Dj Kon Cept: Τραγουδιστής, μουσικός, παραγωγός, ηχολήπτης, ενορχηστρωτής και… πάνω από όλα ένας αγαπητός άνθρωπος!

O Dj Kon Cept μιλάει στο Celebrity σε μία αποκλειστική συνέντευξη για τα επόμενα μουσικά του βήματα, που περιλαμβάνουν ένα καινούργιο αγγλόφωνο τραγούδι με τη φωνή της εξωτικής Shaya, αλλά και για την καριέρα του στο χώρο της μουσικής μέχρι σήμερα. 

1.    Κώστα, πώς προέκυψε η μουσική στη ζωή σου;
Ασχολούμαι με τη μουσική από πάρα πολύ μικρός. Έχω δουλέψει ως τραγουδιστής, μουσικός, παραγωγός, ηχολήπτης, ενορχηστρωτής και DJ. Στα 17 μου κέρδισα ένα διαγωνισμό τραγουδιού και έτσι ξεκίνησαν όλα.

2.    Θυμάσαι τα πρώτα σου μουσικά βήματα; 
Ναι... Ως τραγουδιστής σε νυχτερινές πίστες δίπλα στην Άννα Βίσση, το Σάκη Ρουβά, τη Δέσποινα Βανδή και άλλους γνωστούς τραγουδιστές. Παράλληλα ως DJ έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κλάμπ της Ελλάδας και της Κύπρου.

3.    Πηγαινοέρχεσαι μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Έχεις σκεφτεί καθόλου να ζήσεις μόνιμα στην Ελλάδα;
Στην Αθήνα ζω και δούλευα μόνιμα μέχρι και πριν τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών συνεργασιών έρχομαι συχνά και στην Κύπρο. 

4.    Σε ποιο μαγαζί στον κόσμο θα ήθελες να παίξεις για μια βραδιά και γιατί;
Έχω παίξει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό σε μεγάλα και γνωστά κλάμπ. Σύντομα θα επισκεφτώ και πάλι την αγαπημένη Βαρκελώνη, όπου θα παίξω εκεί σε ένα γνωστό κλάμπ.

5.    Ποιον Dj / παραγωγό / καλλιτέχνη θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του;
Πολλοί είναι αυτοί με τους οποίους θα ήθελα να συνεργαστώ και με τον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Στο εξωτερικό θα ήθελα να συνεργαστώ  με Avicci, Calvin Harris, Duke Dumont, Pink, Sia, Bruno Mars κλπ. 
Στον Ελλαδικό χώρο κάποια ονόματα που εκτιμώ και έχω συνεργαστεί είναι η Άννα Βίσση και η Πάολα. Στο μέλλον ετοιμάζω συνεργασία με μία τραγουδίστρια που την εκτιμώ πολύ για το ταλέντο της και είναι η Shaya. Επίσης ονόματα που θα ήθελα να πειραματιστούμε μαζί μουσικά είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιώργος Σαμπάνης και οι Μπλε.

6.    Ποια είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση ενός Dj;
Να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίσταση, με όποιο κοινό και αν έχει μπροστά του.

7.    Η αμοιβή για ένα Dj έχει μειωθεί τώρα με την κρίση; Υπάρχουν μη επαγγελματίες στο χώρο;
Οι αμοιβές έχουν γενικά μειωθεί σε όλες τις δουλειές. Επαγγελματίες και μη επαγγελματίες υπάρχουν σε κάθε χώρο. Όταν όμως είσαι καλός και σωστός επαγγελματίας στη δουλειά σου έχεις διαχρονικότητα και επιτυχίες.
8.    Πιστεύεις ότι προωθούνται συγκεκριμένα ονόματα στο χώρο της μουσικής και παραγκωνίζονται κάποια άλλα;
Ναι, αλλά αυτό ούτως ή άλλως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η συμβουλή μου στα νέα παιδιά είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους και αν πραγματικά το αξίζουν θα αναγνωριστούν.

9.    Εκτός από Dj είσαι και παραγωγός. Πώς επιλέγεις τις παραγωγές σου; 
Στις διασκευές που κάνω προσπαθώ να είναι τραγούδια που ο κόσμος ταυτίζεται μαζί τους εποχιακά ή στιχουργικά, δίνοντάς τους ένα καινούριο μουσικό χαρακτήρα που δεν προσβάλλει τον αυθεντικό. Τώρα, όσον αφορά τα καινούργια τραγούδια που γράφω, προσπαθώ να επιλέγω τη φωνή που ταιριάζει στο συγκεκριμένο τραγούδι για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. 

10.    Ποιες ήταν οι σημαντικότερες συνεργασίες στη μουσική σου καριέρα;
Το  τραγούδι «Ανθρωπάκος (για δε μ’ αφήνετε ήσυχο)» με την Όλγα Βενετσιάνου, η συνεργασία με την Πάολα στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Αυτά μου είπε ο θεός» και το τραγούδι «Karagioz» με την συγκατάθεση του Διονύση Σαββόπουλου.  

11.    Ένα δικό σου playlist τι τραγούδια περιλαμβάνει συνήθως; Πώς διαμορφώνεις το πρόγραμμά σου;
Ένα δικό μου playlist περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα τραγουδιών από House, RnB, Soul, Funk, Disco και ελληνικά. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται σύμφωνα με το μαγαζί και τον κόσμο.

12.    Εμφανίζεσαι κάπου σταθερά ως Dj τη φετινή σεζόν;
Κάθε Κυριακή συνεργάζομαι με το πετυχημένο «Socialista» στη Λεμεσό, σε ένα πρόγραμμα καθαρά ελληνικού χαρακτήρα. Τις υπόλοιπες μέρες ως guest DJ σε διάφορα κλάμπ της Ελλάδας.


13.    Πώς πρόεκυψε η συνεργασία σου με την Shaya; Mίλησε μας λίγο γι’ αυτή τη συνεργασία.
Εδώ και κάποιους μήνες ετοιμάζω το καινούριο μου τραγούδι σε μουσική, στίχους και παραγωγή δική μου. Παράλληλα έψαχνα και την κατάλληλη φωνή. Η Shaya ήταν η ιδανική για το τραγούδι αυτό. Της έστειλα το τραγούδι και δέχτηκε αμέσως τη συνεργασία. Είναι ό,τι καλύτερο έχω εγώ δημιουργήσει μουσικά και με την φωνή της Shaya έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

14.    Ποια είναι τα επόμενα σου βήματα;
Η κυκλοφορία του νέου μου αγγλόφωνου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει άμεσα σε συνεργασία με την Shaya, το καινούριο τραγούδι-remix σε συνεργασία με την Πάολα και ένα ακόμη ελληνικό τραγούδι που ετοιμάζω με μία ιδιαίτερα ανερχόμενη φωνή, την Ιωάννα Πρωτοπαπά.
 
 
  
 

Δειτε Επισης

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του