Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άρη Σοϊλέδη: «Επικοινώνησε μαζί μου και μου έδωσε το λόγο της τιμής του, ήταν απόλυτα πιστός στην Μαρία Αντωνά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με την καινούργια του σύντροφο προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10/5 στο #HappyDay.

Μετά τις φωτογραφίες που έδειχναν τον μέχρι πρότινος σύντροφο της Μαρίας Αντωνά με νέα παρέα στο θέατρο, τώρα το φως είδαν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που τον δείχνουν με την ίδια κοπέλα να επιστρέφουν από τη Μύκονο, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα. 

Ο Άρης Σοϊλεδης, όπως όλα δείχνουν, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και απολαμβάνει όμορφες στιγμές δίπλα στη νέα του σύντροφο.

32

1715322855689-982054293-soiledi23

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μεταφέρει τα όσα της είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην επικοινωνία που είχαν μετά την προβολή των φωτογραφιών του με τη νέα του σύντροφο από το θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης τότε είχε επικοινωνήσει μαζί της ξεκαθαρίζοντάς της πως όσο καιρό ήταν σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά ήταν απόλυτα πιστός σε εκείνη, και δεν είχε γίνει τίποτα άλλο, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή του Alpha. 

soiledis6

aris-soiledis32

«Ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου. Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης: «Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Εγώ όφειλα να μεταφέρω αυτό που μου είπε. Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός… Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της».

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»