Το μήνυμα της Μπάρκα μετά τα παθιασμένα φιλιά με τον πρώην της Καινούργιου - Απενεργοποίησε τα σχόλια στο προφίλ της

Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δανάη Μπάρκα, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την ίδια και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο - Η Καινούργιου έκανε unfollow την (πρώην) φίλη της..., μετά το βίντεο με τον (πρώην) σύντροφο της - Τσιμτσιλή, Γεωργιάδης, Λιάγκας, Αρναούτογλου και Μελέτη τοποθετούνται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media φωτογραφία στην οποία Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα παρουσιάζονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι.

Πιθανόν να πρόκειται, είτε για την πρόσφατη έξοδό τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είτε από νέα χθεσινοβραδινή έξοδο του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια…

Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Μια κοινή έξοδος από την οποία δεν διέρρευσαν σχετικές φωτογραφίες.

barka-3.width-800

Η παρουσιάστρια του #PameDanai, παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί στο διαδίκτυο, έχει επιλέξει να μην κάνει καμία δημόσια αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο που έκανε, ήταν το πρωί της Δευτέρας 26/2 μέσα από την εκπομπή της να τοποθετηθεί για αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει, λέγοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει έναν φαύλο κύκλο απαντήσεων.

Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα, φαίνεται πως την ανάγκασαν να κάνει μια αλλαγή στον λογαριασμό της στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αν μπει κάποιος στο προφίλ της παρουσιάστριας θα δει πως στις δυο τελευταίες αναρτήσεις της δεν μπορεί να γίνει κανένα σχόλια καθώς η ίδια επέλεξε να τα απενεργοποιήσει.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια διάβασε ένα μήνυμα που ανέβασε η Ναταλία Γερμανού στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και φαίνεται πως ταυτίστηκε, καθώς το δημοσίευσε και εκείνη στα Instagram Stories της.

germanou-5

«Έξυπνο είναι όταν πιστεύεις τα μισά από όσα ακούς. Ιδιοφυές είναι όταν ξέρεις ποια μισά…».

423737922_1189033185398721_6117292833450064174_n

Το τραγούδι «Always Look on the Bright Side of Life» (Πάντα να κοιτάς τη φωτεινή πλευρά της ζωής) επέλεξε η Δανάη Μπάρκα για την έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης 27/01.

Η Δανάη Μπάρκα αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές και καλωσόρισε πίσω τον Άρη Καβατζίκη μετά από μία ημέρα απουσίας, ανακοίνωσε τους συνεργάτες της την απόφαση που πήρε.

«Εδώ είμαστε και επειδή λίγο η επικαιρότητα μας ρίχνει, λίγο το ένα και το άλλο, εγώ πήρα μια απόφαση. Θα τα γυρίσουμε όλα τούμπα και θα περνάμε ωραία γιατί η ζωή πρέπει να περνάει με γέλιο», είπε η Δανάη Μπάρκα με χαμόγελο. 

Με αφορμή το ντόρο που έχει προκληθεί με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο από βραδινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του #HappyDay, αναφέρθηκε στο κύμα μίσους που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Δανάη Μπάρκα, λόγω της φιλίας που υπήρξε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν και η πρώην σύντροφος του εφοπλιστή.

«Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Και συνέχισε: «Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται.

Με αφορμη το διαζύγιο του Φελίπε με τη Λετίθια της Ισπανίας η Ελεονώρα Μελέτη να τοποθετείται έμμεσα επί του θέματος.

«Αποδομήθηκε στα μάτια μου τελείως, μα αποδομήθηκε, όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μπορεί να είχε σχέση με τον άνδρα της αδελφής της. Υπάρχουν κάποιες αρχές που αφορούν στις σχέσεις που δεν τις καταπατάς για κανέναν λόγο. Άνδρας φίλης, άνδρας συγγενή, ξαδέλφης, αδελφής δεν υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο. Δεν πρέπει ρε παιδί μου, πώς το λένε!» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Το θέμα του βίντεο της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη συζητήθηκε και σήμερα στο #PrwinoSousou και ο Νίκος Γεωργιάδης, είχε νέο ρεπορτάζ.

«Έγινε μια νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο. Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό.

Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία. Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο» είπε χαρακτηριστικά.

Το θέμα με τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης σχολιάστηκε και στο #ToPrwino, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ανοιχτά τη γνώμη του.

«Πολλές φορές δεν έχει συμβεί αυτό, να γνωρίσουμε κάποιον άνθρωπο από κάποιον άλλο και να δημιουργηθεί ένας έρωτας μεγάλος. Ο έρωτας δεν έχει στεγανά… Δεν κοιτά ούτε χρόνια, ούτε τίποτα…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να τονίζει ότι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν φίλες.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Έρχεται η πραγματικότητα για ακόμα μία φορά, και δεν το παίζω μάγκας και με επιβεβαιώνει. Τι σας είπα χθες; Ότι τα social media είναι ευχή και κατάρα. Όλες εσείς οι κυρίες οι οποίες καλείτε τους followers σας να πάρουν δωράκια… τους δωροδοκείτε για να αυξήσετε τους followers… Και λέτε για την κατάντια του Instagram που γράφουν σχόλια στις δύο κυρίες που τα θεωρώ απαράδεκτα.

Όταν όμως έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος την κερκόποτα της ζωής σου σε αυτούς τους ανθρώπους, δίνοντάς τους δικαίωμα να έχουν άποψη για τη ζωή σου, εσύ τους βάζεις μέσα στο διαδικτυακό σου σπίτι κι έτσι μοιραία κρίνουν ποιον άνθρωπο θα ερωτευθεί ο κ. Τσαγκρίδης που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του».

«Η κα Μπάρκα επιλέγει -και καλά κάνει γιατί δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν- να φιλιέται δημόσια. Θεωρώ ότι έτσι κι αλλιώς είναι απαράδεκτο να τραβάει κάποιος με ένα κινητό μία ιδιωτική στιγμή του άλλου. Από τη στιγμή που είναι δημόσια όμως… βγήκε ένα φιλί της κας Μπάρκα. Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε ή την ερωτεύτηκε ο πρώην σύντροφός της; Δεν φταίει κανείς από τους τρεις, ούτε η κα Μπάρκα, ούτε η κα Καινούργιου, ούτε ο κος Τσαγκρίδης» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας.

Η συζήτηση για τα σχόλια που δέχονται στα social media αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα, εξελίχθηκε σε γυναικείο ρινγκ μεταξύ των τριών συνεργάτιδων. Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και Ελένη Βουλγαράκη ανέβασαν πολύ τους τόνους και σύντομα η κουβέντα πήρε μορφή προσωπικής αντιπαράθεσης.

Ο διάλογος που είχαν η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα και η Ελένη Βουλγαράκη, ήταν ο εξής:

Ε.Β. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που είναι η προσωπική ζωή του καθενός.
Α.Κ. Να κλείσεις τα social.

Ε.Β. Ρε Άρια μην κάθεσαι και μου δείχνεις με το δάχτυλο λες και σε ενδιαφέρει η ιστορία.
Α.Κ. Σε παρακαλώ, λίγο πιο κόσμια.
Ε.Β. Εγώ να μιλήσω πιο κόσμια; Εσύ τσιρίζεις μέσα στο αφτί μου.
Α.Κ. Να κλείσεις τα social.

Φ.Π. Εσύ δεν άνοιξες δεύτερο προφίλ για να έχεις επαφή με τον κόσμο; Είχες ένα κλειστό και έχεις κι ένα άλλο ανοιχτό. Εσύ δεν έχεις ανοίξει την κερκόπορτα;
Α.Κ. Έχω φροντίσει για τις δικλείδες ασφαλείας.

Οι τόνοι χαμήλωσαν όταν ξαναπήραν τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής

Το δικό του σχόλιο θέλησε να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής συζητώντας με τους συνεργάτες του τους ρώτησε για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες και είπε: «Τι έγινε μην την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα; Τι γίνεται με αυτήν την ιστορία; 

Ελπίζω αυτά τα δύο κορίτσια να γελάνε με όλα όσα γράφονται. Δηλαδή επειδή αυτός τα είχε με την Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του;».

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!