Super Κική: «Μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το 1 εκατομμύριο ευρώ, ήθελα πολύ να τα φάμε με τους φίλους μου»

Super Κική για Γιώργο Λιάγκα: «Σε αυτό το τόσο βαρύ που κρεμόταν η ζωή μας, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα, έβγαζε τον σύντροφο της φίλης μου & τον δικηγόρο του στον αέρα, τον παρουσίαζε ως μουσικό & καλλιτέχνη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γνωστή instagrammer μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σύντομη της ενασχόληση με την τηλεόραση εκφράζοντας μάλιστα… την βαθιά της απογοήτευση για όσα αντιμετώπισε σε αυτόν τον χώρο

Συγκεκριμένα, η #SuperΚική δήλωσε πως «πνίγηκα στον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά, το κεφάλι μου είναι πολύ αθώο και δεν πονηρεύεται εύκολα. Αν την πατήσω, την πατάω έτσι. Δηλαδή νιώθω οικεία, λέω παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει να πω και άλλος μου λέει «έλα εδώ, πες τα άνετα» αλλά μπαμ… την τρώω ξαφνικά από πίσω! Δεν πρόκειται να πονηρευτώ ποτέ και το έχω αποδεχθεί αυτό το πράγμα».

«Η τηλεόραση με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί ήταν ο καημός μου από όταν ήμουν μικρή. Με απογοήτευσε ο τρόπος που μου μίλαγαν, με απογοήτευσε το ότι φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού κάποιες φορές, είδα ασέβεια. Δηλαδή δεν περίμενα να μου στρώνουν και κόκκινο χαλί αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο το κλίμα. Πάντα, εν τω μεταξύ, θυμάμαι να βλέπω την γκρι καρέκλα του Γρηγόρη και να λέω στη μάνα μου: εκεί θέλω να κάτσω».

«Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ κάτι που ήδη έχω κάνει, πάντα όλα ήρθαν μόνα τους. Προτάσεις δεξιά και αριστερά. Πάντα ήθελα να είμαι διασκεδαστής, ένας αναρχικός διασκεδαστής. Θεωρώ ότι είναι δώρο να κάνεις infuencing σε κάποιον για να ζει πιο άνετα. Δηλαδή θα το ήθελα και γω αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Super Κική στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης,

Η Σούπερ Κική βρέθηκε καλεσμένη στο #Στούντιο4 μιλώντας για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή, αλλά και την αναγνωσιμότητα που εξασφάλισε στα social media με τα κέρδη που ακολούθησαν.

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Andreea, της λέω ότι ακόμα κι οι αναποδιές που μας έχουν τύχει, μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», είπε.

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που έδωσε τη συνέντευξη για τη ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αποκάλυψε τα πάντα για τη φυλακή και τα ναρκωτικά.

«Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω "σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κτλ" και μου λέει "ναι, φυσικά, έλα"», εξήγησε.

Η Super Κική μίλησε επιπλέον, για τα έσοδά της από τα social media.

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα τιπς στους σερβιτόρους, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις», ανέφερε.

«Εμένα δεν με ενδιέφερε, όπως δεν με ενδιαφέρει μέχρι και σήμερα να έχω σπίτι δικό μου, όλοι οι φίλοι μου φτωχοί από πάντα, ήθελα πολύ να τα φάμε μαζί, να έχουμε τα καλύτερα ρούχα, να δίνω 50 ευρώ πουρμπουάρ στους σερβιτόρους και όχι για να κάνω την καλή, εμένα αυτός ήταν ο καημός μου. Με νοιάζανε αυτά και πράγματι τα κατάφερα», πρόσθεσε η Super Κική.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από χρήματα. Ήθελα απλά να ζω άνετα εγώ κι οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Αντρέα να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

Η Super Κική μαζί με τη στενή της φίλη και συνέταιρό της, Andreea μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους, τη γνωριμία τους στη φυλακή και τη συνεργασία τους.

Η γνωστή instagrammer, αναφερόμενη σε ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά μίλησε για το συμβάν με τον σύντροφο της Adnreea και τον καβγά ο οποίος οδήγησε τις δύο γυναίκες στο κρατητήριο.

«Εκείνος μας το χρέωσε, είπε ότι εμείς βάλαμε άνθρωπο να τον δείρει. Μας πάνε όλους μαζί στα κρατητήρια, εγώ ακόμα δεν είχα αγχωθεί, μέχρι που το παίρνει ο Λιάγκας…» ανέφερε η Σούπερ Κική για το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα.

«Πραγματικά εγώ είμαι πάρα πολύ δίκαιη, μπορεί να είσαι ρατσιστής, να σε ξεφτιλίσω στο βίντεο στο instagram, όμως αν κινδυνεύσεις, κάποιος σου κάνει κάτι που αδικηθείς, εγώ εσένα θα υποστηρίξω», πρόσθεσε στη συνέχεια η Super Κική.

Για το πώς παρουσίασε το θέμα ο παρουσιαστής του ANT1, η Super Κική είπε: «Πάντα με τον Λιάγκα υπήρχε η κόντρα με τους instagrammers, δεν με ενοχλούσε πολύ, δεν με ένοιαζε, αλλά σε αυτό που ήταν τόσο βαρύ και κρεμόταν η ζωή μας, το πήρε πάνω του και δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα, έβγαζε τον σύντροφο της φίλης μου και τον δικηγόρο του στον αέρα, τον παρουσίαζε ως μουσικό, τον παρουσίαζε ως καλλιτέχνη», είπε για τον σύντροφο της φίλης της.

«Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου μας υποστήριξε από τα κανάλια», κατέληξε on air η Super Κική.

Δειτε Επισης

Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της