Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση, και από γυναίκες! Είναι εξωφρενικό, αδιανόητο και καταδικαστέο! H δυσωδία κάποιων πληκτρολογίων»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και την Κατερίνα Τσάβαλου στην AXDW 2024.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί η Ελεονώρα Μελέτη μετά την απόφαση της να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχτεί φαιδρή επίθεση, και από γυναίκες δυστυχώς, για αυτό που επέλεξε, δηλαδή αν είναι δυνατόν! Έχοντας περάσει δύσκολα η ίδια, έχοντας γίνει πολύ καλύτερα, αντί να της γυρίσει αλλιώς, έγινε καλύτερη, στάθηκε στα πόδια της και είναι απίστευτο ότι της κάνουν αυτή την επίθεση. Είναι εξωφρενικό, αδιανόητο και το καταδικάζω. Πώς προχωράμε μπροστά ως κοινωνία όταν συμβαίνει αυτό; Είναι δυνατόν να τη κράζουν έτσι; Αν είναι δυνατόν» ξέσπασε η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Θέλει να είναι η φωνή και ελπίζει, ονειρεύεται κάποια πράγματα να τα στηρίξει και να είναι η φωνή για κάποιες άλλες γυναίκες. Γιατί έχει αυτή τη δύναμη η Ελεονώρα» είπε με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου.

Στα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Παιδιά εδώ επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα τη στηρίξω και θα τη ψηφίσω. Πόσω μάλλον στην ίδια, αν δείτε τι σχόλια δέχεται στο Instagram και στα social media γενικότερα, θα πάθετε σοκ» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με στενοχώρησε πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο που έβλεπα σχόλια και στο twitter και στο Instagram που αφορούσαν στην Ελεονώρα και τα περισσότερα δυστυχώς ήταν από γυναίκες» πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά να συνηθίσω τη δυσωδία κάποιων πληκτρολογίων» επεσήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου σχολίασε την επίθεση που δέχεται η παρουσιάστρια, τονίζοντας πως αυτό δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες. 

«Καλό θα είναι στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Και συνέχισε: «Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών. Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα με τις γυναίκες».

Δείτε το βίντεο στο 01:00 ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor