«Είναι ακόμα στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας και χαροπαλεύει, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του»

#J2US: «Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια με τον Δημήτρη Κόκοτα. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη & τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη & τώρα με τον Γιώργο Αμούτζα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στις αναποδιές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο #J2US αναφέρθηκαν σήμερα 8/4 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε η δημοσιογράφος: «Την ώρα που γινόταν ο αγιασμός, εκεί στο μπολάκι που βάζουμε τον αγιασμό, έσπασε το μπολ παιδιά. Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά στο τραγικό δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια το σκληρό και τραγικό περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ και χαροπαλεύει ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη -Δέσποινα Βανδή- Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αμούτζα».

Και κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Επίσης να σας πω ότι και σε αυτό το live υπήρξαν 2-3 περιστατικά. Ο ένας ανέβασε πίεση, ο άλλος...».

Ειδικοτερα για τον Δημήτρη Κόκοτα η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα, έδωσε στην εκπομπή #Ακόμαδενείδες τίποτα όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής παραμένει για ενδέκατη ημέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς.

dimitris-kokotas-sizigos-kori

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς κρίνεται σταθερή. Εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει μάχη στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για ενδέκατη ημέρα, μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο #ToPrwino

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, επισημαίνοντας πως η αποσωλήνωσή του καθυστερεί καθώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε, επίσης: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργεία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

Δειτε Επισης

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του