Η Πάολα στο πλευρό του Μαζωνάκη: «Το χέρι, που όχι σε ταΐζει, αλλά σε παραταΐζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Στενός συνεργάτης: «Πιστεύω ότι για να φτάσει να το βγάλει προς τα έξω, υπάρχει μεγάλη ρήξη» - Oικογενειακή φίλη: «Ένιωθε πολύ εκτεθειμένος και προσβεβλημένος, τον κορόιδεψαν, τον έκλεψαν και του είπαν ψέματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη, ενώ σήμερα υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην δικαστική διαμάχη τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγελου Βουράκη στο, αυτή την ώρα οι δυο πλευρές – μέσω των δικηγόρων τους – βρίσκονται στα δικαστήρια του Πειραιά. Εκεί πρόκειται να καταθέσουν σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν/συζητήθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή στην αδελφή του.

«Σήμερα κλείνει ο φάκελος οριστικά. Δεν έχουν κάτι άλλο να πάνε στο δικαστήριο. Τώρα θα περιμένουν τους επόμενους μήνες την απόφαση του δικαστή» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Η Πάολα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την «ρήξη» στην οικογένεια Μαζωνάκη, λέγοντας:

«Με τον Γιώργο έχουμε δουλέψει μαζί λέει φορές κι αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρει πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια για το τι μπορεί να συμβαίνει αλλά είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσω. Το χέρι, που όχι σε ταΐζει, αλλά σε παραταΐζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ».

Ενώ για την Μαρίνα Σάττι δήλωσε πως την αγαπάει πολύ.

«Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Επειδή είναι φίλη μου, νομίζω ότι με το χασμουρητό της στη Eurovision μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος. Θα έπρεπε να πει ότι δεν έχει να κάνει με την εκπρόσωπο του Ισραήλ γιατί είναι μία καλλιτέχνης, όπως όλοι μας. Αυτή η χώρα δεν πρέπει να πάρει μέρος σ’ έναν ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό ενώ έχει προκαλέσει τόσο πόνο. Να διορθώσει πρώτα το χάλι της».

Όπως είπε η τραγουδίστρια δεν την ενδιαφέρει να εμφανιστεί στο Ηρώδειο.

«Ό,τι ταλέντο έχω είναι ένα δώρο από τον θεό. Κάνω αυτά που αγαπώ και αυτά μου φτάνουν. Εννοείται ότι η Ανά Βίσση πρέπει να πάει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Αν γίνει το ίδιο με εμένα, έχει καλώς».

Σχολιάζοντας τα πολιτικά δρώμενα, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας:

«Τον αποκάλεσα ‘’ξενομπάτη’’ διότι ήρθε στην Ελλάδα στην Ελλάδα με μία διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες του εξωτερικού. Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου εκ πεποιθήσεως, θα πάω να ψηφίσω αυτόν;».

Ενώ για το εάν θα τραγουδούσε στον γάμο του είπε:

«Εγώ δεν τραγουδάω σε γάμους. Δεν μου βγαίνει. Θέλω στα προγράμματά μου να παρουσιάζω αυτό  που θέλω. Σε τέτοια γλέντια οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις και δεν μου αρέσει».

Και συνέχισε αναφερόμενη στη βραδιά που πέρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μπουζούκια, λέγοντας:

«Γιατί να μην διασκεδάσει εκεί; Δεν είναι άνθρωπος και αυτός; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι΄ αυτό δεν πάω να ψηφίσω».

Ενώ για την απώλεια του πατέρα της είπε:

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένα πρόσωπο του ονείρου. Όσοι τον είχαν γνωρίσει καταλαβαίνουν τι λέω. Είναι ακόμη παρών σε όλες τις στιγμές της ζωής μου. Μέχρι κι όταν κάνω μπάνιο είναι μαζί μου».

Η διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και Βάσω Μαζωνάκη συζητιέται έντονα τα τελευταία 24ωρα, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα του δημοφιλή τραγουδιστή στην αδελφή του.

Οικογενειακή φίλη του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη μίλησε στο #ΤοPrwino και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο

«Έχουμε μεγαλώσει την ίδια γειτονιά, από παιδιά οικογενειακοί φίλοι. Με τον Γιώργο κυρίως, γιατί εγώ είμαι στην ηλικία του Γιώργου, η Βάσω είναι πιο μικρή. Η βάση είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ εργατικός, φοβερά εργατικός, υπερκινητικός. Δηλαδή το μυαλό της κόβει, η αντίληψη της είναι πολύ μεγάλη…» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αντέχει  να ξενυχτήσει, χωρίς να καπνίσει, χωρίς να πιει πιστή. Θεωρώ ότι στο κομμάτι αυτό ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, να είναι κοντά στο Γιώργο. Οπότε όταν της έγινε η πρόταση από το Γιώργο, γιατί χρειαζόταν έναν άνθρωπο δικό του, κοντά του. Καλά έκανε και δέχτηκε. Σαφώς θα υπάρχουν και τριβές και διαφωνίες. Νομίζω ότι δεν θα διαχειριζόταν η Βάσω λεφτά κάποιου, χωρίς να τον ρωτήσει. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, εγώ το θεωρώ αδύνατον».

Το συγκεκριμένο πρόσωπο περιέγραψε και τη σχέση της οικογένειας.  «Όλη τους η οικογένεια, είναι πάρα πολύ δεμένη. Πολύ στενά δεμένοι με ειλικρινείς συμπεριφορές, υπήρχε πάντα το χιούμορ έντονο μεταξύ τους. Αγαπημένοι, τρυφεροί, ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να βγάζεις, τρυφερότητα με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι την είχαν, την έχει και με την Μαρία και με την μάνα του και με τον πατέρα του. Είναι πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους.

Θεωρώ ότι μια τόσο στενή σχέση,  που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στο τέλος θα βρεθεί η πραγματική αιτία, που έχει δημιουργηθεί αυτό το χάσμα, αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο έχει γίνει, κάπως αλλιώς έχει συμβεί, κάποιος άλλος έχει ενταχθεί. Δεν το πιστεύω ότι είναι καθαρά, το μεταξύ τους».

Στη συνέχεια η οικογενειακή φίλη πρόσθεσε για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ένιωθε πάρα πολύ εκτεθειμένος και πάρα πολύ προσβεβλημένος. Για να μπει στην διαδικασία, να κάνει κάτι τέτοιο. Προσβεβλημένος δεν θα είναι; Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, νιώθει ότι τον έκλεψαν, νιώθει ότι του είπαν ψέματα. Μα είναι πολύ λογικοί και οι δύο τους. Θεωρώ ότι από το κάνω ασφαλιστικά μέτρα, μέχρι τις πόρτες του δικαστηρίου.  Απέχει πάρα πολύ, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά. Και να σκοτωθούμε για τα λεφτά, θα τα ξανά βρούμε μετά και θα κάνουμε άλλα λεφτά. Τι σημασία έχει;»

Ένας από τους συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο #ToPrwino και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο για την επαγγελματική σχέση του τραγουδιστή με την αδελφή του.

«Ο Γιώργος είναι ένα από τα παιδιά και τους καλλιτέχνες, ο οποίος σε βλέπει πρώτα σαν φίλο και μετά σαν επαγγελματία. Στην δουλειά του είναι πάντα άψογος, αυτό που ξέρω εδώ και χρόνια είναι ότι ο Γιώργος βοηθάει την οικογένεια του παρά πολύ. Τώρα όσον αφορά αυτό που διέρρευσε, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι εντάξει, η αδελφή του η Βάσω, είχε αναλάβει όσον αφορά στις συναυλίες, τώρα το χρηματικό και αυτό, δεν ξέρω σε τι λογαριασμούς έμπαινε. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο Γιώργος για να στείλει αυτό το πράγμα και να βγει μπρος τα έξω σημαίνει ότι έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Η αδελφή του ήταν πάντα παρούσα στις συναυλίες του. Σε όλα, σε όλα ήταν εκεί. Σε όλα ακόμα και στο standing, που θα στήναμε ας πούμε, για να έρθει ο Γιώργος να τραγουδήσει. Βέβαια με καθοδήγηση, πιστεύω, του Γιώργου έτσι, δεν μπορούσε να το κάνει από μόνη της. Εγώ ξέρω ότι ήταν πολύ αγαπημένοι, ότι είναι αγαπημένοι. Καταλαβαίνετε ότι ο Γιώργος, δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Αν δεν έχει τους ανθρώπους του και την ομάδα του. ….

Δεν ξέρω τι να πω, πιστεύω ότι για να φτάσει, ο Γιώργος να βγάλει αυτό το πράγμα μπρος τα έξω, ότι μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον υπάρχει μεγάλη ρήξη. Καταλαβαίνετε, τι να πω; Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα. Ούτε είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο, ήταν μία χαρά όλα, άψογα και δούλευαν όλα ρολόι. Πέρα από εκεί το τι έχει γίνει μετέπειτα, με τους λογαριασμούς τους, με αυτά, δεν μπορεί να τα ξέρει και ούτε η ίδια η τράπεζα.

Εμείς όσες επικοινωνίες είχαμε κάνει, ήταν με την Βάσω. Δεν μιλήσαμε ποτέ με το Γιώργο. Δεν είναι θέμα νούμερου, είναι θέμα κίνησης. Είναι θέμα εμπιστοσύνης, είναι θέμα ότι εγώ έχω έναν άνθρωπο μπροστά μου. Της είχε δώσει όλο το πακέτο που λένε, όσο αφορά στο θέμα extra και συναυλίες» αποκαλύπτει ο συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»