Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»

Το δεύτερο βιβλίο του «Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα» παρουσίασε ο Θανάσης Ευθυμιάδης - Γιώργος Χρανιώτης: «Για ποιο λόγο να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς να αφοδεύω & να ουρώ;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ηθοποιός είχε στο πλευρό του στο θέατρο Ροές, αγαπημένα του πρόσωπα, δημοσιογράφους και συνάδελφους, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Mεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Τόνυ Δημητρίου, Στεφανία Γκουρνέλου, Μάνο Ιωάννου, Σύλβια Δεληκούρα, Τραϊάνα Ανανία, Θάνο Καληώρα, Χρήστο Βασιλόπουλο και πολλούς άλλους.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στις κάμερες για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την επιθυμία των παιδιών του να μην πάνε σχολείο, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την αρνητική κριτική.

«Γύρισα όλο τον κόσμο ψάχνοντας να βρω γκουρού, γιόγκηδες, δασκάλους, σαμάνους ινδιάνους, θεραπευτές, Τάι Τσι… Τα έχω ψάξει όλα, μοναστήρια, Άγιον Όρος, τα πάντα…Οι δάσκαλοι της ζωής μας είναι οι προσωπικές μας εμπειρίες.

Εδώ ο Πρωθυπουργός της χώρας δέχεται αρνητικά σχόλια, δεν θα δεχθώ εγώ; Αυτά όμως δεν φτάνουν σε μένα. Συμπονώ αυτόν που μου κάνει αρνητική κριτική. Κάποιο πρόβλημα θα έχει, ελπίζω να το λύσει και να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο και οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες, γιατί πραγματικά σέβομαι αυτό που μου λένε. Δεν είναι κοπάνα, όταν συνεννοείσαι με τον γονιό σου. Παίρνω τηλέφωνο στο σχολείο και ενημερώνω ότι δεν είναι σήμερα σε διάθεση να έρθουν σχολείο. Καταλαβαίνουν και από το σχολείο, ότι τα παιδιά περνάνε εφηβεία», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Χρανιώτης απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μετά την απόφασή του να δείξει τον σωστό τρόπο του να κάθεσαι στην τουαλέτα για τη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συναδέλφου του και τον στήριξε μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Για ποιο λόγο να φαίνεται περίεργος ο τρόπος που θα κάτσει κάποιος στην τουαλέτα, προκειμένου να αξιοποιήσει το έντερό του την πληροφορία αυτή με τον καλύτερο τρόπο και να λειτουργήσει όσο πιο ομαλά γίνεται; Ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα αποκτήσει δυσκοιλιότητα, το οποίο θα του προκαλέσει μέχρι και κατάθλιψη», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Άρα, λοιπόν, για ποιο λόγο να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ; Είναι μια καθημερινή μας συνήθεια, αλίμονο αν την κάνουμε τόσα χρόνια λάθος ή δεν την κάνουμε τόσο καλά, όσο μπορούμε να την κάνουμε και χάνουμε υγεία, χάνουμε την καλύτερη λειτουργία των εσωτερικών μας συστημάτων», πρόσθεσε.

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη βρέθηκε και ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον χαρακτήρισε μέντορά του.

«Έχω χωρίσει εδώ και δύο χρόνια. Συμβουλεύτηκα τον Θανάση Ευθυμιάδη πριν πάρω αυτή την απόφαση. Όλα τα στάδια της σχέσης μου με την πρώην γυναίκα μου και μητέρα του παιδιού μου, πέρασαν από κάποιο θέμα συζήτησης με τον Θανάση, οπότε ναι τα ξέρει όλα. Είναι μέντορας», δήλωσε αρχικά.

Για το αν ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, απάντησε: «Απόλυτα συμφωνώ… είναι κάτι που ήθελες να διαρκέσει και να μην διαρκέσει, να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες. Να σκέφτεσαι κάτι άλλο και να βγήκε κάτι άλλο, είναι μια απώλεια. Κανείς δεν είναι με κάποιον για να χωρίσει. Οπότε είναι ένας μικρός θάνατος».

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»