμή, έτοιμη να φύγει!» «Toυ τέτοιου τα εννιάμερα είναι αυτές οι φιλίες! Θα δούμε πόσες θα μείνουν μετά! Θα τσακωθούν ποιοι θα κάνουν τις περισσότερες αρπαχτές! Πρέπει να τη δει ειδικός, γιατί της έχουν σπάσει τα νεύρα τη Βαλαβάνη!» ήταν τα καυστικότατα σχόλια που ακούστηκαν, ενώ ο Τσουρός είπε: «Τέλειωσαν οι πληρωμένες διακοπές της!»

Η συζήτηση πήγε στο πώς θα αντέξει ο Κοκκινάκης χωρίς τη Λάουρα, καθώς και στις επερχόμενες φωτογραφίσεις που μπορεί να κάνει, λιγότερο ή περισσότερο σέξυ.

Αμέσως μετά, η αποκάλυψη της μητέρας του Σπαλιάρα ότι κάθε εβδομάδα επικοινωνούν με SMS ελεγχόμενο από την παραγωγή, και έχουν μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο κοντά στο Πάσχα, προκάλεσε την αντίδραση των μελών του πάνελ: «Μας δουλεύουν!» συνόψισε τα σχόλια η Φαίη.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Άννα Μπουσδούκου στην εκπομπή της «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» σχολίασε την ανατροπή στο survivor και ήθελε να μάθει από συνεργάτιδά της πως έγινε και αποχώρησε η Λάουρα Νάργιες!

«Τι συνέβη με αυτήν την ανατροπή; Γιατί πολυσχολιάστηκε, πολυσυζητήθηκε, στο internet έπαιξε πολύ» ρώτησε η Άννα για να πάρει την απάντηση: «Η αλήθεια είναι ότι στο twitter περισσότερο για την Ευρυδίκη. Εμένα, αν με ρωτάς, η γνώμη μου είναι ότι η Ευρυδίκη κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας. Θεωρώ ότι ο κόσμος μέτρησε αυτό».

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, με προεξάρχον γεγονός, φυσικά, την αποχώρηση της Λάουρα και το ντόμινο εξελίξεων που προβλέπεται να επακολουθήσει.

«Εμείς το συζητάγαμε! Και ήθελα να δω πώς θα ψηφίσει ο κόσμος! Το είπα και χτες! Αν διώξουν τη Βαλαβάνη, δεν θα ξαναφάνε! Με ποιον θα έπαιζε ντουέτο ο Ντάνος; Η Βαλαβάνη δεν παίζεται στα αγωνίσματα!» είπε η Ελένη και ο Γρηγόρης σχολίασε: «Για πρώτη φορά, είδαμε ότι άλλαξε η ψηφοφορία του κόσμου, και ψήφισε αγωνιστικά!»

«Είδαμε προσωπικές επιθέσεις στο Τwitter, και προς την Ελεωνόρα Μελέτη, εμείς έχουμε μαζευτεί να ψηφίσουμε την Ευρυδίκη μαζικά, πώς γίνεται να φεύγει η Λάουρα;» ανέφερε η Φωτεινή. 

«Αν σπάσουν οι ψήφοι, δεν μπορείς να το προβλέψεις» είπε η Ελένη, ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι ψήφισε τους δύο που συμπαθεί περισσότερο, λέγοντας ότι το ίδιο έκανε και φίλη της που δεν χωνεύει την Ευρυδίκη. «Η Λάουρα είχε μείνει ακίνητη, και η Βαλαβάνη αισθάνθηκα ότι σαν να πίστευε ότι ήταν αυτή, εκείνη που θα έφευγε, αλλά δεν νομίζω ότι πλάνταξε τόσο πολύ για τη Λάουρα, ήταν από την συσσωρευμένη πίεση, που καταλαβαίνει ότι δεν θα φύγει» κάρφωσε τη Βαλαβάνη η παρουσιάστρια. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό ότι στενοχωρήθηκε πιο πολύ που έμεινε δεν το πιστεύουν ούτε τα παιδάκια του Δημοτικού! Είχε τόση υπερένταση που απλά ανακουφίστηκε, της έφυγε το βάρος!» συνέχισε η Ελένη, και η Ζαρίφη είπε: «Είναι φορές που το μυαλό ζουρλαίνεται!»

«Η χαρά του Ντάνου πρέπει να είναι μεγάλη. Και η ομάδα των Διάσημων είναι και πάλι δυνατή!» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η παρέα της Ελένης σχολίασε και την ένταση που φαίνεται να υπάρχει στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Αυτά θέλω εγώ να τσαντιστεί ο Ντάνος. Γιατί ο Μάριος τι κάνει; Δεν θέλει να παραδεχτεί ότι χάνει επειδή οι άλλοι είναι καλύτεροι!» είπε η Κατερίνα, ατάκα που βρήκε αντίθετο τον Γρηγόρη.

«Είναι έτοιμος για καυγά, ή τουλάχιστον αυτό λέει το σώμα του. Είναι πολύ αγριοαντρικό. Δεν φοβάστε καθολου; Εγώ λέω έτσι θα λειτουργεί πάντοτε στις σχέσεις του;» σχολίασε η Ελένη και συνέχισε:

«Ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μάριος, και δεύτερος ο Ντάνος, έχει νικήσει 70 στις 116 φορές!» αποκάλυψε η Φωτεινή. «Εγώ πάντως δεν τον βλέπω τον Σπαλιάρα να κινδυνεύει τώρα κοντά! Πιστεύετε ότι δεν θα φτάσει στον τελικό;» αναρωτήθηκε η Ελένη όλο νόημα και συνέχισε:

«Ο Κοκκινάκης αγωνίζεται; Γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθεται στον πάγκο και καθοδηγεί, όπως και ο Σπαλιάρας.» «Εγώ πιστεύω ότι θα τον δώσουν και θα του την πέσουν όλοι!» είπε ο Γρηγόρης.  

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Η Ελισάβετ λογικά δεν θα την ξαναγλιτώσει αν είναι προτεινόμενη, η Σάρα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, ένα καλό κορίτσι» συνεχίστηκε η ανάλυση για τα κορίτσια των Μαχητών.

«Συμπαθέστατα κορίτσια είναι, αλλά ένας άνθρωπος αν δεν εκτεθεί και δεν μας δείξει τον χαρακτήρα του, δεν μπορείς να έχεις σφαιρική άποψη. Και στην τηλεόραση όταν βλέπεις ένα πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι χαρακτήρες. Δεν έχει σημασία αν είναι καλός ή κακός, φτάνει να έχουν χαρακτήρα» έριξε τη σπόντα της η παρουσιάστρια. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Το τραγούδι έκπληξη του Σπαλιάρα χάρισε γέλιο μέχρι δακρύων σε όλους!

O Χανταμπάκης zήτησε να επιστρέψει στο νησί όμως η παραγωγή αρνήθηκε!

Δειτε Επισης

Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου