Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου μιλώντας στο #PrwinoSousou και τη δημοσιογράφο, Χαρά Μπουτσικάκη.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος και δίκαιος συνεργάτης.

«Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μία τρέλα εσωτερική με έναν εσωτερικό ρυθμό δικό της και στη ζωή της και στη σκηνή που την έκανε να είναι τελείως ανατρεπτική. Είχε μια άλλη ποιότητα χαρακτήρα και άλλο τρόπο σκέψεις. Την Άννα Παναγιωτοπούλου μπορούσες να την αγαπήσεις πολύ εύκολα, μπορούσες να την παρεξηγήσεις αν δεν καταλάβαινες τις δομές της», ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ενώ πρόσθεσε: «H Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας πολύ δίκαιος συνεργάτης, ζητούσε συγγνώμη αν έκανε λάθος, ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος», ήταν τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Το δικό της «αντίο» στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε η Δανάη Μπάρκα μέσω της εκπομπής της, #PameDanai.

«Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της», είπε η παρουσιάστρια του Mega για την απώλεια της ηθοποιού.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή, η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μάϊου, ωστόσο από το περιβάλλον της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τελευταίο «αντίο».

Την Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, αποχαιρέτησε και η Κατερίνα Ζαρίφη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

«Το δικό μας αντίο και το χειροκρότημα σε μια γυναίκα που σηματοδότησε τα εφηβικά μας χρόνια. Ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, μια γυναίκα που λατρέψαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και στη συνέχεια διάβασε το κείμενο που έγραψε ο Μιχάλης Ρέππας για την σπουδαία ηθοποιό.

Η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσθεσε επίσης: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας άνθρωπος που καταλάβαμε πόσο σημαντικός ήταν για εμάς με αυτό εδώ το φευγιό. Εύχομαι πραγματικά όταν φύγουμε όλοι να λένε τέτοια λόγια, όπως είπαν για την Άννα Παναγιωτοπούλου, αυτό το πολύ ξεχωριστό πλάσμα, αυτή την υποκριτική ιδιοφυία και όχι μόνο. Αντίο στην αγαπημένη μας Άννα».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»