Τι απαντά η κλινική του Λονδίνου για την προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού φακέλου της Κate Middleton

H Rose Hanbury «σπάει» τη σιωπή της: «Oι φήμες για σχέση με τον πρίγκιπα William είναι απολύτως ψευδείς» - Ορίστηκε η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με μία ανακοίνωση η βρετανική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων γνωστοποίησε ότι εξετάζει ρεπορτάζ εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, στο οποίο η Κate Middleton υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, επιχείρησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον προσωπικό φάκελο υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η #DailyMirror ανέφερε ότι η διεύθυνση της Κλινικής του Λονδίνου, όπου και ο βασιλιάς Κάρολος χειρουργήθηκε τον Ιανουάριο, ερευνούν τους ισχυρισμούς ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κate Middleton .

Τρεις εργαζόμενοι στην κλινική του Λονδίνου βρίσκονται υπό έρευνα από τη διοίκηση για τους ισχυρισμούς ότι προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Δεν είναι σαφές εάν έχουν τεθεί σε αναστολή ή πότε η κλινική ενημερώθηκε για πρώτη φορά για τον ισχυρισμό ότι προσπάθησαν να κρυφοκοιτάξουν τις σημειώσεις της Κέιτ, σύμφωνα με τη #DailyMail.

Εκτός από μια δήλωση που έγινε από τους ιθύνοντες της κλινικής, αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του προσωπικού και τις ενέργειες που έχουν λάβει εναντίον τους.

Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) λέει ότι διερευνά το περιστατικό καθώς η ίδια η κλινική λέει ότι θα λάβει «όλα τα κατάλληλα μέτρα» για να διερευνήσει την εικαζόμενη παραβίαση.

Εκπρόσωπος της ρυθμιστικής αρχής προστασίας των προσωπικών δεδομένων στη Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λάβαμε μια καταγγελία για παραβίαση και αξιολογούμε την πληροφορία που λάβαμε».

Την ίδια ώρα, το Παλάτι του Κένσινγκτον από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι αυτό «είναι ζήτημα της Κλινικής του Λονδίνου», ενώ o CEO της κλινικής του Λονδίνου από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι «θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα μετά την είδηση πως εργαζόμενοι στην κλινική που νοσηλευόταν η Κate Middleton , παραβίασαν το ιατρικό απόρρητο».  

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κate Middleton τους τελευταίους μήνες και πλέον οι αξιωματούχοι των βρετανικών ανακτόρων σχεδιάζουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση της για την Κυριακή του Πάσχα, 31 Μαρτίου.

Το σχέδιο είναι εκείνη να φτάσει πεζή στην εκκλησία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια κάθε χρόνο το Πάσχα πηγαίνει πεζή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ ενώ κατά τη διαδρομή χαιρετά το πλήθος, που συγκεντρώνεται στην γύρω περιοχή για να δει από κοντά τους Βρετανούς γαλαζοαίματους.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας ήταν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, στο Σάντριγχαμ, όπου παρέστη μαζί με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά.

Την αινιγματική προσωπικότητα της Κate Middleton σκιαγραφεί ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Robert Jobson, «ο Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ» όπως τον αποκαλεί η εφημερίδα #WallStreetJournal.

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ για την Κate Middleton και τις φήμες γύρω από την υγεία της ενώ αναφέρθηκε και στο στο βιβλίο που ολοκληρώνει αυτή την περίοδο και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024.

«Η Κate αποτελεί αίνιγμα. Ακόμα κι αν γράφω βιβλίο γι αυτήν, είναι δύσκολο να συλλέξω πληροφορίες γι’ αυτήν. Είναι πολύ κλειστή, είναι τελειομανής και θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Σαν μητέρα, είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που ανταποκρίνεται στο έργο που έχει αναλάβει, κυρίως σε σχέση με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις πολύ σοβαρά. Υποστηρίζει τον Γουίλιαμ με κάθε τρόπο αλλά έχει και τη δική της ατζέντα», εξήγησε ο Robert Jobson.

Στη συνέχεια τόνισε: «Νομίζω ότι (σ.σ. στο Παλάτι) έχουν χάσει κάπως την αξιοπιστία τους αλλά μπορούν να την ξανακερδίσουν δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στα μίντια καθώς η φωτογραφία δεν ήταν αυθεντική. Σε σχέση με την βασιλική οικογένεια σε σχέση με το βίντεο και τους ψιθύρους στο διαδίκτυο, θα μπορούσαν να το χειριστούν καλυτέρα και να μην προκαλούν όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας. Θα πρέπει να δίνουν αυθεντικό υλικό αλλιώς παραπληροφορούν το κοινό και κανείς δεν θα τους πιστεύει», είπε ο δημοσιογράφος.

«Είναι ξεκάθαρη η φωτογραφία της Κate και ξεκάθαρη η φωτογραφία του Γουιλιαμ. Δεν έχει επεξεργαστεί, ωστόσο δεν είναι κατανοητό γιατί να υπάρχουν αμφιβολίες αλλά συνήθως, έτσι συμβαίνει πάντα», τόνισε ο συγγραφέας.

Παράλληλα εκτίμησε ότι η Κate Middleton είναι πιθανόν να εμφανιστεί δημόσια την Κυριακή του Πάσχα. «H Kέιτ θα προσπαθήσει να παραστεί στην παραδοσιακή βόλτα της οικογένειας στην εκκλησιά την Κυριακή του Πάσχα. Αν θα την συμβούλευα, νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα. Αλλιώς θα τους δούμε μετά τις σχολικές διακοπές του Πάσχα, στα μέσα Απριλίου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

1692655899412

Συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο William

Εν τω μεταξύ χθες, ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε κέντρο αστέγων στη βόρεια Αγγλία. Μίλησε με το προσωπικό και τους εθελοντές για την έλλειψη στέγης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στην Κate.

«Μπαίνουμε σε θέματα της γυναίκας μου. Έπρεπε να είναι εδώ η Κate».

Την ίδια ώρα, το κατά πολλούς τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον William και την Κate, Rose Hanbury «σπάει» τη σιωπή της. Δικηγόρος της μαρκησίας μίλησε σε αμερικανικό ΜΜΕ και είπε πως «οι φήμες για σχέση με τον πρίγκιπα William είναι απολύτως ψευδείς».

Δειτε Επισης

Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού