Η νέα ακύρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιώργο Λιάγκα με αποδείξεις και ονόματα & η οργισμένη απάντηση του

«Τον Γιώργο Λιάγκα τον έχω στηρίξει στα δύσκολα, δεν τον κακίζω, γιατί προφανώς είναι αυτή η γραμμή που θέλει να κρατήσει ο κύριος Κασσελάκης, είναι γραφείο τύπου» - Φωτιά και λαύρα ο παρουσιαστής: «Βγείτε και πείτε συγγνώμη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε πινγκ πονκ δηλώσεων έχει εξελιχθεί η κόντρα στα ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, την Τρίτη 22/5 απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος -σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ- θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χανιά.

Ο παρουσιαστής επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τετάρτη 22/5 ανέφερε ξανά το συγκεκριμένα θέμα και θέλοντας να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες, ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να δούμε ποιο είναι πιο έγκυρο. Αλλά επειδή πιέστηκα και επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία δεν το κάνουν για να με εκθέσουν, σήμερα Γιώργο μου θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα σας αποδείξω ότι αυτό που είπα όχι απλά είναι αληθές, αλλά υπάρχει και άλλο παρασκήνιο. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και τον έχω στηρίξει στα δύσκολα». 

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να παρουσιάσει το νέο ρεπορτάζ της για τον γάμο, λέγοντας: «Είπα στον Γιώργο να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και επανήλθε λέγοντας ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα καλούσε ποτέ κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του. Το κύριε Γιώργο και κυρία Σταματίνα μου κάνει τουλάχιστον αστείο. Επίσης θέλω να σου πω ότι κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, οπότε θεωρώ ότι αυτή η διατύπωση ήταν άκυρη. Οι πληροφορίες που έχει ο Γιώργος είναι από την πλευρά του κύριου Κασσελάκη, οπότε δεν τον κακίζω, γιατί προφανώς είναι αυτή η γραμμή που θέλει να κρατήσει ο κύριος Κασσελάκης. Εγώ θα προχωρήσω το ρεπορτάζ Γιώργο μου και θα σου πω ότι επειδή έχεις πολλά τηλέφωνα και συνεργάτες, μπορείς να το διασταυρώσεις άμεσα. Τον Απρίλιο έγινε επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, με αποδείξεις που υπάρχουν, υπήρξε επικοινωνία. Άρα η βασική διάψευση του δικό μου ρεπορτάζ, δηλαδή ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα επέλεγε celebrity για τον γάμο του, καταρρίπτεται. Ο Χρήστος, εκτός ότι είχε μια προγραμματισμένη συναυλία με το συγκρότημά του, παράλληλα έχει επιλέξει με την ομάδα του να μην εμπλέκεται σε δεξιώσεις πολιτικών προσώπων».

«Αφού αρνήθηκε, προφανώς οι άνθρωποι που του διοργανώνουν το γάμο πήγαν σε κάποιες επόμενες λύσει. Εκεί λοιπόν έρχεται και κουμπώνει στο δικό μου ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αν οι δύο άντρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την έξοδο του κύριου Κασσελάκη στα μπουζούκια, αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν το κατανοώ. Δεν θεωρώ ότι για μια τέτοια πληροφορία χρειάζεται να μπαίνουμε σε όλο αυτό. Έχουμε βρεθεί να μετράμε τα ρεπορτάζ μας στο τραπέζι», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ξανά μανά εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του #ToPrwino, μετά τα όσα είπε στο #HappyDay για το αν τελικά θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 διέψευσε για ακόμα μία φορά το εν λόγω ρεπορτάζ και επεσήμανε στην οικοδέσποινα του #HappyDay και στην ομάδα της ότι πρέπει να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος. 

«Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κύριο Κασσελάκη και τον κύριο Μάκμπεθ στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο του. Να απολογηθώ στην κα Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα;» είπα αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δε θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Μη ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη; Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Δειτε Επισης

H Adele σταματά τη μουσική: «Θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα»
Αποθέωση της Ήβης Αδάμου στην συναυλία της στα Τίρανα της Αλβανίας - Το φιλί στον Μιχάλη Κουινέλη
«Βούλιαξε» το Ηράκλειο με 15.000 θεατές στη συναυλία της Άννας Βίσση
Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Αυτός είναι ο (προσωρινός) τίτλος της ταξιδιωτικής εκπομπής τους
Ο Ανδρέας Κομπόσης έκανε… τραγούδι τον ξυλοδαρμό του από την πρώην σύζυγο του, Φαίη Ζαφειράκου
Μαρίνα Σάττι: Το βίντεο κλιπ για το «Αχ, Θάλασσα» ρίχνει φως στους πρόσφυγες – Η αφιέρωση στον πατέρα της
Ο κορυφαίος Έλληνας SUPERstar Σάκης Ρουβάς έρχεται στο νησί μας για ένα εκρηκτικό live show που θα μείνει αξέχαστο
Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα»
Η εκπομπή του αγαπημένου Άκη Πετρετζίκη πάει στο #Netflix – Πότε κάνει πρεμιέρα
Διαμαντένιο το #Ζari της Μαρίνας Σάττι! Αποθέωση στην Λευκωσία! Ερμήνευσε «Το γιασεμί»