Shoe Talking! (photos)

Είναι αλήθεια ότι η μόδα στις μέρες μας φιλελευθεροποιήθηκε και δεν ακολουθεί αυστηρές τάσεις όπως παλαιότερα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στα ενδύματα, αλλά και στα παπούτσια. Οι σχεδιαστές μόδας έχουν ο καθένας ξεχωριστές και μοναδικές προτάσεις που περιλαμβάνουν από την κλασική απλή γόβα μέχρι και το πιο extreme στυλ. Για τη φετινή σεζόν φθινόπωρο – χειμώνα οι προτάσεις και οι επιλογές είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις επικρατέστερες τάσεις και πώς να τις συνδυάσετε.

Γόβα
Σταθερή ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές των γυναικών, αφού προσδίδει θηλυκότητα και σέξι χαρακτήρα, η κλασική γόβα έχει κυριεύσει και φέτος την πασαρέλα. Την έχουμε δει στα μεγάλα fashion shows με χαμηλό (kitten) ή ψηλό, χοντρό η λεπτό τακούνι, γόβες μπαρέτες, με λουράκι στον αστράγαλο και σε διάφορα χρώματα.

Μπαλαρίνα
Ένα βολικό και άνετο παπούτσι για τη δύσκολη καθημερινότητα στο γραφείο αλλά και για βόλτες, η μπαλαρίνα θα βρίσκεται και φέτος σε μπροστινή θέση στη γυναικεία ντουλάπα. Σε γυαλιστερή, καπιτονή ή ματ υφή, αλλά και σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, την μπαλαρίνα θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα παπουτσιών.

Ankle booties
Τα μποτάκια ως τον αστράγαλο είναι μία must και ξεχωριστή επιλογή για τη φετινή σεζόν. Είναι άνετα, ζεσταίνουν τα πόδια τις κρύες μέρες και συνδυάζονται με όλα τα ρούχα, δίνοντας μία σέξι πινελιά στο όλο ντύσιμο, αφού τονίζουν το πιο λεπτό σημείο του ποδιού. Τις είδαμε στις πασαρέλες σε διάφορα υφάσματα όπως δέρμα, καστόρι, γούνα ή με μάλλινη επένδυση και σε διάφορους σχεδιασμούς όπως open toe booties, κρόσια, με λεπτό ή χοντρό τακούνι αλλά και με διάφανα τακούνια.

Flatforms
Η νέα τάση στη μόδα των παπουτσιών είναι οι flatforms και τις έχουμε δει ήδη στην καλοκαιρινή τους εκδοχή, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Οι γυναίκες τα αγάπησαν γι’ αυτό και συνεχίζουμε να τα βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων και τη χειμερινή σεζόν, στη μορφή slip-ons και σε ποικίλα σχέδια. 

Lace Up Γόβα / Mπότα
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα sneakers, Loafers, sportive και παπούτσια τύπου Oxfords, όπως και τα gladiators με τα κορδόνια μέχρι το γόνατο. Είναι άνετες μιας και τα κορδόνια κρατάνε σταθερό το πόδι και είναι παράλληλα πολύ σέξι έτσι όπως αγκαλιάζουν το πόδι.  Διατίθεται σε πολλά χρώματα και σχέδια. 
 
Πράξια Αρέστη
  

Δειτε Επισης

Οι αστέρες της K-Pop, Stray Kids, η ηθοποιός Madelyn Cline μαζί με τον Tom και Dee Hilfiger στο #MetGala 2024
Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»
MetGala 2024: Στα άδυτα του Μητροπολιτικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης
#MetGala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί της #Vogue
Με εντυπωσιακά μπικίνι οι Ελληνίδες celebrities έφεραν το καλοκαίρι στα social media!
Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis με τις ομάδες τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Turquoise Carpet της #Eurovision 2024
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα