Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»

Άναυδη με το on air σχόλιο «Το τραγούδι σου στη #Eurovision ήταν μέτριο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Έλενα Τσαγκρινού είχε καλεσμένη σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε την αμφιλεγόμενη φετινή συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision, ενώ παράλληλα σημείωσε πως θεωρεί ότι ο λόγος που η δική της συμμετοχή του 2021 δεν κατάφερε να φτάσει ψηλά ήταν λόγω του τίτλου.

«Εμείς είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον τίτλο και τώρα έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και είναι αυτό φαβορί. Πώς αλλάζουν τα πράγματα; Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα ήταν ο τίτλος για το El Diablo, ενώ έχει εκατομμύρια streams στο Spotify. Με πείραξε, εννοείται, πάρα πολύ η θέση που πήραμε, αλλά από τη στιγμή που έχει τόσα εκατομμύρια streams στο Spotify, θεωρώ πως είναι παγκόσμια επιτυχία.  Απλά λυπάμαι που χάσαμε πολύ λόγω του τίτλου» ανέφερε η Ελένη Τσαγκρινού.

Χθες και η Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε στον αέρα του ΟΡΕΝ, την Έλενα Τσαγκρινού, με αφορμή τον αποψινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται η Κύπρος. Η νεαρή τραγουδίστρια, μας είχε εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό του 2021, καταλαμβάνοντας τη 16η θέση, αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη λαμπερή διοργάνωση στο Ρότερνταμ.

«Ισχύουν πολλά από αυτά που λέγονται για τη Eurovision, εγώ το έχω ζήσει. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσες πρόβες κάναμε τότε ακόμα και για το ρούχο για να βγει αυτό το αποτέλεσμα», είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει την απόλυτη στήριξή μας. Εμένα ίσως να μην είναι τόσο του γούστου μου το ρούχο της, ίσως ήθελα κάτι πιο επίσημο αλλά κατανοώ και σέβομαι την προσωπικότητα του κάθε καλλιτέχνη», σχολιάζει στη συνέχεια η τραγουδίστρια για την Ελληνίδα εκπρόσωπο.

«Είχαμε κι εμείς τότε τα ίδια πλάνα με την steady cam με τη Μαρίνα Σάττι και είναι όντως δύσκολο. Μου αρέσει και η Silia με την Κύπρο και εύχομαι να τα πάει εξαιρετικά», τόνισε η Έλενα Τσαγκρινού για τις δύο τραγουδίστριες.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2021 πιάστηκε εξαπίνης, όταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για το «El Diablo», χαρακτηρίζοντας «μέτριο» το τραγούδι της, που κατετάγη 16ο στη Eurovision του Ρότερνταμ.

«Ο λόγος που η Έλενα δεν τα πήγε όπως της άξιζε, επειδή η ίδια ήταν εξαιρετική, είναι διότι το τραγούδι της ήταν μέτριο. 16η δεν βγαίνεις όταν είσαι εξαιρετική», επισήμανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την Έλενα Τσαγκρινού να απαντά:

«Είχα πολύ υψηλές προσδοκίες εκείνη τη βραδιά. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να είμαστε και στην τριάδα, ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι σαν ομάδα»

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!