Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο

#Ταμπού: Ένα αστυνομικό - ερωτικό θρίλερ που διαδραματίζεται στα Γιάννενα ετοιμάζουν ολοταχώς το επιτυχημένο τρίδυμο Γεωργίου – Νικολάου – Δημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #Ταμπού θα είναι η νέα σειρά που θα ενισχύσει την prime time μαζί με τη #GiTisElias και τη #Famagusta.

Ο Αντρέας Γεωργίου επέκτεινε τη συνεργασία του με το Μega μιας και μέχρι στιγμής είναι ιδιαιτέρως αποδοτική σε νούμερα τηλεθέασης και οι δύο πλευρές δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένες.

Η νέα σειρά είναι μυστηρίου και γυρίσματα γίνονται ήδη στην Ήπειρο όπως ο ίδιος ο Γεωργίου έχει αποκαλύψει με stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

Όπως αποκαλύπτει το #ΤV24, η νέα σειρά το πιθανότερο είναι να παίζει μετά τη #GiTisElias όχι όμως καθημερινά αλλά 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Όσο για τους ηθοποιούς, ήδη κάποιοι έχουν αποκαλύψει τη συμμετοχή τους όπως ο Σταύρος Νικολαΐδης και ο Μέμος Μπεγνής ενώ θα δούμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τη Νίκη Βακάλη, την Κατερίνα Μισιχρόνη, τη Μυρτώ Αλικάκη, Μίλτο Χαρόβα, αφού ο Αντρέας Γεωργίου αγαπά να κρατά σταθερούς συνεργάτες και μπροστά από τις κάμερες.

Και όπως αποκαλύπτει το περιοδικό δεν θα είναι ο μόνος #XFactor παίκτης που θα παίζει στη σειρά καθώς και ο Θάνος Λάμπρου φέρεται να προστέθηκε στο καστ.

Η υπόθεση

Το Ταμπού είναι ένα ψυχοκοινωνικό θρίλερ με αστυνομικές προεκτάσεις που εξελίσσεται στα Γιάννενα.

«Ξεκινήσαμε γυρίσματα, ήμασταν αυτή τη βδομάδα στα Γιάννενα, πήγαμε στα Τζουμέρκα, στα Ζαγοροχώρια. Είμαι γεμάτος από εικόνα. Είναι καταπληκτικές οι περιοχές, μια άλλη πλευρά της Ελλάδας που ξετρελαθήκαμε όλοι μας. Τα γυρίσματα ήταν φανταστικά».

«Είναι ένα αστυνομικό μυστηρίου που έχει και την ερωτική βάση γιατί με τη Βάνα αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι ένα σίριαλ με πολλούς νέους ηθοποιούς, καινούργιες φάτσες, πολύ ταλαντούχα παιδιά. Τους πιο πολλούς δεν τους έχουμε δει ποτέ, ήταν και ο στόχος αυτός. Φυσικά έχουμε και γνωστούς ηθοποιούς αλλά αυτό θα το αφήσουμε να ανακοινωθεί από το κανάλι την ώρα που πρέπει» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το TV 24, είναι τρία αδέλφια. Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας συντηρητικός πανεπιστημιακός, παντρεμένος με την Κατερίνα Μισιχρόνη και έχουν δύο παιδιά, έναν γιο 21ός και μία κόρη 8. Η σύζυγός του συνάπτει σχέση με έναν από τους αδελφούς του και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται όταν γίνεται η αποκάλυψη. Ο ίδιος ο Μπεγνής είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους αδελφούς του θα είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αποκάλυψε μόνος του τον ρόλο του πριν από λίγο καιρό στο Star.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι σε αυτή την οικογένεια. Φτιάξαμε έναν πιλότο για ένα νέο σίριαλ που θα ξεκινήσει του χρόνου στο Mega. Κάνω έναν αστυνομικό που δουλεύει στα σύνορα που είναι ολίγον τι διεφθαρμένος» είχε πει.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»