Αθηνά Οικονομάκου + Φίλιππος Μιχόπουλος = The end! O χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου και δυο παιδιά

Από τον παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο το 2018 στον ξαφνικό χωρισμό το 2024 - Τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε, της ανακοίνωσης για το διαζύγιο βόμβα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παίρνουν διαζύγιο μετά από έξι χρόνια γάμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας και ο επίσης επιχειρηματίας με ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιέννας.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούλιο του 2023 όταν ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκε στα  εγκαίνια Showroom για το brand με γυναικεία ρούχα το οποίο διατηρεί η Αθηνά Οικονομάκου με την Μαίρη Συνατσάκη.

1D8A4699

Νωρίτερα το μεσημέρι, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν στο showroom που διατηρεί με τη Μαίρη Συνατσάκη για το κοινό τους brand με γυναικεία ρούχα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Με αναρτήσεις τους στο instagram, οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν πως πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, κάνοντας ένα Q&A για να απαντήσουν σε ερωτήσεις των κοριτσιών για τα κομμάτια της νέας τους συλλογής.

Ευδιάθετη η Αθηνά Οικονομάκου μπροστά στην κάμερα απάντησε σε ερωτήσεις που σχετίζοντας μόνο με το styling και τη νέα της συλλογή ρούχων. 

Μια ημέρα ακριβώς πριν έρθει η ανακοίνωση, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει στα Instagram Stories της ένα βίντεο όλο νόημα, το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά:

«Η ομορφιά μιας γυναίκες δεν είναι στα ρούχα που φοράει, ούτε στο σώμα που κουβαλάει ή στον τρόπο που χτενίζει τα μαλλιά της.

Η ομορφιά της γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, γιατί αυτή είναι η πόρτα στην καρδιά της, το μέρος που η αγάπη κατοικεί».

Μάλιστα, πριν ενάμιση μήνα περίπου, στις 6 Μαρτίου η Αθηνά Οικονομάκου είχε τα γενέθλιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για τη γυναίκα της ζωής του. Τότε τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγες εβδομάδες μετά θα ανακοινώσουν τον χωρισμό τους…

«Χρόνια πολλά στην πιο ηλεκτρισμένη, ακατέργαστη ομορφιά μου» είχε γράψει ο Φίλιππος Μιχόπουλος για την Αθηνά Οικονομάκου.

Να σημειώσουμε εδώ πως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram ιδιωτικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαγράψει την ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλια της ηθοποιού.

438196295_643050194655355_6915512063415469545_n-1

Στις 6 Μαρτίου που η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της, τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

oikonomakou-3

Αυτό είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου, μέχρι τη στιγμή που ο επιχειρηματίας, παρά την απουσία τους, της ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

athina-oikonomaou-3

oikonomakou-3-1

oikonomakou-323

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της είδησης, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν πραγματοποιήσει για επαγγελματικούς λόγους ένα ταξίδι στο Ντουμπάι. Και μπορεί από το ταξίδι αυτό να μην δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες αλλά να αρκέστηκαν μόνο σε κάποιες ονομαστικές αναφορές στα stories, ωστόσο τότε, όλοι το εξέλαβαν σαν μια έμμεση διάψευση του χωρισμού τους.

Untitled

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου είχε σχολιάσει τα δημοσιεύματα αυτά στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας, «Δε με στεναχώρησαν. Δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Η Αθηνά Οικονομάκου, σχεδόν σε κάθε της τηλεοπτική συνέντευξη, μιλούσε ανοιχτά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γάμο τους.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή #GeiaSou, όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για τις έντονες στιγμές και την κρίση που πέρασαν με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση» είπε, μεταξύ άλλων», δήλωνε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου και είχε απαντήσει για την δραστηριότητά της στα social media ως influencer, αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες. 

«Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά με στεναχωρούσαν περισσότερο τα σχόλια. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά σε κάποια σχόλια. Εγώ το υπερασπίζομαι το Instagram», είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Ενώ πρόσθετε: «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Ζω μόνη μου, με τα δικά μου χρήματα από τα 18 μου, δεν θεωρώ πως θα ήταν σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άνδρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα», ήταν τα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου λίγο καιρό πριν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το love story της ηθοποιού με τον επιχειρηματία

Η ιστορία αγάπης της Αθηνάς Οικονομάκου, έμοιαζε βγαλμένη από παραμύθι, ωστόσο η κατάληξή αυτού του παραμυθιού δεν ήταν τόσο αίσια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια παραλία στη Μύκονο, η έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό και η δημοσιοποίηση της σχέσης τους δεν άργησε να έρθει. Ήταν ερωτευμένοι και δεν το έκρυβαν.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε» είχε πει για τη γνωριμία τους σε συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου.

Πολύ γρήγορα, στα τέλη του 2014 θα αποφασίσουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να συγκατοικήσουν. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού για την Αθηνά Οικονομάκου, τρυφερός, δοτικός αλλά και αποφασιστικός, ένας άνθρωπος πλάι στον οποίο ένιωθε ασφάλεια και ζεστασιά.

Τον Νοέμβριο του 2017, το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού υπό άκρα μυστικότητα και καλεσμένοι ήταν η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους. Η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στις 14 Μαρτίου του 2018, Αθηνά και Φίλιππος γίνονται για πρώτη φορά γονείς και ο μικρός Μάξιμος έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας Μιχόπουλου. Η ζωή τους αποκτά άλλο νόημα δίπλα στον γιο τους.

614cbd716d454

Τον Ιανουάριο του 2021 η Αθηνά Οικονομάκου με μια ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Και στο βιβλίο του παραμυθιού της άνοιγε ένα ακόμη κεφάλαιο γεμάτο χρώματα και αγάπη. Η κόρη τους Σιέννα, ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο.

oikonomakou1-768x1026

Στο διάστημα των τριών χρόνων που μεσολάβησαν μέχρι την ανακοίνωση του χωρισμού τους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έδειχναν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Ωστόσο, όπως όλα τα παραμύθια, εκτός από νεραϊδες, έχουν και δράκους και δυστυχώς στη δική τους περίπτωση, οι δράκοι αυτοί κατάφεραν να τους νικήσουν γι’ αυτό και οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

athinao1konomakou_352527455_631225265334579_5758047173049749134_n-(1)

Όλα όσα είχαν γίνει στον παραμυθένιο γάμο τους στην Μύκονο το 2018: 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου λίγο μετά τις 16:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2018, έχοντας στο πλευρό τους τον μόλις τότε επτά μηνών γιο τους, Μάξιμο. Ο γάμος έγινε στην Μύκονο, καθώς είναι το νησί που έγινε η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για τη γνωριμία τους.

Η ρομαντική τελετή είχε πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Kivotos στον Όρνο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η φίλη τους Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο που είχε γίνει έναν χρόνο πριν στο Γύθειο.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε φτάσει στο εκκλησάκι με φουσκωτό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της, ενώ ο Φίλιππος Μιχόπουλος την περίμενε στην ακτή φορώντας ένα λευκό κοστούμι. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία που παντρευόταν (ξανά) τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Μάξιμου.

Σίγουρα τότε κανείς δεν γνώριζε ότι αυτός ο γάμος θα κρατήσει μόλις 7 χρόνια…

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη, η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης, η Έλενα Γαλίφα, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κ.α.

celiakritharioti_41972333_1522502787852090_2353383383439907723_n mixopoulosgamos6 celiakritharioti_42080460_720870478263213_38613475788038399_n tags_42702223_312152442946548_8106112664887251618_n athinanifikocelia5 tmlpenny_42002367_236059590396109_5879396975687440592_n locations_42482296_951237405076187_5260743735351705600_n oikonomakou6-768x768 oikonomakou7-768x768
celiakritharioti_41972333_1522502787852090_2353383383439907723_n mixopoulosgamos6 celiakritharioti_42080460_720870478263213_38613475788038399_n tags_42702223_312152442946548_8106112664887251618_n athinanifikocelia5 tmlpenny_42002367_236059590396109_5879396975687440592_n locations_42482296_951237405076187_5260743735351705600_n oikonomakou6-768x768 oikonomakou7-768x768

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της