Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»

«Εγώ μετά τη γέννα ένιωθα καλά… Αλλάζει το σώμα, εντελώς, με τις ορμόνες. Και ο άντρας σου που πάει στο γυμναστήριο και είναι φέτες, και θες να τον πνίξεις.Τσακωνόμαστε συνέχεια, αλλά είναι ο άντρας της ζωής μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Καλομοίρα υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε στο παρελθόν και την Ελλάδα στην Eurovision, αναφέρθηκε στην περίοδο που ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

Ειδικότερα, η Καλομοίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι μανάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις! Πάω να κάνω νύχια και νιώθω τύψεις, αν δεν πάω σε μια προπόνηση της μικρής μου νιώθω χάλια και μετά μου το λέει κιόλας. Γι’ αυτό και στο μασάζ, που είναι ένα πράγμα που λατρεύω, νιώθω τύψεις. Ακόμα λέω ότι θα μπορούσα να κάνω το σπίτι ή να κάνω άλλες δουλειές, όμως συνέχεια νιώθω τύψεις».

«Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Λατρεύω τα παιδιά μου, κάνω τα πάντα γι’ αυτά και δεν χρειάζεται να το πω! Αλλά ένιωθα χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας και ήμουν σε κατάθλιψη. Θυμάμαι πως πήγα στην γυναικολόγο και της είπα «γιατρέ, δεν αισθάνομαι καλά! Έχω κατάθλιψη». «Δεν είναι νορμάλ, συνήθως συμβαίνει μετά αυτό» μου είπε και σκέφτηκα… ωραία βοήθεια».

«Μετά, όταν γέννησα, ένιωθα καλά. Δεν είχα κατάθλιψη. Είχα όμως όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω, αλλάζει το σώμα εντελώς. Είναι οι ορμόνες, είναι επίσης ότι ο άντρας σου πάει στο γυμναστήριο και θέλεις να τον πνίξεις γιατί είναι φέτες και συ έχεις κέφι αλλά δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο. Δεν ήταν τόσο σοβαρή κατάθλιψη αλλά ήμουν σαν θλιμμένη» συμπλήρωσε, επίσης, η Καλομοίρα στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση.

Εγώ μετά τη γέννα ένιωθα καλά… Αλλάζει το σώμα, εντελώς, είναι οι ορμόνες. Είναι και ο άντρας σου που πάει στο γυμναστήριο και είναι φέτες, και θες να τον πνίξεις. Εγώ μετά τη γέννα ένιωθα καλά… Αλλάζει το σώμα, εντελώς, είναι οι ορμόνες. Είναι και ο άντρας σου που πάει στο γυμναστήριο και είναι φέτες, και θες να τον πνίξεις. Δεν ήταν κατάθλιψη σε σοβαρό επίπεδο, ήμουν θλιμμένη… » ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα.

«Με τον Γιώργο εννοείται ότι μαλώνουμε αλλά είναι ο άντρας της ζωής μου. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι εκεί και να το παλεύεις, όχι να είσαι συνέχεια σε πόλεμο, αλλά ο καθένας θα έχεις τις στιγμές του αλλά στο τέλος είναι το σπίτι μας και τα παιδιά μας. Είναι πολύ καλός άντρας» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Καλομοίρα για τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Τζένη Μελιτά ρώτησε την τραγουδίστρια αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision και η ίδια δεν έκρυψε την αμηχανία της.

Να σας θυμίσουμε πως η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό το 2008 με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ακολουθεί ο διάλογος της παρουσιάστριας με την Καλομοίρα:

ΤΖ.Μ.: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision;

Κ.: Τι είπες; Περίμενε, ωραία ερώτηση, για πες…

ΤΖ.Μ.: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision;

Κ.: Τι να πω; Πώς να απαντήσω;

ΤΖ.Μ.: Ότι θέλεις…

Κ.: Δεν νομίζω! Δεν νομίζω, αυτόν τον καιρό.

Η Καλομοίρα είπε επίσης: «Δεν είπα ότι δεν θέλω να πάω, είπα ότι δεν νομίζω αυτόν τον καιρό. Είμαι εδώ στην ΕΡΤ, δεν ξέρω, λέω γεια σε όλους! Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Την Καλομοίρα συνάντησε και η κάμερα του #StarBreakfastκαι ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, το πρωινό της Παρασκευής, στα παρασκήνια του J2US όπου και θα παρουσιάσει μια νέα εμφάνιση. Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι όσο και της Silia Kapsis στη σκηνή της Eurovision 2024.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Καλομοίρα δήλωσε με ενθουσιασμό πως «στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπασ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης, είναι ο Φωκάς (σ.σ. Ευαγγελινός) και τα έχει κάνει τέλεια».

«Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

«Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Καλομοίρα.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»