Οι ηθοποιοί που έφυγαν πριν δουν την τελευταία τους ταινία

Η τελευταία ταινία στην οποία πήρε μέρος ο Robin Williams ήταν "Night at the Museum: Secret of the Tomb", αλλά δεν πρόλαβε να τη δει στην μεγάλη οθόνη. Ενσαρκώνει τον Teddy Roosevelt στην ταινία. Ας δούμε όμως ποιοι άλλοι ηθοποιοί "έφυγαν" πριν προλάβουν να δουν την τελευταία τους ταινία. 

Philip Seymour Hoffman

O Philip Seymour Hoffman έφυγε τον Φεβρουάριο του 2014 μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η τελευταία του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη ήταν στην ταινία The Hunger Games: Mockingjay 2, η οποία κυκλοφόρησε το 2015.  

Paul Walker

Ο Paul Walker πέθανε σε δυστύχημα με το αυτοκίνητο του τον Νοέμβριο του 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Fast & Furious 7. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015. 

Heath Ledge

Ο Heath Ledger τιμήθηκε με Όσκαρ για τον ρόλο του στο Σκοτεινό Ιππότη. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008, επτά μήνες μετά το θάνατο του από δηλητηρίαση από την ταυτόχρονη κατάποση παυσίπονων, υπνωτικών, αντι-αγχωτικών και αντι-ισταμινικών χαπιών.

Richard Harris

Ο Richard Harris έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2002. Οι τρεις τελευταίες του ταινίες - Harry Potter και η Κάμαρα με τα μυστικά, Καίσαρας (τηλεταινία) και Kaena: Η προφητεία – κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο του.

Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe πέθανε τον Αύγουστο του 1962 από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Ήδη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας Something's Got to Give.Μετά τον θάνατό της, η ταινία ξαναγυρίστηκε με νέο καστ με τον τίτλο Move Over, Darling, και κυκλοφόρησε το 1963. (Στη φωτογραφία) Ο σκηνοθέτης George Cukor και η Marilyn Monroe στο σετ της ταινίας Something's Got To Give.

Whitney Houston

Η Whitney Houston πέθανε από ατύχημα στην μπανιέρα της τον Φεβρουάριο του 2012. Η τελευταία της συμμετοχή σε ταινία ήταν στην Sparkle, η οποία κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά τον θάνατό της.

Brittany Murphy

Η Brittany Murphy πέθανε από πνευμονία το 2009. Μετά τον θάνατό της κυκλοφόρησαν τρεις ταινίες της, εκ των οποίων η τελευταία της ήταν η ταινία Something Wicked (2012). 

Tupac Shakur

Ο Tupac Shakur δολοφονήθηκε το 1996. Η τελευταία του ταινία – Gridlock'd and Gang Related - κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά. 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο