To Warehouse λάνσαρε τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνα

Χρησιμοποιώντας το αστικό-βιομηχανικό στυλ ως παλέτα, το  Warehouse λάνσαρε τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17, σε μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο 1010 Hall, στις 8 Νοεμβρίου. 

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στυλίστες, fashion editors  καθώς και όλοι οι προσκεκλημένοι, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παρουσίαση με τη συμμετοχή μοντέλων να περιφέρονται στο χώρο με ρούχα της συλλογής.

Οι προτάσεις της συλλογής απευθύνονται στη σύγχρονη σιλουέτα και τη γυναίκα της πόλης. H συλλογή Warehouse ανανέωσε τα θεμέλια του κλασικού στυλ συστήνοντας μας την εκκεντρικότητα του γυαλιστερού σε συνδυασμό με vintage prints και υφάσματα. Οι μποέμ προτάσεις εμπνευσμένες από το ελεύθερο πνεύμα της πόλης αποτελούν το στυλ που κάθε γυναίκα μπορεί εύκολα να προσαρμόσει στο δικό της στυλ και να δημιουργήσει μοναδικές και κομψές εμφανίσεις γεμάτες θηλυκότητα.

Η συλλογή αποτελείται από φούστες , φαρδιά παντελόνια και πουκαμίσες σε έθνικ ή floral σχέδια που συνθέτουν και αυτές ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του boho στυλ που προωθεί η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17. To Warehouse επίσης, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’60, λανσάρει φορέματα σε ίσια γραμμή, τα επονομαζόμενα shift φορέματα, τα οποία απεικονίζουν έντονα ψυχεδελικά λουλούδια και μεγάλα, τολμηρά μοτίβα.

Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις επιλογές που προσφέρει η συλλογή  Warehouse. Μια συλλογή που απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα η οποία επιθυμεί να ντύνεται με ιδιαίτερα μοντέρνα και ποιοτικά ρούχα που προσθέτουν στυλ και θηλυκότητα στην εμφάνισή της.

Για να δείτε την καινούργια συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/17, επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα Debenhams σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

 

 

  

Δειτε Επισης

#Cannes Film Festival 2024: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο κόκκινο χαλί
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
#Cannes Film Festival 2024: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής
Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική
Η Opening Fiesta του Guaba ήταν το απόλυτο success!
H Calvin Klein παρουσιάζει τη συλλογή Monochromatic Summer
Μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία από τα Μ&S για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Οι αστέρες της K-Pop, Stray Kids, η ηθοποιός Madelyn Cline μαζί με τον Tom και Dee Hilfiger στο #MetGala 2024
Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»
MetGala 2024: Στα άδυτα του Μητροπολιτικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης