Γιώργος Μαζωνάκης: Στα Δικαστήρια με την αδελφή του για τα περιουσιακά - «Ανοίγει τέρμα τη φωνή που λέει τέρμα»

Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε δικαστικές περιπέτειες με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του, βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» και ο κ. Μαντάς έχει αναλάβει τη νομική του εκπροσώπηση.

Ήδη, μάλιστα, κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Πρόκειται για την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του, σύντροφος του pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη, και χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η αδερφή του τού έκλεινε τις συμφωνίες και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του. Από το 2020 έχει απομακρυνθεί από κοντά του.

Εως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, που όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση του ποινικολόγου αναμένεται να είναι μακρά και πολυεπίπεδη σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη.

Η υπόθεση περιγράφεται ως εξής από την ανακοίνωση του ποινικολόγου: 

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

78951241_2507114722900702_2065684943580692480_n

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τσακωθεί και στο παρελθόν με τη αδελφή του για τα οικονομικά θέματα.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015» ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον Θάνο Βάγιο για το Πρωινό.

«Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

Στο θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας

Όπως είπε ο παρουσιαστής, πιστεύει ότι «το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησα και μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροϊδεύω αυτούς που λένε “πέφτω από τα σύννεφα”, εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα και έμαθα ποιος είναι.

Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης».

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο #FaysTime ανέφερε:

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης επιλέγει να κάνει αυτή την κίνηση μέσω του δικηγόρου του. Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε έναν συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που ήταν δίπλα του, τον υποστήριζαν, τον προστάτευαν. 

Αυτή η συνθήκη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους συγκεκριμένους ανθρώπους δεν έχει καμία επαφή και το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο για εμένα “φωτογραφίζεται” πολύ λάθος που βγήκε το όνομα στη δημοσιότητα, νομίζω το πρόσωπο αυτό σίγουρα θα ζητήσει εξηγήσεις και θα κινηθεί νομικά».

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά, το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πάρα πολύ ενοχλημένο που είδε το όνομά του να έχει εμπλακεί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει βγει ένα δημοσίευμα ότι έπεσε θύμα διάρρηξης», πρόσθεσε για τον τραγουδιστή που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο.

«Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που συμβαίνει, όταν μπλέκονται μέσα χρήματα πρέπει να το βλέπουν πλέον καλύτερα όλοι και οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι που συνεργάζονται με τους καλλιτέχνες», σχολίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»