Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος επιμελήθηκε την εμφάνιση Silia Kapsis στην Eurovision, μίλησε στο #Faystime για την επιλογή των ρούχων, για τη χώρα που τον εντυπωσίασε, αλλά και για τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο. Είναι ένα κορίτσι 17 ετών, οι χορευτές είναι 15-16, όλοι είναι νεαρά παιδιά και το concept είναι σαν να είναι σε μια σχολική εκδρομή, σαν να χορεύουν μόνοι τους και να είναι κάτι αγνό και πάρα πολύ λιτό, για να βγει προς τα έξω η νεανική ενέργεια, χωρίς καθόλου περιττά στολίδια και εφέ. Επιλέξαμε και ένα χρώμα αγνό, όπως είναι το λευκό», εξήγησε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Δυστυχώς δεν θα είμαι στον τελικό, αλλά τα ρούχα είναι έτοιμα, έχει μια ομάδα που την προσέχει πάρα πολύ, είναι η μαμά της που την προσέχει πάρα πολύ και το ρούχο δεν έχει κάποια ειδική απαίτηση στο να φορεθεί. Η δουλειά μου έχει ολοκληρωθεί», τόνισε.

«Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαγική. Πέρα από τη Silia που πήρε όλη την ενέργειά της. Χαίρομαι που βγήκε πρώτη γιατί είναι ένα νέο κορίτσι με διαφορετικά άγχη από τους υπόλοιπους. Πήρε την αύρα της Φουρέιρα και μετά επειδή έχει άγνοια κινδύνου βγήκε και τα έσπασε. Με εντυπωσίασε απροσδιόριστα η Ιρλανδία, χωρίς να έχω κατανοήσει αυτό που είδαμε και ακούσαμε. Ήταν ένα προκλητικό σόου, αλλά άρτια στημένο από άποψη σκηνογραφίας. Δεν ξέρω τι αισθάνομαι», δήλωσε.

«Οι σχολιαστές μας, ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν οι άνθρωποι, ας τους δούμε στον επόμενο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτεροι», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Για το ρούχο της Μαρίνας Σάττι, σχολίασε: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός που όλα έχουν μια συνάρτηση. Το να κρίνουμε μια εικόνα χωρίς να έχουμε δει το act είναι άτοπο».

Δειτε Επισης

#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική
H Calvin Klein παρουσιάζει τη συλλογή Monochromatic Summer
Οι αστέρες της K-Pop, Stray Kids, η ηθοποιός Madelyn Cline μαζί με τον Tom και Dee Hilfiger στο #MetGala 2024
Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»
MetGala 2024: Στα άδυτα του Μητροπολιτικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης
#MetGala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί της #Vogue
Με εντυπωσιακά μπικίνι οι Ελληνίδες celebrities έφεραν το καλοκαίρι στα social media!
Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis με τις ομάδες τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Turquoise Carpet της #Eurovision 2024
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards