Η αντίδραση – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον χαμό που έχει γίνει με Αργυρό, Τσιμτσιλή και Λιάγκα

Μίλησε για την επιθυμία του ζευγαριού να γίνουν γονείς, ενώ απάντησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα και την μουσική επιμέλεια στον γάμο του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να γίνουν γονείς, ενώ απάντησε και για το θέμα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις τηλεοπτικές διαμάχες ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» και τη Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα ήμασταν τυχεροί να είχαμε έστω και ένα παιδί. Για το αν θα είναι με παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία θα είναι μια προσωπική απόφαση που θα την πάρουμε την κατάλληλη στιγμή και όταν είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί. Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, στερεότυπο στο ότι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό.

Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Φαίη Μαυραγάνη ρώτησε: «Eδώ έχει γίνει κόντρα στα πρωινά, αν θα έχεις τον τάδε τραγουδιστή στο γάμο σου ή δεν θα τον έχεις. Όλο αυτό βοηθάει πολιτικά;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρώτηστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, που δεν κωλώνει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν τον νοιάζει να κάνει καριέρα πολιτικού. Αυτή η υπερπροβολή έχει κουράσει κι εμένα. Εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»