Η εταιρεία και το σπίτι στη Μύκονο που έφερε τη ρήξη στη σχέση Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το ποσοστό που έλαβε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης από την τουριστική εταιρεία στη Μύκονο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ήταν Μάιος του 2013 όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλούσε για τους στενούς δεσμούς που είχε με την οικογένεια του, τους γονείς του αλλά και τις δύο αδελφές του.

Όλα φαίνεται πως άλλαξαν τα τελευταία τρία χρόνια. Με την άλλοτε αγαπημένη του αδελφή, Βάσω, έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τις διαφορές τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται πως δεν έχει τον τελευταίο χρόνο καμία επικοινωνία ούτε με την μητέρα του.

Από «αυτοκόλλητοι»… αντίδικοι

Από το πατρικό τους σπίτι στη Νίκαια, στις καλοκαιρινές διακοπές, στις μαζώξεις στο σπίτι του τραγουδιστή μέχρι τα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη υπήρξαν αχώριστοι για πολλά χρόνια. Όλοι μιλούσαν για δύο αγαπημένα αδέλφια που ανέβαζαν συχνά κοινές φωτογραφίες, με την μεν Βάσω να ανεβάζει τον αγαπημένο τραγουδιστή σε προσωπικές του στιγμές στο σπίτι κι εκείνον με τη σειρά του να ανεβάζει παιδικές τους φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει μιλήσει δημοσίως για την οικογένεια του μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνηση του. Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα η μητέρα του, Κλειώ, είχε αποκαλύψει το πόσο υπερπροστατευτικός ήταν πάντα ο Μαζωνάκης με τις δύο αδελφές του.

Η μεγάλη ρήξη

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, η αδελφή του τον στήριζε και εργαζόταν δίπλα του. Με τα χρόνια μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαχειρίζεται και οτιδήποτε είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι.

Η πρώτη ρήξη ήρθε πριν μία δεκαετία, όταν και πάλι για οικονομικής φύσεως πρόβλημα τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στα μαχαίρια. Τότε ένας οικογενειακός τους φίλος μεσολάβησε για να τα ξαναβρούν.

«Είχε πάρει λεφτά χωρίς να το ξέρω από κοινό λογαριασμό και αυτό το θέμα έμεινε μέσα στην οικογένεια και με την μεσολάβηση την δική μου, δεν τράβηξε παραπέρα. Έκανα το λάθος και μπήκα μπροστά. Του έλεγα, λυπάμαι, πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αυτός ήταν θυμωμένος», είπε φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς, υπήρξε μια τριετία όπου τα δύο αδέλφια είχαν κόψει κάθε επικοινωνία.

Τα δύο αδέλφια τα ξαναβρίσκουν, η αδελφή του επιστρέφει στη δουλειά και φαίνεται πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

«Και μετά από τρία χρόνια (ο Γιώργος Μαζωνάκης) ξαναπήρε στην δουλειά και στην εμπιστοσύνη του. Ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα καμαρίνια από εδώ- από εκεί. Μετά ασχολήθηκε με τα οικονομικά και φτάσαμε σε αυτό το σημείο που είμαστε σήμερα», είπε ο φίλος του τραγουδιστή.

Τελικά τα δύσκολα ήταν μπροστά. Το 2020 προκύπτει μια ακόμη οικονομική αντιδικία που αφορά μια τουριστική επιχείρηση, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταγγέλλει ότι η αδερφή του τον «πέταξε» έξω από αυτήν.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρουν πως για τον Έλληνα καλλιτέχνη δεν υπάρχει επιστροφή. Το γυαλί έχει ραγίσει με την δικαστική οδό να αποτελεί πλέον μονόδρομος.

Τα δύο αδέλφια που από μικρή ηλικία ήταν δεμένα και αγαπημένα βρέθηκαν σήμερα σε αντίπαλα στρατόπεδα και με τις δύο πλευρές πάντως να επιθυμούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Προσπάθεια συμβιβασμού ώστε να τα ξαναβρούν ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες μεταξύ των δύο αδελφών να μην φτάσουν στα άκρα και να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Η εταιρεία για την οποία γίνονται όλα

Η εταιρεία δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020 στον Πειραιά με μετόχους την Βασιλική Μαζωνάκη(90%) και ο Γιώργος Μαζωνάκης(10%) με τίτλο «Residence by V EE».

Τρία χρόνια μετά γίνεται η αποχώρηση του Γιώργου Μαζωνάκη και στη θέση του μπαίνει ένας νέος μέτοχος, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης με ποσοστό 5%.

Τότε η εταιρία αλλάζει όνομα και γίνεται «VitaGamaDelta Residence by V EE».

Ο Σπύρος Σταυρούλιας, ο πρόεδρος επιτροπής λογιστών βρέθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για το ακίνητο της Μυκόνου για την εκμετάλλευση του οποίου κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα. 

«Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 2020 και με πολύ χαμηλό κεφάλαιο. Μόλις 5.500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αυτή δεν φτιάχτηκε για να αγοράσει ακίνητα, αλλιώς θα έβαζαν μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με καθαρό σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Φαίνεται πως κάτι άλλαξε στη σύσταση της εταιρείας, αποχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον οποίο άνηκε το 10% και έχει δώσει το 5% στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 5% στον σύντροφο της, Δημήτρη Μακρυνιώτη».

Όπως επισήμανε ο Σπύρος Σταυρούλιας, φαίνεται πως όλη αυτή η διαδικασία δεν έχει γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Έτσι ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα θίγοντας το κύρος της απόφασης. Στην προτέρα κατάσταση ήταν το 90%  στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 10% στον ίδιο τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δείτε το βίντεο στο 00:22' ΕΔΩ

Όπως αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ της Έφης Κουλοχέρη και της Γιώτας Κηπουρού στην Τατιάνα Στεφανίδου, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο… υπάρχει μια τάση να εκδιωχθεί από την περιουσία που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Πρόκειται για μία εταιρεία που εκμεταλλεύεται ακίνητα. Η εταιρεία ήταν περιορισμένης Ευθύνης και έγινε μονοπρόσωπη. Μεταφέρθηκε, χωρίς να ερωτηθεί ο γνωστός τραγουδιστής, στο όνομα της αδερφής του.

Από πλευράς της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι αυτός ρωτήθηκε και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδίκησε δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην προτέρα κατάσταση. Να ξαναγίνει Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο γνωστός σεφ – σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη στο παρελθόν είχε μοιραστεί μέσα από τα social media φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στη Μύκονο.

makriniotis-3-large

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη άφησε ασχολίαστη την αντιδικία των δύο αδελφών. «Σας ευχαριστώ που περιμένετε τόση ώρα αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. 

Το ακίνητο της Μυκόνου με τα αρχικά ΒΓΔ (Βάσω, Γιώργος, Δημήτρης) ενοικιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για τους επισκέπτες στο νησί.

Το σπίτι στη Μύκονο που το διαχειρίζεται η εταιρία, βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου και απέχει 200μ από την πασίγνωστη Παραλία Αγίας Άννας και 600μ από την Παραλία Άγιος Χαράλαμπος.

Το σπίτι περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντους, χώρο καθιστικού, καθώς και κουζίνα. Είναι φωτεινό και έχει θέα τη χώρα. Κοντά στο σπίτι θα βρει κανείς δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως την Παραλία Μεγάλη Άμμος, τη Μικρή Βενετία και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου.

makriniotis-2-large

Μαζί από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους τη δεκαετία του '70 στις γειτονιές της Νίκαιας του Πειραιά, μέχρι την τελευταία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, πασίγνωστο πια, να γεμίζει γήπεδα και τον κόσμο να σιγοτραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες, μαζί με την αδερφή του Βάσω στα εύκολα και στα δύσκολα.

Έγινε πριν από δύο δεκαετίες μάνατζέρ του, αργότερα υπεύθυνη της εταιρείας που διαχειριζόταν τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή και μέτοχος σε μια άλλη εταιρεία για την τουριστική εκμετάλλευση ακινήτων που είχαν αποκτήσει. Μια εταιρεία που έμελλε να οδηγήσει τα δύο αδέρφια στα άκρα, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Επίκεντρο της διαφωνίας που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια ένα ακίνητο στη Μύκονο που για χρόνια μέσω της εταιρείας τους διαχειρίζονταν μαζί. Η Βάσω Μαζωνάκη το μετέφερε κάποια στιγμή σε νέα δική της εταιρεία, με τον αδερφό της να δηλώνει άγνοια για τις κινήσεις της. Το έμαθε, όπως φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον, όταν έκανε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία και διαπίστωσε πως το ακίνητο της Μυκόνου είχε μεταφερθεί σε εταιρεία που ο ίδιος δεν ήταν μέτοχος.

Στόχος του, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του, είναι να ταρακουνήσει την αδερφή του και να την αναγκάσει να επιστρέψει το ακίνητο στην αρχική εταιρεία. Τα δύο αδέρφια επιθυμούν, όπως διαρρέουν στο #LiveNews πηγές από το περιβάλλον τους, να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, χωρίς να γίνει δίκη.

Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα. Έκαναν μαζί διακοπές στη Σητεία της Κρήτης, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

«Πέρσι το καλοκαίρι νομίζω τους είδα τελευταία φορά. Είχαν έρθει εκεί μαζί. Αυτός έρχεται κατά διαστήματα, μένει στο χωριό και φεύγει. Έρχονταν μαζί, αλλά τώρα τι ήταν αγαπημένοι ή ερχόντουσαν μόνο για δουλειές μαζί, δεν ξέρω», είπε γείτονας του Γιώργου Μαζωνάκη.

Tα δύο αδέρφια έκαναν για χρόνια επενδύσεις. Αγόραζαν ακίνητα από τις Κυκλάδες μέχρι την Κρήτη και αφού τα ανακαίνιζαν φρόντιζαν για την τουριστική τους εκμετάλλευση.

«Το είχε αγοράσει πριν 10 χρόνια περίπου. Ήταν παλιό ελαιοτριβείο, ήταν εγκαταλελειμμένο, γύρω στα 120-130 τμ. Το ανακαίνισε τότε και το έκανε σπίτι», συμπλήρωσε ο γείτονας του τραγουδιστή.

mazonakis-4.width-800

Η Βάσω Μαζωνάκη είναι για χρόνια εκτός από αδερφή και η πιο στενή συνεργάτιδα του δημοφιλή τραγουδιστή. Εκείνη που κανονίζει τα πάντα. Από τις συναυλίες τα καλοκαίρια μέχρι τις εμφανίσεις σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες τον χειμώνα.

Ανέλαβε μάνατζέρ του, το 2004. Όταν τα νυχτερινά κέντρα έδιναν μάχη για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του αδερφού της, με τον κάθε δίσκο του να γίνεται χρυσός σε χρόνο – ρεκόρ.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, έρχονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, που όμως συνεχίζεται.

Το 2020 η εταιρεία που διαχειριζόταν τα δικαιώματα του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν στο όνομα της αδελφής του. Δυο χρόνια μετά η εταιρεία αλλάζει όνομα και αποκτά τα αρχικά του καλλιτέχνη στα αγγλικά, με τη Βάσω Μαζωνάκη να παραμένει ως διαχειρίστρια. Τον Ιούλιο του η Βάσω Μαζωνάκη αποχωρεί. Μεταβιβάζει το 49% του μεριδίου της στον Γιώργο Μαζωνάκη και το 1% σε ένα άλλο πρόσωπο. Η τελευταία αλλαγή στην ονομασία της εταιρείας έγινε πριν από λίγους μήνες, με το 99% να ανήκει στον Γιώργο Μαζωνάκη και το 1% να περνά σε ένα νέο πρόσωπο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να σκέφτεται επιχειρηματικά. Από το 2024 έχει επενδύσει και σε eshop κατάστημα με κοσμήματα και ρούχα και τον ίδιο να το διαφημίζει.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, αγαπημένα μου παιδιά, καλώς ορίσατε στην αισθητική της κοινής μας καθημερινότητας. Με κάποιον τρόπο, όσοι και όσα αγαπώ βρίσκονται εδώ. Βρίσκονται εδώ, επειδή είναι τα αντικείμενα που αγαπώ και θέλω να τα έχω στη ζωή μου, στο δέρμα μου και στον χώρο μου. Βρίσκονται εδώ, επειδή είναι τα κυριολεκτικά και τα μεταφορικά σχέδια που κάνω με τους ανθρώπους που αγαπώ – τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, και εσάς», είχε αναφέρει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στο πέρασμα των χρόνων μπορεί να υπήρχαν τριβές και παρεξηγήσεις, αλλά όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, αυτό που έγινε με το ακίνητο της Μυκόνου, ήταν το πιο σοβαρό επεισόδιο στη σχέση τους. Εκείνο που έφερε τα δύο αδέρφια, το ένα απέναντι στο άλλο.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δημόσια τα δύο αδέρφια τηρούν σιγή ιχθύος και αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους δικηγόρους τους, με άτομα από το περιβάλλον τους να προσπαθούν τις τελευταίες μέρες, να τους φέρουν σε επαφή ώστε η φωτιά που άναψε να σβήσει.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη περί σοβαρών διαφορών με την άλλοτε έμπιστη αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειξε να το καταδιασκεδάζει στο υπέροχο σπίτι που διαθέτει στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, μπήκε στην κουζίνα, κάτι που συνηθίζει όταν έχει κέφια, και έφτιαξε σπανακόπιτες με αλεύρι ολικής άλεσης. Μάλιστα, άνοιξε μόνος του το φύλλο και έσπευσε να μας δώσει και τη σωστή συνταγή για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Στο τέλος του βίντεο που ανέβασε, τον βλέπουμε να ξεφουρνίζει τη σπανακόπιτα που έφτιαξε για τον ίδιο και να την απολαμβάνει on camera, σαν να μην έχει μεσολαβήσει απολύτως τίποτα.

Να είναι η απάντησή του αυτή σε όλα όσα λέγονται και γράφονται; Μπορεί! Πάντως, ο Γιώργος Μαζωνάκης δείχνει να απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού του στη Βούλα το οποίο είναι πραγματικά πολύ ωραία διακοσμημένο και φυσικά διαθέτει όλες τις ανέσεις.

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και του Αντώνη Ρέμου στο #NammosLimassol
Αλέξανδρος Ρήγας: «Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Tο ξύλο ήταν νομιμοποιημένο & εξευτελιστικό»
Η Ana Beatriz Barros ταξίδεψε ξανά στη Μύκονο με τον δισεκατομυριουχο σύζυγό της Karim El Chiaty
Ανακοίνωση «βόμβα» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του
Αντρέας Γεωργίου: «Θα κάνω, τριήμερο, κυπριακό παραδοσιακό γάμο με την Σιμώνη»
Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχω υπάρξει ξανά στη ζωή μου βίαιος. Θα ζητήσω βοήθεια για να θεραπευτώ»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν!
Η 6χρονη με τα καταπράσινα μάτια, κούκλα κόρη της Ήβης Αδάμου και του Stavento, έκανε πάρτι γενεθλίων
Καίτη Γαρμπή: «Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και εκείνος ξέρει πόσο αρέσω κι εγώ»
Γιορτή του Πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια