Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ

Η συμφωνία για το τηλεοπτικό της μέλλον – Οι δύο εκπομπές που έχει «κλείσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή #ΠρώτηΛέξη του protothema.gr. 

Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές. 

Η ίδια είπε επίσης οτι δεν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα παρά μόνο Νέα Δημοκρατία, δήλωσε ενημερωμένη για την ευρωβουλή και τη λειτουργία της. Μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με τη Νέα Δημοκρατία, έχασε περίπου 3.000 followers στον Instagram. 

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια... Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. 

Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα "κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους". Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι. 

Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δε γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ... ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος. 

Εγώ μπορεί και να ψήφιζα άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από τις κάμερες, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο #PrwinoSousou, έχει συμφωνήσει για δύο εκπομπές, ανάλογα με το εκλογικό της αποτέλεσμα.

«Την ίδια μέρα που η Ελεονώρα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του καναλιού της. Έχουν δώσει ήδη τα χέρια και για την επόμενη σεζόν. Αν εκλεγεί, η πρόταση είναι για μια εβδομαδιαία εκπομπή, προφανώς στη βραδινή ζώνη, η οποία θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα γυρίζεται τις 3 μέρες που θα βρίσκεται στην Ελλάδα, μπορεί να βγάλει και 2-3 επεισόδια μαζί», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Αν δεν εκλεγεί, η πρόταση είναι ανοιχτή, να βρίσκεται ξανά στο καθημερινό πρόγραμμα το σταθμού, χωρίς να διευκρινίζεται η ώρα προβολής», κατέληξε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δειτε Επισης

Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»