Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί σε γκέι κλαμπ & το unfollow της ΚατΚεν

Η Καινούργιου έκανε unfollow την (πρώην) φίλη της... Μπάρκα, μετά το βίντεο με το παθιασμένο φιλί της με τον (πρώην) σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, σε γκέι κλαμπ - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την Κατερίνα, είναι στεναχωρημένη. Η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τις κοινές εμφανίσεις της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media φωτογραφία στην οποία Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα παρουσιάζονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο, σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι.

Πιθανόν να πρόκειται, είτε για την πρόσφατη έξοδό τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, είτε από νέα χθεσινοβραδινή έξοδο του εφοπλιστή με την παρουσιάστρια…

Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές ημέρες, η παρουσιάστρια του Mega και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Μια κοινή έξοδος από την οποία δεν διέρρευσαν σχετικές φωτογραφίες.

barka-3

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο εστιατόριο το οποίο διατηρεί ο γνωστός εφοπλιστής. Η παρουσιάστρια του Mega απόλαυσε το δείπνο με την παρέα της, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να βρίσκεται για λίγο στο τραπέζι της.

To unfollow:

Κάτι που αρχίζει και σχολιάζεται πολύ την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter είναι το γεγονός πως η Κατερίνα Καινούργιου έκανε… unfollow την Δανάη Μπάρκα από το Instagram. Οι δυο γυναίκες ήταν καλές φίλες και μάλιστα είχαν ανεβάσει στο παρελθόν κοινά Stories στα social media.

423542114_1096056501702839_496887910449752272_n

Από την άλλη, η Δανάη Μπάρκα ακολουθεί κανονικά την Κατερίνα Καινούργιου.

423422304_1619947725476514_1606220943684137092_n

Το Τwitter/x πήρε φωτιά!

barka5 barka3 sxolio54 sxolia8 barka4 1708936088917-764430890-barka2 barka1 barka2 sxolia1 sxolia9 sxolio3
barka5 barka3 sxolio54 sxolia8 barka4 1708936088917-764430890-barka2 barka1 barka2 sxolia1 sxolia9 sxolio3

Tα σχόλια:

Το παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη σχολίασε η παρέα του #HappyDay μετά τη φωτογραφία και το βίντεο που κυκλοφόρησαν από βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας με τον εφοπλιστή

«Να σας πω το ρεπορτάζ μας; Σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι ήταν η Κατερίνα χθες με την παρέα της και σε άλλη παρέα ήταν ο Φίλιππος. Δικός μας άνθρωπος τους είδε, όπου η Κατερίνα ήταν πολύ χαλαρή. Όταν ενημερώθηκε ότι είναι ο Φίλιππος στο μαγαζί αποχώρησε.

Δεν θέλω να τοποθετηθώ επί της ουσίας γιατί θα αναπαραχθώ και θα ρίξω λάδι στη φωτιά. Καλό είναι να εκτονωθεί η όποια κόντρα και να προχωρούν στη ζωή τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο ρεπορτάζ αυτό, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε ότι η παρουσιάστρια του Alpha έφυγε από το μαγαζί στενοχωρημένη και αναστατωμένη.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay, επικαλούμενη δικό της άνθρωπο που ήταν στον ίδιο χώρο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε ότι είναι και ο πρώην σύντροφός της στο μαγαζί, μετά από λίγο αποχώρησε.

«Mε τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση. Ίσως η ενόχλησή της είχε να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της. Για την Κατερίνα ήταν μια σοβαρή σχέση» είπε η παρουσιάστρια.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις σχέσεις μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

«Για μένα η κοπέλα του φίλου μου θα είναι πάντα η κοπέλα του φίλου μου έστω και πρώην» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας για το θέμα.

Τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκίδη σχολιάστηκαν στο #ToPrwino, το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

«Αισθητικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το βλέπεις. Για το φιλί λέω» σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι η ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα μέσω της Κατερίνας Καινούργιου. «Η κυρία Καινούργιου τούς σύστησε; Δεν το ήξερα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για να βγαίνουν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, σημαίνει ότι είναι μία σχέση ζυγισμένη. Αλλιώς θα προστατεύονταν. Εννοώ ότι είναι σίγουροι γι’ αυτό» σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας για τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Κατερίνα Καινούργιου από το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα περνάει μία κρίση από τότε που η Δανάη είχε πιει από την κούπα με το σήμα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, υποστηρίζοντάς την στη διαμάχη» συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Έχω μία αδυναμία στη Μπάρκα, επομένως αν περνάει καλά χαίρομαι πολύ. Κι είμαι σίγουρος ότι αν είναι να ανακοινώσει κάτι, θα το ανακοινώσει η ίδια και όχι μέσω εκπροσώπου Τύπου. Ο κ. Τσαγκρίδης μου φαίνεται πολύ συμπαθής, άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τη ναυτιλία και την εστίαση» είπε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής, με την Ελένη Βουλγαράκη να παίρνει τον λόγο:

«Τα σχόλια που διαβάζω που γίνονται κάτω από τα posts και τις δημοσιεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα είναι εμετικά. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει τον οποιονδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπική ζωή τριών ανθρώπων που θα το λύσουν».

«Δεν είναι τριών ανθρώπων, εδώ κάνεις λάθος. Είναι δύο ανθρώπων, ο άλλος άνθρωπος δεν υπάρχει στη ζωή των δύο ανθρώπων» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι εφοπλιστής δεν θα φιλήσεις μια κοπέλα;» σχολίασε, επίσης, ο παρουσιαστής του #ToPrwino.

Oι πρωταγωνίστριες:

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε φυσικά στην κοπή πίτας του Alpha και έκανε δηλώσεις στις κάμερες που προβλήθηκαν σήμερα 26/2.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ευχή που θέλει να εκπληρωθεί φέτος και είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Ωστόσο, ξέσπασε, καθώς όπως είπε, την χαρακτηρίζουν «απεγνωσμένη» ακόμα και επειδή αναφέρεται σε αυτό.

«Νομίζω ότι τα πηγαίνουμε καλά. Το 10-1 είναι μια ανταγωνιστική ζώνη. Τον τελευταίο καιρό έπαθα κολικό στο έντερο, έτρεχα με κάποια άλλα θέματα. Δηλαδή, νομίζω ότι το σώμα μου μού χτυπάει ένα καμπανάκι. Ξέρεις, όταν συνέχεια συνέχεια σε σχολιάζουν αρνητικά λες "κάποια στιγμή φτάνει ρε παιδιά, έχω κάνει κάτι κακό; Έχω πειράξει κάποιον;"», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Για εμένα η δημιουργία της οικογένειας είναι κάτι πολύ σημαντικό αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο που σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το λέω κι αυτό; Γιατί με κατηγορούνε και γι΄αυτή. Λένε απεγνωσμένη. Είμαι μια γυναίκα που φτάνει 39 σε τρεις μήνες, το να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια είναι κάτι κακό και θεωρούμαι απεγνωσμένη;».

Η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε σήμερα τη δική της άποψη. Ήταν ίσως και ένα μήνυμα που ήθελε να περάσει για όλα αυτά των τελευταίων ημερών;

«Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα,  για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις…

Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο».

Έναν μίνι διάλογο είχαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής Βίκυ Παγιατάκη και Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή αστρολόγος, μάλιστα, πριν ξεκινήσει τη στήλη των ζωδίων, “πέταξε” μια ιδιαίτερη ατάκα στην παρουσιάστρια.

Δ.ΜΠ.: Τι γίνεται;

Β.Π.: Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε…

Δ.ΜΠ.: Την πάτησες!

Β.Π.: Και μετά ήρθε η πανσέληνος…

Δ.ΜΠ.: Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα.

Β.Π.: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου.

Δ.ΜΠ.: Να ‘σαι καλά!

Β.Π.: Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;

Δ.ΜΠ.: Πάμε στα ζώδια…

Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε σήμερα 26/2 το τηλεοπτικό κοινό και μια νέα εβδομάδα ξεκινά για την εκπομπή της.

Η όμορφη παρουσιάστρια όμως δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο σεφ Πέτρος Συρίγος δεν ήταν στη θέση του, στην κουζίνα, όπως κάθε μέρα, καθώς όπως φαίνεται καθυστέρησε να φτάσει στο πλατό, λόγω βροχής.

«Καλημέρα, καλή σας ημέρα! Κάθε μέρα που κατεβαίνω, βλέπω το χαμόγελο του Πέτρου και μου φτιάχνει η μέρα και σήμερα ξαφνικά δεν είδα το χαμόγελό του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Μάλλον λόγω βροχής έχει καθυστερήσει το αγόρι μας...».

Η Κατερίνα Καινούργιου. θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο στον αέρα και δεν δίστασε να πει την άποψή της.

«Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, που σε στιγματίζουν. Είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλοι...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άστο να πάει...», της είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Ρίξε ένα χαμόγελο τώρα»!

«Μετά το μάθημα πολιτισμού, πάμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και σε λίγο θα είμαστε μαζί σας», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

To ιστορικό και η φιλία:

Τον Ιούνιο 2022, η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στη Δανάη Μπάρκα, μετά τον σχολιασμό που είχε δεχτεί η παρουσιάστρια του Mega από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Τότε, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε αναδημοσιεύσει φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό από την παραλία και είχε γράψει: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η no1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά». 

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κοινοποιήσει το βίντεο με την απάντηση που είχε δώσει η Δανάη Μπάρκα και της είχε γράψει: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».

kenourgiou-5

Η ρήξη:

Τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά στην #SuperΚατερίνα, με τη Δανάη Μπάρκα να παίρνει θέση υπέρ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ και κατά της πρώην φίλης της. Πώς; Σηκώνοντας μία κούπα με το λογότυπο της εκπομπής #FaysTime!

1

Aλλά και τα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα, η παρουσιάστρια ανάρτησε κοινή φωτογραφία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μια φιλία που δυστυχώς φαίνεται να έληξε άδοξα πιθανόν για τα μάτια ενός άνδρα. Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι στιγμής, ωστόσο το unfollow στην Δανάη Μπάρκα στο Instagram λέει πολλά παραπάνω…

TSAGKRIDIS-MPARKA

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»