Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία τα δυο αδέρφια – Τι ζητά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Το μήνυμα του σύντροφου της Βάσως Μαζωνάκη pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη - Η πρόθεση του τραγουδιστή και η απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα: «Δεν είναι πρόθεση του να ξεκατινιαστεί με την αδελφή του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε δικαστική αντιδικία με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής είναι σε μείζονα αντιδικία για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση χθες εκδικάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αναμένεται η απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τατιάνας Στεφανίδου, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο. 

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της, πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος της περιουσία που δημιούργησε.

Δείτε το βίντεο στο 00:18' ΕΔΩ

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη και γνωστός pastry σεφ, Δημήτρης Μακρυνιώτης μέσα από τη στήλη του στην απογευματινή εκπομπή #Στούντιο4 στην ΕΡΤ έστειλε το σχετικό μήνυμά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον πλησίασε και τον ρώτησε τι κάνει, απάντησε: «Πολύ καλά» και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή κάποιος άλλος δεν είναι, να ξαναπούμε περαστικά στον πιο τίμιο άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, τη Βασούλα μου. Περαστικά και σιδερένια», είπε για τη Βάσω Μαζωνάκη.

mazonakis-4

Πρόσφατα ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είχε βρεθεί στην άλλη πλευρά της εκπομπής #Στούντιο4 όπου είχε μιλήσει για το σοβαρό αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει και τη στήριξη που είχε από τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του:

«Η Βασούλα είναι βράχος. Είναι ωραίο να είσαι τυχερός και να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου. Ο Γιώργος είναι πολύ θρήσκος και ακολουθώντας τον είδα πράγματα που μου αρέσουν.

Μου έμαθε να μην είμαι νάρκισσος. Όταν δυο-τρεις φορές πήγα να χάσω την μπάλα γαιτί νόμιζα ότι είμαι κάποιος, με πήρε τηλέφωνο να πάω να πιω έναν καφέ μαζί του. Και μου είπε μόνο «είσαι ζαχαροπλάστης» και κατάλαβα. Νόμιζα ότι επειδή βγήκα στην τηλεόραση κάτι έγινε, την είχα δει κοσμικός», είχε πει

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, σύντροφο της Βάσως Μαζωνάκη ο οποίος απέφυγε να απαντήσει για τις εξελίξεις γύρω από τις σχέσεις της οικογένειας.

«Ευχαριστώ πολύ που είσαστε εδώ τόση ώρα και περιμένετε και λυπάμαι που δεν είμαι αρμόδιος να πω κάτι για αυτό», είπε στις τηλεοπτικέ κάμερες ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Ενώ και σε επόμενη ερώτηση για την σύντροφό του και τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο  γνωστός chef απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Να έχουμε την υγεία μας, μόνο αυτό μετράει», είπε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του #HappyDay την πρόθεση του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και την απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σήμερα, μετά από επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

Οι τριβές ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, ξεκίνησαν όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του μίλησε στο #ΤοPrwino και τον Θάνο Βάγιο για τη ψυχολογική κατάσταση του τραγουδιστή.

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν! Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. 

Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τη διαχείριση. Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να πω. Του δημιουργήθηκε πέρσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του» αποκάλυψε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη μίλησε στον ANT1 και στο #ToPrwino για την επιχείρηση που διατηρούσε η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, την οποία εγκατέλειψε αφήνοντας οικονομικές εκκρεμότητες. 

«Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει “κρεμώντας” εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργεία η επιχείρηση.

Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δεν σύμφερε να δώσει τα λεφτά αυτά που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα», ανέφερε πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη.

«Πήγε να τα διεκδικήσει λέγοντας πως αυτά τα χρήματα μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Χαθήκανε χρόνια φιλίας», είπε για τη στενή φιλία που διατηρούσε με την αδελφή του τραγουδιστή

«Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα», κατέληξε για τα δύο αδέλφια.

Φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε και στο #LiveNews, λέγοντας πως και στο παρελθόν είχε έρθει σε διαφωνία με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δίκαιος και πολύ υπέρ της οικογένειας. Την οικογένειά του την έχει φροντίσει και με το παρά πάνω. Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα. Τότε δεν πήρε διαστάσεις και μετά από δυο χρόνια τα ξαναβρήκαν. Την αγαπούσε αλλά κι εκείνη έδειχνε ότι τον αγαπούσε. Τώρα, για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, ειδικά στην οικογένειά του που την αγαπάει και τη σέβεται τόσο πολύ, που ήξερε ότι θα πάρει δημοσιότητα, πάει να πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο».

Η εκπομπή #FaysTime σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή με τον Χάρη Λεμπιδάκη για πρώτη φορά να αναφέρει – σύμφωνα με πληροφορίες του – πως ο τραγουδιστής έχει αποστασιοποιηθεί και από τη μητέρα του.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή: «Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδελφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με την μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δεν μιλάει με την μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει».

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία γνωρίζει τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, σύντροφο της Βάσως Μαζωνάκη, έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής για το ζευγάρι.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης ενός συγκεκριμένου βεληνεκούς, μια κατηγορία από μόνος το. Οφείλω να πω πως η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης κάθε φορά μιλούσαν με θαυμασμό για τον Γιώργο. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική με όσα ακούω αλλά δεν παύω να είμαι θαυμάστριά του, τον αγαπώ. Τρελαίνομαι. Κάθε φορά που έλεγα το όνομά του, μιλούσαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Τον θαύμαζαν. Για αυτό έλεγα χθες «προστασία» συνέχεια. Τώρα αν κάποιος παίζει θέατρο, δεν το ξέρω. Εγώ οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει και πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι “Καλημέρα” τους έλεγες, “Μαζωνάκη” σου απαντούσαν!» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

«Είμαι σίγουρη ότι η Βάσω η ίδια δεν θα απαντήσει. Δεν θέλει καμία συνέχεια και δεν της αρέσει όλο αυτό. Άσχετα από το αποτέλεσμα, θα προτιμούσε όλο αυτό να γίνει σιωπηλά. Για να το λέω κάτι γνωρίζω… Δεν θα εμφανιστεί καθόλου» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για τη Βάσω Μαζωνάκη.

Το 2021 σε εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, με τίτλο Tik Talk ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει με τα πιο συγκινητικά λόγια για την οικογένειά του, ενώ αναφερόμενος στην μητέρα του και στις δύο αδελφές του ξέσπασε σε δάκρυα. 

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ, η οποία τον έκανε να δακρύσει, αφού δήλωσε για εκείνον:

«Η πρώτη λέξη του Γιώργου ήταν “μαμ”. Ήσυχο παιδί. Φορούσε κοστούμι, γραβάτα. Δεν ήθελε κανείς να του πειράζει τα ρούχα του, να του τα χαλάει… Το πρώτο τραγούδι που είπε ήταν όταν ήταν πέντε ετών και είπε το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη, είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου, δεν το περιμέναμε. Τότε καταλάβαμε ότι θα γίνει τραγουδιστής. Πήγαινε στο Λύκειο και δούλευε, τον άφηναν στο πίσω θρανίο να κοιμάται. Έφυγε από μικρός στις επαρχίες μόνος του. Με τις αδερφές του δεν τσακώθηκε ποτέ, τις πρόσεχε. Του εύχομαι να είναι πάντα ο ίδιος, να μην αλλάξει ποτέ, να είναι πάντα όπως ήταν από παιδί μέχρι το τέλος», είχε αναφέρει η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Συγχωρέστε με… Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω… Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Όπως όλα δείχνουν, ο «πόλεμος» στην οικογένεια Μαζωνάκη έχει μόλις ξεκινήσει και απομένει να δούμε τι υποστηρίζει η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, την οποία χαρακτήρισε ο σύντροφός της, Δημήτρης Μακρυνιώτης «τον πιο τίμιο άνθρωπο που έχει γνωρίσει»! 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»