H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!

Η εφ' όρου ζώης αγαπημένη εκπρόσωπος του νησιου μας, αφού παρέδωσε μάθημα εκρηκτικής παρουσίας, για άλλη μια φορά στην σκηνή της #Eurovision, ξέσπασε ζητωκραυγάζοντας για την επιτυχία της Κύπρου! Αve Eleni!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην σκηνή της 68ης #Eurovision και έκανε ξανά το θαύμα της! Αποθεώθηκε όπως της αξίζει!

Στη σκηνή του Malmö Arena ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Δευτέρας (6/5) στον Α’ Ημιτελικό, της 68ης #Eurovision!

Η εκρηκτική Pop Queen για τις ανάγκες του interval act άνοιξε τον Α’ Ημιτελικό της διοργάνωσης, θυμίζοντας τη διαχρονική πλέον εμφάνισή της με το Fuego στη Λισαβόνα το 2018, που χάρισε στην Κύπρο τη 2η θέση. Στην συνείδηση των Eurofans σίγουρα κέρδισε την πρώτη!

Το «Fuego» έχει γράψει ιστορία στην Eurovision και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε διεθνές hit. Μεταξύ άλλων, είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο #Spotify, βρίσκεται στη λίστα με τα πιο stream-αρισμένα τραγούδια από τα 68 χρόνια της Eurovision, μπήκε στις λίστες με τις top50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως, ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα το 2018, έγινε πλατινένιο στην Ισπανία, όπου επίσης βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), έγινε χρυσό στη Σουηδία και τη Νορβηγία και «έντυσε» σκηνή της παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικής σειράς #Elite του #Netflix.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της #Eurovision. Οι δυο προηγούμενες εμφανίσεις της, την τοποθέτησαν στην κορυφή του πάνθεων του διαγωνισμού, ψηλότερα και από... κάθε νικήτρια!

Φωτιά στην σκηνή, υπέροχο και δυναμικό act από ένα κορίτσι θαύμα που συνεχίζει να καταπλήσσει με την σκηνική παρουσία του.

Τα post μετά την εμφάνισή της κατέκλυσαν τα social media με τους χρήστες να την αποθεώνουν και να κάνουν λόγο ακόμη και για ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή του 2018. 

To οπτικοακουστικό υπερθέαμα Ελένη Φουρέιρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις και ο ένας μετά τον άλλον ανέβαζαν το βίντεο του «Fuego» το οποίο συνόδευαν διθυραμβικά σχόλια. στα social media!

Απολαύστε την (ξανά και ξανά) υπεύθυνα!

Ακόμα και το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα και στη σχετική ανάρτηση που έκανε με απόσπασμα από την εμφάνισή της, έγραψε: «Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει φωτιά στη Eurovision».

Σε προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, το απόλυτο είδωλο, ανέβασε και ένα βίντεο την ώρα που η Κύπρος ανακοινώθηκε ότι περνάει στο μεγάλο τελικό!

Η εφ' όρου ζωής αγαπημένη εκπρόσωπος της Κύπρου, πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi.

@eurovisionfn Η αντίδραση της @Foureira στην πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision !🇨🇾❤️ #fyp #tiktok #eurovision #ελληνικοτικτοκ #tiktokviral #foryoupage #foryou #φουρειρα #ελενηφουρειρα #foureira #fuego #cyprus #κυπρος ♬ πρωτότυπος ήχος - Eurovisionfun

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!