Ελεονώρα Μελέτη: «Μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες»

H Ελεονώρα Μελέτη απαντά στις επιθέσεις μετά την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ: «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες σεξιστικούς & κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δέχεται τις τελευταίες ημέρες στο social media, μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Πριν από 15-16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας, πείσμα και πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχική ανθεκτικότητα και να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι από τα media. Η παθογένεια εντοπίζεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου για την ευρωβουλή. Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες άλλους σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης και της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος, και τώρα διεκδικώντας να το κάνω και μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή.

Ως θύμα κακοποίησης, και μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο και εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη και πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική και ακέραιη, δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν και να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο. Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχεία αλλά και εσωτερικευμένου μισογυνισμού ( δυστυχώς κακοποιητές στη προκειμένη είναι και άντρες και γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα μάτια, και είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ , με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από οποίο ποσοστό και με οποίο μέσο», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Τελικά πόσες φορές έχει ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία;

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό