Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Άννα της Λιλιπούπολης, η Mαντάμ Σουσού, η Όλγα Χαρίτου, η Χριστίνα Μαρκάτου, η Λαυρεντία Μπισμπίκη, η Ρένα Δρούγκα και η πιο διάσημη κουτσομπόλα δεν μένει πια εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 76 ετών, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο θάνατός της, εκτός από την πανελλήνια συγκίνηση που προκάλεσε δεδομένου ότι υπήρξε επί δεκαετίες ιδιαίτερα αγαπητή στους κόλπους του θεάτρου και στο κοινό όλων των ηλικιών, αποτελεί και μια σημαντική απώλεια για το ελληνικό θέατρο το οποίο υπηρέτησε με βαθιά αγάπη και σεβασμό σε ολόκληρη τη ζωή της, τροφοδοτώντας το με εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και δυνατά κείμενα.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από τους ρόλους της αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό. 

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Κοιμητήριο ήταν ο πολυαγαπημένος της φίλος, Σταμάτης Φασουλής, με τον οποίο ξεκίνησαν παράλληλα την πορεία τους στην υποκριτική. 

panagiwtopoulou-6

Στο πλευρό του η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο και η η Κάτια Δανδουλάκη.

panagiwtopoulou-7

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στη #SuperΚατερίνα, ο Σταμάτης Φασουλής επιθυμούσε να μείνει για λίγα λεπτά μόνος με τη σορό της Άννας Παναγιωτοπούλου.

kideia_panagiotopoulou___11_

Ήταν από τους πρώτους που έμαθαν τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού και στη συνέχεια ειδοποίησε τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.  

Ο μονάκριβος γιος της Άννας Παναγιωτοπούλου, ιδιαίτερα συγκινημένος, και έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και την κόρη τους εμφανίστηκε από τους πρώτους στο Κοιμητήριο, κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

panagiotopoulou-gioskideia2

panagiotopoulou-gioskideia3

panagiotopoulou-gioskideia4

Πάροντες στο τελευταίο αντίο είναι και οι Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Διονύσης Τσακνής , Αντώνης Λούβαρος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Τζόυς Ευείδη, Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, Γιώργος Κιμούλης, Νατάσα Ασίκη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα κ.α.

panagiotopoulou-papakonstantinou kideia_panagiotopoulou__9_ kideia_panagiotopoulou__31_ kideia_panagiotopoulou__7_ kideia_panagiotopoulou__30_ kideia_panagiotopoulou__36_ kideia_panagiotopoulou__37_ kideia_panagiotopoulou__4_ kideia_panagiotopoulou__34_ kideia_panagiotopoulou__33_ kideia_panagiotopoulou__32_ kideia_panagiotopoulou__69_ kideia_panagiotopoulou__71_ kideia_panagiotopoulou__62_ kideia_panagiotopoulou__43_ kideia-panagiotopoulou-10 kideia-panagiotopoulou-8 kideia-panagiotopoulou-6 kideia-panagiotopoulou-17 kideia-panagiotopoulou-1 kideia_panagiotopoulou__47_ kideia_panagiotopoulou__8_ panagiwtopoulou-5 panagiwtopoulou-3
panagiotopoulou-papakonstantinou kideia_panagiotopoulou__9_ kideia_panagiotopoulou__31_ kideia_panagiotopoulou__7_ kideia_panagiotopoulou__30_ kideia_panagiotopoulou__36_ kideia_panagiotopoulou__37_ kideia_panagiotopoulou__4_ kideia_panagiotopoulou__34_ kideia_panagiotopoulou__33_ kideia_panagiotopoulou__32_ kideia_panagiotopoulou__69_ kideia_panagiotopoulou__71_ kideia_panagiotopoulou__62_ kideia_panagiotopoulou__43_ kideia-panagiotopoulou-10 kideia-panagiotopoulou-8 kideia-panagiotopoulou-6 kideia-panagiotopoulou-17 kideia-panagiotopoulou-1 kideia_panagiotopoulou__47_ kideia_panagiotopoulou__8_ panagiwtopoulou-5 panagiwtopoulou-3

Το ύστατο χαίρε στην καλή του φίλη και συνάδελφο, Άννα Παναγιωτοπούλου πήγε να πει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος το πρωινό της Πέμπτης στην κηδεία της ηθοποιού που τελέστηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί και ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν έκρυψε την βαθιά του συγκίνηση.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έφυγε, είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για εμάς που είμαστε η θεατρική της οικογένεια, αλλά για όλους τους Έλληνες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Η Άννα σφράγισε με τη φωνή της και με την παρουσία της την Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

«Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από την Άννα. Το απίστευτο χιούμορ της, τον απίστευτο σαρκασμό της, μια πάρα πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Σας ευχαριστώ» πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

«Την αγαπώ πάρα πολύ, αποχαιρετάμε σήμερα μία μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής. Η Άννα ήταν θεατράνθρωπος. Ζούσε, ανέπνεε και λάτρευε το θέατρο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

Φίλος και συνεργάτης της σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες, ο Μιχάλης Ρέππας αποχαιρετά σήμερα την Άννα Παναγιωτοπούλου. Ο ίδιος, συντετριμμένος, μίλησε στις κάμερες για την αγαπημένη του Άννα.

«Θα ευχόμουν να ήταν ένα γύρισμα σήμερα. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Η Άννα υπήρξε ένα δυναμό για την καριέρα μας και για μένα και για τον Θανάση, μας έδινε έμπνευση όχι γι’ αυτά που έπαιζε μόνο αλλά για όλα όσα έχουμε γράψει στον χώρο της κωμωδίας.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και αυτό φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας.

Η Κάτια Δανδουλάκη συντετριμμένη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν έχουμε λόγια, κανένας δεν μπορεί να εκφράσει τη μοναξιά που ζούμε, έχοντας περάσει μέσα από πολύ φως, πολλή χαρά, πολλά γέλια και τώρα βλέπετε, η απόλυτη σιωπή, η απόλυτη θλίψη.

Φεύγει μια εποχή και μας φέρνει μεγάλο πόνο και μελαγχολία. Ήταν ένας άκακος, σπουδαίος και ταλαντούχος άνθρωπος», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Συγκινεί το στεφάνι που έστειλε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Η ηθοποιός που δεν έδωσε το παρών στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, θέλησε να γράψει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο στεφάνι που έστειλε.

«Καλό ταξίδι, καλή αντάμωση Αννούλα. Χαρές πολλές και στεναχώριες, μια ολόκληρη ζωή μου έλειψες πολύ» γράφει η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Άννα Παναγιωτοπούλου και Κατιάνα Μπαλανίκα συνυπήρξαν τηλεοπτικά στη θρυλική σειρά του MEGA, Ντόλτσε Βίτα. 

STEFANI_MPALANIKA

Συγκινημένη ήταν σήμερα και η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του #PameDanai. Η παρουσιάστρια, με βουρκωμένα μάτια, είπε μερικά τρυφερά λόγια για την ηθοποιό, αλλά και γενικά για όλους τους σπουδαίους ανθρώπους που φεύγουν από κοντά μας.

«Να κρατάμε αυτούς τους ανθρώπους πάντα ζωντανούς. Καμιά φορά, όταν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι, αναρωτιέμαι τι πολιτισμό δημιουργούμε οι υπόλοιποι που μένουμε πίσω. Εννοώ και ως θεατές, ως τηλεθεατές, ως άνθρωποι που δημιουργούμε ένα περιεχόμενο σε έναν οποιοδήποτε χώρο κινούμαστε. Και νιώθω ότι μένουμε τόσο πιο φτωχοί και δεν ξέρω τι μένει πίσω», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Ο Άρης Καβατζίκης απάντησε: «Μένουμε όντως λίγο πιο φτωχοί, αλλά είναι σημαντικό και αυτό που είπε ο Μιχάλης Ρέππας, μια μεγάλη πρωταγωνίστρια, ας κρατήσουμε αυτό για πάντα στο μυαλό μας».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»