Η μετακόμιση του Δημήτρη Λάλου μετά τον χωρισμό με την Έλενα Μαυρίδου & τα unfollow

Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Η επόμενη μέρα και οι σχέσεις τους σήμερα - Πώς αντέδρασαν οι φίλοι τους με τον χωρισμό & τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Λάλου με την Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ του στο #Secret ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαυρίδης. 

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήταν κάτι ξαφνικό, αφού τους περασμένους μήνες μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με πολλή αγάπη.

Μάλιστα τον Δεκέμβριο ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου ταξίδεψαν οικογενειακώς στη Νυρεμβέργη, όπου ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας #Secret το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνει σοκαρισμένο με τον χωρισμό τους, καθώς δεν είχε δείξει κανένας από τους δύο δείγματα πως θέλει να χωρίσει.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Έλενα Μαυρίδου μένει πια μόνη με την κόρη τους, στο σπίτι τους στα Πετρέλωνα, ενώ ο Δημήτρης Λάλος βρήκε άλλο σε κοντινή απόσταση.

H επικοινωνία του πρώην ζευγαριού είναι τυπική και αφορά μόνο θέματα της κόρης τους. Αξίζει να σημειωθεί πως άτομα από το στενό τους περιβάλλον ξαφνιάστηκαν πολύ με τον χωρισμό τους, καθώς δεν είχαν αφήσει ποτέ να εννοηθεί πως κάτι δεν πάει καλά με τον γάμο τους.

Την ίδια ώρα «φωτιές» φαίνεται πως άναψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας #OnTime, το οποίο θέλει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι και εκτός της σειράς #Sasmos

Οι πρόσφατοι ταυτόχρονοι χωρισμοί τον δυο ηθοποιών από τον Γιάννη Νταλιάνη και την Έλενα Μαυρίδου αντίστοιχα, αλλά και τα unfollow που έκανε η δεύτερη και στους δυο πρωταγωνιστές του επιτυχημένου σήριαλ, φαίνεται πως φούντωσαν τις φήμες, πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και εκτός σειράς.

lalos-lampropoulou__2_.width-800

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»