Ματίνα Νικολάου: «Χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Νίκο Μουτσινά! Η Βάνια... επιστρέφει»

Η απολαυστικη συνομιλια Γρηγόρη Αρναούτογλου - Νίκου Μουτσινά: «Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου! - Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο #The2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας μεταξύ άλλων, για την πολυετή συνεργασία της δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και τον ρόλο της «Βάνιας».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την τηλεοπτική της συνύπαρξη στο πλάι του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

«Οι καλοί ρόλοι κρατάνε συνήθως δύο με τρία χρόνια, ο ρόλος της Βάνιας κράτησε λίγο παραπάνω και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα στιγματιστώ από τον ρόλο της Βάνιας, υπάρχει πάντα μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να ισορροπήσω κάνοντας κι άλλα πράγματα στο θέατρο. Οι επιλογές μας καθορίζουν την πορεία μας. Δεν έχω στο μυαλό μου να κάνω μόνο εκπομπές. Θέλω να κάνω θέατρο, να παίξω σε σήριαλ», παραδέχεται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν ήμουν σίγουρη για αυτό που πήγαινα να κάνω με τη Βάνια, χαίρομαι που έμεινε στον κόσμο έτσι ευχάριστα. Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, γνώρισα όμως τον Νίκο (Μουτσινά) και με έβαλε μέσα σε αυτό. Του έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη. Στην παρέα όμως έχω μία τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα», εξομολογείται η Ματίνα Νικολάου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Επίδαυρος είναι μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό κι εμένα μου ήρθε όταν ήμουν ακόμα στο πρώτο έτος της σχολής. Θυμάμαι πως ήταν μεγάλη ευτυχία να έρχονται οι γονείς μου να με δουν στην Επίδαυρο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

Για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της ως μητέρα: «Ο γιος μου είναι 16 με μία καλή εφηβεία. Δεν έχω προβληματιστεί ούτε στιγμή. Προβληματίζομαι για πολύ απλά θέματα, δεν έχει προκύψει ένα μεγάλο πρόβλημα, είτε σε αυτόν, είτε με τους φίλους του. Είναι όλα κανονικά», ανέφερε η Ματίνα Νικολάου, ενώ για την σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη αποκάλυψε πως συμπληρώνουν μαζί έξι χρόνια κοινής πορείας.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δεν έχασε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στον Νίκο Μουτσινά προκειμένου να τον προειδοποιήσει πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθούν «απέναντι» στη late night ζώνη.

«Είμαστε στον αέρα εδώ μαζί με τη Ματίνα Νικολάου και είπα να σε πάρω ένα τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς του απάντησε με χιούμορ: «Αποκλείεται. Αρχικά δεν το πιστεύω ότι είσαι ακόμα στον αέρα, αυτό είναι το αποκλείεται».

«Το περίμενες ότι κάνω ακόμα τηλεόραση; Πίστευες ότι θα φύγεις εσύ και μετά θα φύγουμε κι εμείς. Κρατάω Θερμοπύλες, Νίκο. Εμείς κρατάμε ακόμα. Ποιος θα ψυχαγωγήσει τον κόσμο;», του απάντησε στο ίδιο ύφος ο οικοδεσπότης του late-night show.

Οι δύο άντρες είχαν μία χιουμοριστική συζήτηση μεταξύ τους, ενώ ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στενή φιλική και επαγγελματική σχέση που τον δένει με τη Ματίνα Νικολάου.

«Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να αποκαλύπτει την πρόταση που έχει σκεφτεί για τον Νίκο Μουτσινά.

«Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό σιγά-σιγά», παραδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ ακολούθησε ένα φιλικός διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών. 

«Μας έλειψες. Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ.  Θα “φύγω” πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες: “γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;”» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι», απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς με χιούμορ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Όταν το ακούσεις θα πεις: “Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό..”» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ANT1 για την πρόταση που είχε για τον Νίκο Μουτσινά και δεν θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής του.

Δειτε Επισης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;» - Οι νέες σπόντες
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!